Komentari na vest

Brus otvorio dušu: Bilo je jako teško u Njukaslu, govorili su da sam kupusoglavi, glupi, debeli čovek

T

Tamo je velika nezaposlenost

pre preko 2 godine

Kad se setim ranijih timova Njukasla, tima sa Krulom, Kolocinijem, Tioteom, Kabajom, Ben Arfom, Dembom Ba, Siseom... Bas gotivna ekipica, kao i neke ranije. Secam se i filma Gol kroz koji sam takodje kao klinac zgotivio Njukasl, prelep stadion, zanimljiv grad, i iskreno drago mi je sto idu u ovom smeru, jedini zbog kojih mi nece biti krivo sto odjednom imaju milione i prave top tim.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Najgore je biti trener ovog Njukastla, vecito neki nenormalan pritisak na trenere, i nerealna ocekivanja, kao da su ikada bili bitni u engleskoj, pa sada kao nije dobro.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Za novi projekat za menadzera - Joakim Lev
H

Ha,ha..Bravo Englezi

pre preko 2 godine

Kupusoglavi?Ja bih za tu otpremninu pristao i trpio da me zovu konjoglavi,svinjoglavi i vologlavi.Jesi se napatio,svaka ti čast!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Na stranu što je Stiv Brus prosek u stručnom smislu bio je menadžer Sanderlenda njihovog rivala iz susednog grada.Kod njih se takve stvari neopraštaju.Prosečnost,prosečnost tima,prosečnost rezultata u kombinaciji sa prošlošću koju mu nikada nisu oprostili.Da dobro se naplatio za "stres". POZDRAV
t

tesko ?

pre preko 2 godine

Pa mozda i jesi sve to..ali sa 10 milki u dzepu...sta te boli patka za ostalo
G

Gost978

pre preko 2 godine

Baš mi ga žao. Dobio otpremninu 10 miliona eur kao poklon sa neba, ništa u karijeri trenera uradio nije vredno pomena i žali se na pritisak javnosti?! Zamisli, uzmeš 10 mil eur i pričaš kako to je bilo teško, plus si bio plaćen verovatno bar milion po sezoni a klub u zoni ispadanja?! Batališ izgovore, uzmeš pare i na neku egzotičnu destinaciju par meseci, izbaciš stres brzo...
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Nedostajace,on pardju,martin onil i takvi likovi premijer ligi sve vise dolaze ovi portugalci i spanci koji nista nisu bolji.