Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inter pogodio sedmicu, Pioli izmislio novog Kesija

J

Jfkfk

pre preko 2 godine

Pada inter
N

Nema predaje...

pre preko 2 godine

Policija česlja šinter,a Mozzart mučki šuti....
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Nije policija vec finansijska inspekcija. I ne ceslja, vec je trazila dokumenta o transferima od dve sezone, sto je Inter i dao. Inace, ovo su trazili vecini klubova. Dzaba se nadas, navijas za gubav tim i mozes slobodno promeniti svoj nik u "predali smo se".
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Inter i Milan idu krupnim koracima napred sto potvrdjuje i da su na tenderu izabrali projekat i da pocinje izgradnja novog stadiona cija ce izgradnja kostati 733 miliona, stadion je imozantan i bice medju 5 najboljih stadiona na svetu, kapacitet ce biti 65.000, izgradnja krece 2022 i stadion ce biti gotov za se onu 2027/28 procenjuje se da ce milanski klubovi zaradjivati izmedju 80-100 mil godisnje svaki od novog stadiona.
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

Mauro Ikardi danas dogovorio prelazak u Juventus. E sad jos veznjak pa da vidimo gde smo :)))))))
G

Gost1878

pre preko 2 godine

Marota je za ovih 10 godina pokazao koliko neznanje vlada Calciom i to ogromno. Godinama je svojim znanjem i znanjem Kontea i Alegrija urnisao konkurente, prvenstveno Milanske klubove a onda je isto znanje primjenio zajedno sa Konteom u Inter i ponovo pokazao da ostali malo ili nista ne znaju. Uzeo je scudetto sa Lukakuom i Hakimijem i prodao ih za sumu koju Inter nije gledao bukvalno 10 godina i doveo idealna pojacanja za koja je znao da ce biti prava ili dovoljna zamjena. Strasno sta se dogadja u Juventusu, Romi...Maldini je pokazao znanje ali nemaju novca, Napoli ima sve ali su iznutra gubitnici, Lazio sjajno radi male transfere ali oni ni nemaju ambicija...Italija mora da stvara vise i da se odradi reforma fudbala, izgrade stadioni kao po Njemackoj. Volio bih da im daju ovo Evropsko da budu domacini i da izgrade infrastrukturu jer bas mnogo zaostaju za Engleskom, Njemackom a sad ce i za Francuskom...

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Odlična analiza ,naročito za Napoli .Sami su uzrok svojih problema .
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Kako je bila užasna ova polusezona, Juventus je odlično plasiran na tabeli. Napoli je najozbiljniji kandidat za ispadanje iz TOP4. Inter neće imati konkurenta u odbrani titule, a Inzagi će postati trenerčina i uvjeren sam da će kad-tad osvojiti Ligu prvaka.