Komentari na vest

Buongiorno Italia: Lacio je bure baruta, Kardinale ne oprašta Pioliju krah u Ligi šampiona

Z

Zocky

pre 3 meseca

Praviće glupi Ameri Maldinija od blata, ali, on se od blata ne pravi samo od najčistijeg zlata.
G

Gost007

pre 3 meseca

Ja kad sam procitao da je maldini hteo smeni piolia bilo mi zao valjda sam previse bio zahvalan za skudeto a onda mi pioli ove sezone pokaze da je u potpunosti maldini bio u pravu. Pioli je ugasio pozar konsolidovao tim ali to je njegov maksimum. On dalje ne ume jednostavno ovaj milan je iznad piolovih mogucnosti. Ja sam za motu jer kontea nikad nisam voleo.
P

Pižoon

pre 3 meseca

Nije je ni zaslužio da igra na terenu,poklonjen nastup izbacivanjem juventusa za nešto što su radili pre 5 godina ,i samim time je trebao da bude bivši već prethodnog leta!
T

TD

pre 3 meseca

Kad je pocela istraga, to se desilo tri godine pre toga.
U

Urgh

pre 3 meseca

Sari nema nikakve igrace. U skladu sa tim su i rezutati. Lotito naeavno ne veruje u to i na obostrano zadovoljstvo ce se razici
s

s___

pre 3 meseca

U subotu u 18h, Dositijeva 17 u Beogradu - Caffe Roma! Svako ko na neki način voli vučicu ili Inter, dodjite da se družimo, sjajna je ekipa, a za derbi biće pun lokal. Neka pobedi bolji! Živeli 🍻
h

hostt

pre 3 meseca

Pozdrav. Imam jedno pitanje vezano za tu utakmicu. Za vikend sam u BG-u. Da li je rizicno da ja kao Hrvat iz Bosne i navijac Intera dodjem na tu lokaciju?
s

s___

pre 3 meseca

Ha ha nije, samo nemoj da se raduješ ako povedete
s

s___

pre 3 meseca

I nemoj da dolaziš u duksu, majici, bilo čemu što asocira na Inter

Interista

pre 3 meseca

Hahaha "super je ekipa, dodjite da se druzimo i zezamo" pa nakon toga, "nemoj da si dosao u interovom dresu ili da si se radovao pogocima". Svaka vam cast, nadam se da ce vas Inter razmontirati :)
s

s___

pre 3 meseca

Majstore, stalna ekipa je sjajna, ali ja ne znam kakva budala moze da dodje i da mu nešto kaže, pogotovo ako se napije. Zato sam mu rekao, nemoj da trčis pred rudu. I da nas razmontira, okej, poraz je sastavni deo sporta. Živ bio!
O

OFK Beograd

pre 3 meseca

Kakav krah u LS? Ljudi su uspeli da budu treci u grupi gde su ubedljivo najslabiji, ovo je tako reci uspeh.
A

Ambrozini

pre 3 meseca

Kakvi su likovi ovi vlasnici milana, da ne kazem neku goru rec nece odobriti. Pa nije im dovoljno sto je PIoli pobedioo deset puta skuplji psg i njukastl ? Sta su hteli? Koja pojacanja mu dovode? Nema srece sa americkim vlasnicima. Nekad je Berluskoni uspevao da skroji tim bez velikih ulaganja ali danas je to nemguce jer ima mnogo raznih celzija sitija i ostale plastike koja zacas rokne pola milijarde za transfere.
T

TD

pre 3 meseca

Nema srece sa njima, ali, nemoj samo da branis piolija, uopste ne zasluzuje da ostane.
G

Gost007

pre 3 meseca

Pa koga bi ti da mu dovedu? Mbapea licno? Pa nece veliki igraci da igraju u timu koji ne moze prodje grupu u LS. Ovo sto su mu doveli je i vise nego odlicno. Ako zanemarimo povrede milan ima odlican tim a za te povrede je kriv upravo pioli.
M

Motta

pre 3 meseca

nije lansirao Zirkzea nego Siniša Mihajlović. O tom što je ovaj sad tek proigrao govori činjenica da ga je Miha doveo zelenog i da je sad generalno stasao, a ne nužno zbog Motte. Sportski pozdrav
P

Piolijeva Armija

pre 3 meseca

Zauvek uz Mistera!
E

Eow

pre 3 meseca

Он јесте прави Мистер, него Ибра али и власници да би оправдали улогу која му је додељена хоће нешто да промене, па ето то ће бити тренер. Али ће се видети да нико озбиљан неће доћи од тренера а да му не доведу озбиљна појачања. А знајући ове Амере то неће бити неко разбацивање парама, тако да ће се видети да је Пиоли урадио немогуће тек када оде.