©MN Press
©MN Press

Brnović šokirao javnost saopštenjem posle rastanka sa Sutjeskom: Obezbeđenje stadiona repetiralo pištolj

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 00:02

Sada već bivši strateg crnogorskog kluba izneo je šokantne tvrdnje nakon odlaska sa klupe Nikšićana

Nenad Brnović je šokirao javnost u Crnoj Gori otvorenim pismom nakon odlaska sa klupe Sutjeske, posle eliminacije od Santa Kolome iz Andore u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Sada već bivši strateg crnogorskog kluba izneo je šokantne tvrdnje o načinu rastanka sa Nikšićanima. Da su on i njegovi saradnici prvo verbalno, potom i fizički napadnuti, ali i da je tom prilikom obezbeđenje stadiona navodno repetiralo i pištolj.

Izabrane vesti

Tamošnji portal Vijesti u celosti je objavio saopštenje nekadašnjeg prvotimca Partizana.

"Svedoci ste da sam preko medija napadnut od strane sportskog direktora i predsednika kluba, gde sam optužen za sve propuste koji su se dešavali prethodnih godinu dana u Fudbalskom klubu Sutjeska. Tom prilikom iznete su mnoge neistine o meni, mom radu, mojoj ulozi u donošenju svih odluka koje su u nadležnosti uprave kluba. Moj i njihov rad neka oceni stručna fudbalska javnost.

Povod mog obraćanja je, isključivo, nemio događaj koji se desio na sastanku uprave kluba i stručnog staba, na koji smo, uzgred rečeno, pozvani putem medija. Tom prilikom smo moji saradnici iz stručnog staba i ja verbalno, a zatim i fizički napadnuti, sa ciljem da se na takav način prisilimo da podnesemo ostavke.

Nakon našeg insistiranja da, na sportski i kulturan način, rešimo sve probleme i njihove zahteve, usledio je žestok atak, koji je rezultirao povlačenjem pištolja i njegovim repetiranjem od strane pripadnika obezbeđenja stadiona.

Uspeli smo da se bez težih posledica povučemo sa sastanka, gde su nam na izlazu iz zgrade Opštine Nikšić zapretili linčom od strane navijača i da nam više ne garantuju bezbednost. Odmah nakon toga, imali smo susret sa grupom navijača, gde smo u potpuno korektnom i prijateljskom tonu obavili sportski razgovor.

Obaveštavam javnost da sam zajedno sa kolegama iz stručnog štaba slučaj predao policijskim organima i Disciplinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Crne Gore na dalji postupak, u nadi da će nas oni zaštititi. Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživeo u fudbalskoj karijeri i nadam se da nijedan moj kolega ovako nešto u budućnosti neće doživeti", navodi se u saopštenju Nenada Brnovića.


tagovi

Nenad BrnovicSutjeska Nikšić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara