Briga više za Bahara: Olmo i Henrihs kao zapete puške za Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 17:37

Vraćaju se već za vikend u Darmštatu

Lepe vesti za Marka Rozea i navijače RB Lajpciga i ujedno briga više za Baraka Bahara pred gostovanje u Saksoniji: najbolji igrač Red Bulovog tima - Dani Olmo, vratio se danas treninzima i verovatno biće potpuno spreman za okršaj sa Crvenom zvezdom 25. oktobra.

Španski reprezentativac radio je smanjenim intenzitetom, ali izdržao je čitavu sesiju, što će reći da će biti u konkurenciji za tim već za vikend protiv Darmštata. Izvesno je da se neće naći u startnih 11, međutim određene minute trebalo bi da dobije.

Izabrane vesti

Podsetimo, Olmo je izuzetno ušao u novu sezonu, postigao tri gola protiv Bajerna u Superkupu i Lajpcigu doneo trofej usred Minhena. Odlazak Dominika Soboslaja obezbedio mu je mnogo više prostora, etablirao se kao vođa tima i u toj ulozi snašao veoma dobro. Posle pet golova u prve četiri utakmice, na njegovu žalost, povredio se igrajući za Španiju u kvalifikacijama, zbog čega je odsustvovao više od mesec dana.

Prema najavama iz Nemačke, period rehabilitacije je završen i vreme je za povratak.

Zajedno sa Olmom ponovo je u stroju i jedan od najstandardnijih igrača ove jeseni Beni Henrihs. Sjajni desni bek propustio je poslednji susret Bundeslige protiv Bohuma, nije igrao ni protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona, a izostao je i sa spiska Julijana Nagelsmana.

Njegova povreda bila je lakše prirode, te bi on mogao u startnu postavu već u Darmštatu.

Naravno, ostaje pitanje da li će Roze čuvati za meč Lige šampiona protiv Zvezde, ili će ga odmah baciti u vatru.

Sve u svemu, do 25. oktobra iskusni stručnjak trebalo bi da ima na raspolaganju maltene pun igrački kadar. Svi osim kapitena Vilija Orbana biće u konkurenciji za sastav.

Drugi meč između Lajpciga i srpskog šampiona na programu je 7. novembra na našem najvećem stadionu.



tagovi

Dani OlmoBenjamin Henrihs

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara