Komentari na vest

Bukarijev agent: Osman nema ništa protiv da igra u Rusiji

S

Srbija Majka

pre 3 meseca

Mislim da ga ne treba pustiti ispod 10 miliona...ipak je pokazao da moze da igra na visokom nivou, i da tu brzinu koju posjeduje...malo koji igrac moze da prati. Ono sto bi jos bilo dobro za Zvezdu da sada kada je vec Evropa izgubljena...pocne ponovo da forsira mlade, odnosno ovu bracu Mituljikice, i sa vec nametnutim Lucicem i Mitrovicem...razigrava i Kabica. Realno...mi Partizan, pogotovo sad ovako razmagnetisan odlaskom stopera i Belica, moramo dobiti u derbiju i ovo prvenstvo zavrsiti na prvom mjestu. Ovaj novac od prodaje Nedeljkovica i Mijatovica pa i Bukarija bi bio jako dobar sledece godine, kada budemo vidjeli rasplet i kako ce izgledati ulazak u Ligu Sampiona.
g

gg84@Nenad1264

pre 3 meseca

@Nenad1246 – Ti si u svom nadahnutom kazivanju o liku i delu rečenog Bukarija, u maniru najpoznatijih drvenih advokata izneo neoborivu odbranu i rekao: “Koroman. Katai. Lučić. Podjednako sebični”. Vidim da te nisu obavestili da su Koroman, Katai i Lučić, vrhunski tehničari I da je tehnička obučenost njihov znak raspoznavanja, dok rečeni Bukari ne zna da primi loptu,o dodavanju ne razmislja,samo je brz i sebičan. To je ta mala razlika između rečenog Bukarija i njih. Lično ne verujem da rečeni Bukari može negde otići za tolike pare, jer onda svaki klub može angažovati nekog atletičara na kratke staze!
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Pa kad je došao u Srbiju sigurno da će i u Rusiju.
A

AngryChainsaw72

pre 3 meseca

Kosta 9 milki Mijatović 6 milki Bukari 8 milki... A mi nemamo ni levog ni desn9g beoa ,ni napadača klasičnog za Zvezdinu igru,jao ni štopere ,kada na oeto odu starci a sa njima i Dragović!!! Chloraka vs Crvena Zvezda 2017 1 -8 Chloraka vs Crvena Zvezda 2024 2-3 Ko je ovde lud... Već na sledećoj pripremnoj utakmici ce biti još gori rezultat,jer nam je u orbo. timu Kanta sa 36 godina, bez Bukarija, Krasoa, Hvanga, Kangve, Mijatovića, i bez jakih bekova nemamo šta da tražimo u Evropi!!!
B

Biće....

pre 3 meseca

Pusti kraju,valja preživjeti!Lako je preko tastature pametovati,valja svaki mjesec isplatiti ljude.A vidjelo se cijelu jesen da plate kasne,baš su se vukli po terenu.
A

AngryChainsaw72

pre 3 meseca

Kako izgleda početak priprema, pravićemo mi Baraka od blata, svi koji imaju iole malo mozga u glavi znaju da FK Zvezdi nema napretka do odlaska Terzića,Mrkele i ostalih foteljaša i privatizacije svih naših jačih klubova!!!
d

dr finansija

pre 3 meseca

pa gde drugde da ode ??
m

moni

pre 3 meseca

a šta će zvezda sa tim milionima kada proda sve što vredi...sramota...
r

razapeli ga

pre 3 meseca

kolko ponuda ovaj ima ne zna na koju ce stranu
K

Kazablanka

pre 3 meseca

Bukari vredi,puna Evropa polovnih igraca.
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Zvezda ništa, al ima ko će.
R

Raša P

pre 3 meseca

8+2 na lake bonuse!!! Ovo spada u odličan transfer. Bravo za upravu!!!
T

Trile1212

pre 3 meseca

Belgijancima ide40% ako se ne varam?
D

Deka PG

pre 3 meseca

Varaš se
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Nije loš igrač ali ako postoji ponuda 5+ miliona, treba ga odmah prodati.
n

nemanja1512

pre 3 meseca

cuj nije los da nije njega bilo ne bi imo nijedan bod u LS
O

Opa Miki

pre 3 meseca

@nemanja1512 da nije njega igrao bi neko drugi i onda bi bilo nešto potpuno drugo, možda bi Bahar i ostao, možda bi dobio ranije otkaz, to se ne zna. Ali kad već pominješ taj bod, zna se da nije iskoristio dosta 100% šansi, pa je isto tako Zvezda mogla da ima i više od tog boda...
M

Maminjo00

pre 3 meseca

Iskreno ne bi ga prodao jer smatram da će za godinu dve mogu uzeti više para.
S

Spacebound

pre 3 meseca

10tak mil je maximalno sto ce ikad vredeti a to je mozda ovaj trenutak. Nikad nece vredeti ovoliko, ovo je njegov maximum.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

A nece u Zenit?!Dobro,nego jel javio neko Aston Vili da je kupila igraca u zvezdi?!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

BBC.
R

RealNo1

pre 3 meseca

Ако знаш ко је Фабрицио Романо, можеш код њега провјерити.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

BBC, SKY SPORT, Fabrcio Romano, Daily Mayl i ajde sad MRS.
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Dobar igrač, ali je previše sebičan i egocentričan. Fudbal je ipak timska igra, ali ti trebaju i ekspozivni i brzi igrači što ke svakako Bukari. Pored fizičkih karakteristika da je više bio timski igrač, danas bi se za njega otimali premijerligaši. Ovako će cifra od 10 do 12 M zadovoljiti Zvezdu. Milojevićeva koncepcija igre se razlikuje od Barakove. Mnogi pljuju Šerifa Ndiajea, ali će nakon polusezone sa manje stresa postati pravi igrač za ovu ekipu. Tu je i Olayinka veoma koristan napadač, Kraso, Sremčević(ako Dođe), Kahvić. Vezni red sa Hwanom, Stamenićem, Šljivićem, Mićko, Ado i mali Knežević. Dakle imamo mogućnost da prodamo Ivanića, Lučića i Kangwu i da budemo sasvim dobar tim. Zvezda ima mnogo talentovanih igrača. Zato Bukariju srećno, čovek se igrama otplatio i još uz to ide dobar transfer.
C

Comiiiii

pre 3 meseca

Sta ti pises decko idi vidi jel sam iza kuce. Milojevoj igri ne pase Bukari? Pa sta je bio Radonjic na levom krilu nego isti tip igraca? Brzina,spontanost,dribling,pretcavanje,golovi,asistencije(treci igrac pre gola) da tj stalno u evropi on ucestvuje kod gola. I reprezentaciji kida. Ko sve komentarise ovde pa mene glava boli. Ajde sve da prodamo i onako ce i Mijatovic da ide pa da gledamo neke Spajice,neke Milunovice neke pitaj k koga. Bukari los igrac?? On nije napadac kao Salah,Mane,nego krilo kao Gnabri i Koman ako pratis, a ne pratis zato i ne znas. Sve nek prodaju pa cemo da gledamo Zvezdu u konferenciji. Sta bre mi imamo od te prodaje? Serif dobar? Decko da je dobar bio bi u Trabzonu,Besiktasu itd
g

gg84

pre 3 meseca

Ne zna da primi loptu,o dodavanju ne razmislja,samo je brz i sebican.
С

Сашина

pre 3 meseca

екипа...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Eto nama Gobeljina nazad da pokriva celu stranu.
м

ма јок

pre 3 meseca

довешће чика Ранко Стојић неку звер да се направи искорак у Европи...
X

Xyz

pre 3 meseca

Dosadni ste vise svi sa tim Gobeljicem. Ko pokvarena ploca.
G

Građanin Kejn

pre 3 meseca

Kao što sam juče napisao zbog dugova svi su na prodaju Kraso,Hvang i Dragović ostaju do juna potom i oni odlaze to je manje više gotova stvar,ostaju Điga i Ndiaje pogotovo ovaj drugi koga će pokušati da uvale ko ga kupi Siniša Mali daje vaučer za letovanje u Vrnjačkoj Banji,velika je verovatnoća da u junu ide i Glazer,šuška se da mu se ne ostaje više u Srbiji,Ko će igradi na jesen sam bog sveti otac zna,uglavnom LŠ nećemo igrati,para inače nema budžet će biti duplo manji a i smanjuju se dotacije iz državne kase tako da ne očekujte nikakve bombe na leto situacija je jako loša,mnogim igračima kasne plate,atmosfera u klubu je sumorna a ni Terzićeva pozicija nije baš sigurna,biće žestoka borba sa Partizanom za titulu i biće poštena tako da možda ostanemo bez titule ove sezone.
g

gg84

pre 3 meseca

Hvala na detaljnom izvestaju,sada gledaj da sacekas roditelje sa posla da ti daju 200 din za tiket,uskoro i raspust prolazi, pa ces dobijati opet za uzinu svaki dan,izdrzi
D

Deka PG

pre 3 meseca

Pusti ti druže dugove Zvezde, nego vodi računa o tvojim dugovima. Plati struju i infostan i ne zamlaćuj se lažima. Ako ti što para pretekne, a ti uplati tvom voljenom klubu za struju i licencu inače ih ugasiše
K

Kejn

pre 3 meseca

Razumemo da ti je tesko, al ne brini potrajace...
.

.....

pre 3 meseca

Partizan će imati žestoku borbu do poslednjeg kola ali za drugo mesto, sa TSC-om.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Да ли је могуће да клуб не може да прода играча у неку другу лигу, а да то није Русија. Не видим зашто би било који играч самостални желео да игра тамо, када су клубови избачени из европских такмичења, а стадиони су у последњих 2 године малтене полупразни. Слична је ситуација са публиком као код нас, али опет ми је логичније да играч оде у неки клуб на средини табеле из Лига петица или типа нека Белгија. Али Терза очигледно има неки дил са Русима, па играч мора да оде тамо, хтео то он или не
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Pa ima vise razloga. Prvi je njegov karakter, tj. sebicluk, drugi je taj sto je njemu Belgija maksimum, treci je taj sto je vec bio u Nantu i nije se bas proslavio. Cetvrti je taj sto sem brzine i nekog niskog tezista koje mu omogucava brze promene pravca, on bas i nema puno toga da ponudi. Tehnicki slab, los prijem, losa zavrsnica, slabi centarsutevi, samo ta brzina. Tako da je za nasu ligu dobar, ali za bilo koju kvalitetniju, ne biva. A zasto Rusija? Pa zato sto dobro placaju, plus Ruskinje, plus nema bas gde drugde sem Bliskog istoka, a tamo je rat.
g

gostgist

pre 3 meseca

Otici ce u Rusiju a ne u zapadnu evropu iz istog razloga iz kojeg je Kevin Panter odabrao Partizan a ne Barselonu.Pare.
n

no name_

pre 3 meseca

@ Gostyy Pretera ga ti... Mozda taj sebičluk i karakter najvise. Tehnika losa, centarsutevi nista posebno, zavrnsnica bi morala da bude bolja... A brzina vrhunska... Pa ti nabroja sve ovo imao vrhunski Lotar Matesu, osim brzine hahah. Ako neki fudbaler ima barem jednu stvar vrhunsku on se odvaja od ostalih fudbalera. Gledam Kanga se kao 23 godine pojavio u Rusiju. Ovaj Bukari se pojavi sa 20 godina u Slovackoj u Trecinu? Hahah Tri godine mladji od Dijabatea koji ima 28 izgleda mladolik. Svi ti Afrikanci ako se ne pojave mladi u ligama petice ili su rodjeni u Evropi lazu za godine.( pa i tad kao onaj iz Dortmunda) Ako Bukari nema 30 godina, nema nista, ono barem 29 godina. I zato i njemu svejdeno gde će da igra.
n

no name_

pre 3 meseca

@ Gostyy Pretera ga ti... Mozda taj sebičluk i karakter najvise. Tehnika losa, centarsutevi nista posebno, zavrnsnica bi morala da bude bolja... A brzina vrhunska... Pa ti nabroja sve ovo imao vrhunski Lotar Matesu, osim brzine hahah. Ako neki fudbaler ima barem jednu stvar vrhunsku on se odvaja od ostalih fudbalera. Gledam Kanga se kao 23 godine pojavio u Rusiju. Ovaj Bukari se pojavi sa 20 godina u Slovackoj u Trecinu? Hahah Tri godine mladji od Dijabatea koji ima 28 izgleda mladolik. Svi ti Afrikanci ako se ne pojave mladi u ligama petice ili su rodjeni u Evropi lazu za godine.( pa i tad kao onaj iz Dortmunda) Ako Bukari nema 30 godina, nema nista, ono barem 29 godina. I zato i njemu svejdeno gde će da igra.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Njegov maksimum..
g

gost031

pre 3 meseca

Mnogo ti znaš!

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Da nije toliko sebican imao bi vec 5 golova u Lš...mozda bi i prosli grupu...al eto...zato ide tamo gde zasluzuje...liga bez briga...
?

??

pre 3 meseca

Retko dobar igrac kog je zvezda imala u poslednjih 10 godina, al takodje i retko sebican igrac u posleenjih 20 godina. Samo da ga je barak naucio da dodaje loptu bio bi perfektan. Nmg da verujem da su mu dozvolili toliki sebicluk, to lepo treba na klupu cim dva puta ponovi isto. Pa nece vise
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Koroman. Katai. Lučić. Podjednako sebični.
И

И

pre 3 meseca

Има ту више разлога. Први, очигледно да је играо искључиво за себе, да се прода. А други, што га Бахар није користио као крилног нападача него више као крило и крилног бека, а са те позиције дати пуно голова можеш само ако си јако себичан. Постављање на тако дефанзивно место у односу на његове карактеристике га је још више сигурно мотивисало да се тако понаша.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Lucica gledamo 6 meseci tek, ali brate, ja ovo u zivotu nisam video... Mbape uzme pa sutra sa 20m samo da ga da, ali nekad je i podeli na stranu... Lucica je ne bi dodao kevi i caletu.
H

How

pre 3 meseca

Lucic najbolji asistent ekipe
?

??

pre 3 meseca

Stoji da je lucic takodje sebican, al bar po mom misljenju ni blizu kvalitetan kao bukari. Jeste mladji, mada msm da nece ni za 5 godina biti kao bukari