Komentari na vest

Buongiorno Italia: Kako su Inter i Milan skinuli Juventus s trona

P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Jos da nam dragi dopisnik iz Rima objasni kako je to Milan skinuo juventus sa trona. O onome ko je stvarno skinuo juventus sa trona dve tri recenice, o Milanu tri puta vise, kao da je on prvak i vodeci u sampionatu.
r

rossoneri

pre preko 2 godine

7 trofeja LŠ. Držite distancu.
G

Gost357

pre preko 2 godine

Prosto i jednostavno gde je juve bio pre 2011? Desila se smena generacija. Milan je 2001-02 imao najacu ekipu u evropi i tako sve do 2007-08 onda su polako poceli da stare igraci i posle 2010 morala dodje smena generacija. Sad se to isto desava juveu evo i barseloni. Inter i milan su imali problem sto su 2 puta menjali vlasnike pa je ta smena umesto na 1-2 god produzena na skoro 10. Juve ce vec sledece godine biti mnogo jaci evo vec vidimo okosnicu tima i uz 4-5 igraca na leto imace dosta dobru ekipu.
N

Napoli

pre preko 2 godine

Najveca greska Juventusa je prodaja Iguaina i dovodjenje Morate.Taj Iguain je bio gol masina i umalo sa Napolijem nije skinuo Juventus sa trona i to 4 godine pre osvajanja titule od strane Intera.Verovatno bi Napoli osvojio titulu sledece godine da je ostao Iguain.Sto se tice Milana i Intera tu nema nikakve filozofije.Pogodili su sa igracima koje su kupovali (Lukaku,Hakim,Tomori,Kjer itd.) dok Juventus je terao napadaca koji je garantovao 20+ golova da bi doveo drvo koji ce da postize 5 golova po sezoni i dovodio skupe igrace (Ronaldo,Rabio,Ramzi itd.) .Kopirali su Real sa platama i zato su pali.
v

van

pre preko 2 godine

Uh dosta je tacno za Juve,Milan i Inter. Ali nije bas sve tako. Neki igraci su dovedeni i za vreme Msrote, koji je odlican direktor to stoji. Da Sari i Murinjozive od stare slave to stoji. E, sad da Pioli ulazi u najbolje godine, a da je Alegri bio davno ne bih se slozio. Maks je dobar trener, trofejni, dva finala LS, izbacivao Real i Barsu, a uz to jos nije mator, 68-o godiste i moadji od Piolija. Mislim da on jos puno ima od karijere, kao i Simone koji tek nadolazi i koji tek treba da osvoji nesto. dobar je s svojim 3-5-2 ali daleko je to jos od Alegrijevih uspeha.
F

Filipusis

pre preko 2 godine

Marota je doveo par igraca u Juventus free tako da i on snosi dio odgovornosti, a uspon Intera je splet sretnih okolnosti, doveli su par igraca super kvalitetnih ( Hakimi, Lukaku..) i pored nejakih Juvea, Milana, Rome, Napolija i cudne Atalante su lagano uzeli titulu, ove godine ako uzmu titulu a po svemu sudeci hoce, to mogu zahvaliti treneru Inzagiju jer je od mediokriteta napravio kompaktan tim, ne zaboravite da Hakimi nije ni placen jedan cent dok nije preprodan u PSG, na Lukaku su zaradili 40m, Milan ne treba pominjati uopste jer je i ovo cudo sto trenutno izvode- rade na self-sustaniably timu sto znaci da plate ne idu preko 6m. Seria A nije vise toliko atraktivna za TV sponzore, infrastruktura losa i to je to.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

A bayern letos nudio 100mil za Kiezu
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

A bayern letos nudio 100mil za Kiezu
E

EtaBeta

pre preko 2 godine

Glavni i jedini razlog pada Juventusa je odlazak Bepea Marote. Ostale situacije su uzrocno posledicne. Otisao je zbog Ronalda, sa pravom. Otisao u Inter i digao ih iz pepela licno on. Da nije njega gledali bi umesto Kontea podgrejanu corbu Murinja. A ni Inzagija videli ne bi. Trener je vise od pola tima. Druga stvar, kada ste navodili potrosene milione Juventusa na igrace, zaboravljate da za Juventus svaki igrac kosta 30% vise nego za druge klubove. Juventus retko izdvaja vece sume za igrace van Serie A, tako da nemaju nekog izbora nego da preplate. Sto se Milana tice, najveca stvar koju su uradili je ta sto su odustali od projekta Ragnik i ostavili Piolija. Kada ste navodili da je Vlahovica stavio u dzep neki Bremer, taj decko ce na leto imati ponude od 50miliona. Strasan fudbaler i bitan za Torino koliko i Lukic. Pozdrav za sve ljubitelje Serie A, i mali savet za citaoce, manje hejta ljudi, manje hejta.
G

Gost090

pre preko 2 godine

au,pa ne mogu 50puta za redom da budu sampioni.koji naslov,niđe veze.
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Sami smo krivi za pad koji traje vec dve godine!!! Eksperiment sa Ronaldom i osvajanjem Lige sampiona je doziveo katastrofu, 60 miliona evra godisnje za platu Portugalcu, debele provizije za menadzere, dovodjenje igraca sa veoma upitnim kvalitetom za dzabe, das im ogromnu platu pa ih se posle ne mozes resiti nikako (Remzi), Velsanin koji je uglavnom po bolnicama a zaradjuje debelu platu. Greske Marote, a pogotovo Paraticija i Nedveda u transfer politici su doveli do ovog stanja u kojem se klub danas nalazi. KOVID 19 epidemiju nikako ne smem da izostavim jer je ona dovela do drasticnog smanjenja priliva novca u klupsku kasu, stadioni bili prazni vise od godinu dana. Inter i Milan dobro izgledaju ove sezone i oni ce se klati za titulu sampiona ove sezone po nekom mom skromnom misljenju. Juve?? Juve se nalazi u nezavidnoj situaciji, losa forma celog tima, uzasni rezultati ove godine,borba za cetvrto mesto i plasman u Ligu sampiona ce biti grcevita ove sezone!!! U svakom slucaju uvek uz svoj omiljeni klub!!! FORZA JUVE!!!
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Da se ne lažemo, Juve je sam sebe skinuo sa trona lošim procenama i poslovanjem, ja ne znam šta Nedved i Andrea i dalje rade na čelu kluba. Slazem se, Inter i Milan se jesu digli, pogotovo Inter dolaskom Marote. Treba i dodati da Napoli i Roma posle silnih drugih mesta u poslenjih 10 godina nisu uspeli na naprave korak više i stanu na vrh Serije A, ali to je priča za neki drugi put.

bojke

pre preko 2 godine

Sve je to tacno ali treba uzeti u obzir da je dosta tih besplatnih igraca takodje doveo Marota i dao ogromne plate, tako da je on podjenako kriv kao i Paratici , koji je najveci uticaj imao dovodjenjem Ronalda. Sa druge strane u poslednje vreme juve je dosta mladih i perspektivnih igraca doveo i sa par pravih pojacanja u svim linijama opet bi bili jaki. Na leto kad bi dosao Pogba besplatno, Vlahovic i jos jedan vezni skroz bi to fina ekipica bila
v

vladano79

pre preko 2 godine

Jedan je Dr Marota
g

goust

pre preko 2 godine

Sta kažete, to važi i za "Bernardeskog"? Hajde, nađite nekoga ko ima završenu srednju školu da piše tekstove.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Ovaj tekst je sastavljen citiranjem italijanske stampe.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Ovaj tekst je sastavljen citiranjem italijanske stampe.
G

Goran984

pre preko 2 godine

Da sebe nije unistio,Juve bi bio i dalje prvi sa jakim Milanskim klubovima... Uz sve tacno navedeno,Juveu se poklopila i korona i to ga je finansijski jos vise nazadovalo,nije se vise mogao ni Ronaldo finansirati. O taktici i igracima Juventusa je druga prica...puno se gusi lopta,nema protoka i sa ovakvom igrom ni Levandovski se ne bi nadavao golova.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Juventus je skinuo sam sebe.PARATIĆI i NEDVED kratko i jasno.
G

Gost747

pre preko 2 godine

Pa ko se otplatio ako, Chiesa nije?
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Juve je sam sebe skinuo sa trona katastrofalnim pojačanjima. Levi bek nedostojan, veza ne kreativna, ne mogu šansu stvoriti, uposliti napad niti napraviti sebi priliku za gol. Imaju 2 krila od kojih sve zavisi i Kuardada. Morata uđe u 100 ofsajda, pokvari isto toliko akcija, a treba mu minimum 7 šansi da bi dao jedan gol. Tako da, svaka čast Milanu i Interu ali Juve je taj koji sam sebi puca u kolena...