Usem Auar (©AFP)
Usem Auar (©AFP)

Bura u Lionu, klub krije istinu? Auar hoće da ide zbog Depaja, znak pitanja i nad Dembeleom

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 09:49

Ne može se bez ulaganja

Jedan od finansijski najstabilnijih klubova Evrope. Ali nažalost ne baš stabilan i kada su rezultati u pitanju. Pa iako je Lion nesumnjivo veliko ime u evropskom fudbalu oni najbolji igrači retko su stava da je Olimpik klub za dugi boravak. A svi igrači, naravno, za sebe misle da su bolji no što jesu.

Pa se tako posle odlaska Memfisa Depaja u Barselonu u Lionu digla bura: Usem Auar, još jedan nosilac igre, navodno već pet dana ne trenira sa ekipom ne zbog povrede, kako tvrdi klub, no zato što želi da primora upravu da ga pusti da ide.

Izabrane vesti

Informaciju donosi sve ugledniji Get Frenč Fudbal, koji piše da se 23-godišnji ofanzivni vezni pojavio na prvoj prozivci novog trenera Petera Boša, ali da je onda samo nestao. A pripreme traju već pet dana.

Auar je navodno razočaran što klub nije uspeo da zadrži Memfisa Depaja, koji je kao slobodan igrač prešao u Barselonu. Prošlog leta je i sam Auar mogao da ode, ali nije želeo da insistira na transferu u Arsenal. Međutim, kao da je u ovih 12 meseci shvatio da se u Lionu neće naosvajati trofeje. A odavno ga već prate Juventus i Pari Sen Žermen, koji doduše nisu još slali konkretne ponude.

Lokalni Progres je inače ranije pisao da je i Musa Dembele zatražio dozvolu da ostane u Atletiko Madridu. Isprva na pozajmici, sa pravom otkupa za 30.000.000 evra posle godinu dana. Bez obzira na to što se za prvih šest meseci nije naigrao u Atletiku, koji stoga nije hteo ni da iskoristi mogućnost da otkupi Dembelea za 33.500.000 evra.

Sam Dembele je kasnije demantovao ovu vest na društvenim mrežama.


tagovi

Usem Auarletnji prelazni rok 2021Musa Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara