Trenutak kada Bulajića iznose sa terena
Trenutak kada Bulajića iznose sa terena

Bulajić ustao iz nokdauna, Voždovac nije – Rjoma Noma obradovao Čair

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.08.18. | 21:55

Zmajevi jednostavno ne znaju u Nišu

Pretila je opasnost da detalj koji je ostavio najjači utisak na jednom od derbija četvrtog kola Superlige bude onaj u kome je Nikola Srećković nehotice naleteo na golmana niškog tima Ivana Bulajića kome su potom saigrači vadili jezik iz usta dok je u nesvesti ležao na terenu. Srećom, TV Arena Sport javila je na poluvremenu da je u pitanju samo lakši potres mozga, iako je Bulajić zadržan u bolnici radi preventive.

Sve ostalo manje je bitno, pa i rezultat, ali ipak da napomenemo: igrači Radničkog imaće privilegiju da večeras ili sutra ujutru Bulajiću saopšte lepe vesti – Voždovac je pao pogotkom Rjote Nome u 89. minutu za minimalac na Čairu. Apsolutno zasluženo imajući u vidu da je Radnički sve vreme imao inicijativu i sijaeset pretećih napada mada je objektivno najbolja šansa viđena na drugom kraju terena. Andrija Luković je posle nekih pola sata igre izbio sam pred protivničkog golmana, loptu bocnuo preko, ali je bek Nišlija Nikola Stanković bio oprezan i na gol liniji loptu katapultirao nebu pod oblake. Bolje i tamo nego u mreži.

Izabrane vesti

Ipak, kako je utakmica odmicala Radnički je sve više pritiskao goste, toliko da su Voždovčani u dobrom delu drugog poluvremenu bili u naručju golmana Marka Kneževića, koji se i sam više puta istakao dobrim reakcijama i umalo izrastao u jednog od junaka meča.

Međutim, Knežević je bio nemoćan u 89. minutu kada je Lazar Ranđelović poslao savršen centaršut sa levog krila, a defanzivci gostiju potpuno iz vida ispustili Rjotu Nomu. Japanac sa kapitenskom trakom Radničkog dobro je reagovao i glavom spakovao loptu za treću pobedu Nišlija na tri ligaške utakmice na domaćem terenu. I šestu u 11 sudara sa Voždovcem kod kuće. Uz pet remija. Zmajevima se krila skupe čim ugledaju Čair. Mada je trener Voždovca Branko Vojinović imao i šta da zameri domaćinu, iako ne znamo tačno o čemu se radi.
"Neke stvari koje su se dešavale oko terena, to ne priliči ni ovom klubu ni ovom gradu", rekao je Vojinović u kamere TV Arena Sport.

Superliga, 4. kolo:

Petak:

Radnički Niš – Voždovac 1:0 (0:0)
/Noma 89/

Subota
19.00: (3,00) Proleter N.S. (3,20) Napredak (2,30)
20.00: (4,40) OFK Bačka (3,35) Čukarički (1,80)
20.00: (3,05) Dinamo Vranje (3,00) Mladost Lučani (2,40)
20.00: (2,95) Mačva (3,00) Vojvodina (2,45)
20.00: (2,40) Rad (3,00) Radnik Surdulica (3,05)

Nedelja 
19.00: (1,18) Crvena zvezda (6,50) Spartak Subotica (13,0)

* Kvote su podložne promenama 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rjota Noma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara