Brondbijeva osveta Kopenhagenu – Andrija Pavlović

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 16:20

Srpski napadač potpisao ugovor na četiri godine


Bilo je svetlih trenutaka u Kopenhagenu, baš kao u Rapidu i na kraju APOEL-u, ali nedostajalo je kontinuiteta kao svojevremeno, dok je Andrija Pavlović nosio dres Čukaričkog. Srpski napadač odlučio je da napravi novi korak u cilju rehabilitacije karijere i vrati se u Dansku. Brondbi je na svom zvaničćnom sajtu potpisao da je potpisao četvrogodišnji ugovor sa Andrijom Pavlovićem.

Izabrane vesti

Transfer koji je prilično uzburkao duhove u Danskoj. Mnogi smatraju da je Brondbi na ovaj način zapravo servirao osvetu mrskom rivalu Kopenhagenu, koji je angažovao nekadašnjeg ljubimca navijača Brondbija Kamila Vilčeka.

Poznato je da smo dugo na tržištu pratili igrače koji mogu da nadomeste veštine koje nam nedostaju u špicu. Sa Pavlovićem smo dsobili mnogo toga. On je vešt strelac, ali i momak kojii odlično igra leđima. Drugim rečima naš stručni štab je dobio lepo pojačanje. Svestan sam da je prew nekoliko godina imao ugovor sa Kopenhagenom i kakvi su odnosi navijača dva kluba, ali smo se odlučili za njega, jer verujemo da može da ojača naš tim. On je već dokazao da može da daje golove u Danskom prvenstvu“, rekao je sportski direktor Brondbija Karsten Jensen.

Pavlović je prošlu sezonu proveo na pozajumici u kiparskom APOEL-u i to kao pozajmljeni fudbaler Rapida iz Beča.

„Veoma sam srećan što ću se uskoro pridružiti novim saigračima. Bio sam u Rapidu iz Beča, gde sam odlično počeo. Ačli iz brojnih razloga nije se nastavilo onako kako sam se nadao. Prošle sezone je bilo dobro na Kipru do pandemije virusa korona. Znam da ću biti jedan od starijih u timu, i da je to dodatna odgovornost> Pokušaću navijače da kupim golovima, iako znam da moj dres neće biti najprodavaniji, jer sam bio član Kopenhagena“, rekao je srpski napadač.  


tagovi

Andrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara