Fudbaler Trajala Predrag Pavlović (©Starsport)
Fudbaler Trajala Predrag Pavlović (©Starsport)

Burna završnica u Kruševcu, Trajal zaustavio Dišića i srušio Zlatibor u 86. minutu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.22. | 22:03

Druga pobeda za ekipu Ivana Radivojevića

Vrlo dobar meč u Kruševcu u okviru 4. kola Mozzart Prve lige Srbije. Fudbaleri Trajala su poveli sredinom prvog poluvremena, čuvali višak sve do završnice susreta, ali su ekspresno odgovorili na izjednačenje Zlatibora i upisali nova tri boda - 2:1.

Kruševljani su zaustavili Nikolu Dišića (postigao po gol u prva tri kola), ali nisu sačuvali mrežu. Ipak, sjajno su odreagovali posle primljenog gola u smiraj susreta i izvojevali pobedu.

Izabrane vesti

Trajal posle četiri runde ima šest bodova (6:6 gol razlika) i sedmi je na tabeli. Fudbaleri Zlatibora su 10. sa dva boda manje posle drugog poraza u sezoni.

Ređale su se prilike pred golom gostiju od starta utakmice, ali je golman Mateja Maslarević bio veoma raspoložen. Ipak, u 22. minutu Ilija Matejević pada u kaznenom prostoru tima iz Čajetine i sudija pokazuje na kreč. Odgovornost je preuzeo kapiten Predrag Pavlović i doneo prednost domaćinu.

Do kraja prvog dela igre nije bilo izglednijih prilika, a Trajal je propustio nekoliko šansi da otkloni se dileme o pitanju pobednika. Najveću je imao Pavlović, ali su fudbaleri Zlatibor krajnjim naporom skinuli loptu sa gol linije.

Usledio je nešto bolji period igre u timu Predraga Ristanovića, krunisan u 84. minutu golom rezerviste Luke Čumića. Efektno je sa ivice peterca matirao Aleksu Jordanova i poravnao rezultat.

Ipak, Trajal je ekspresno odgovorio. Odlična akcija pred protivničkim šesnaestercom, na kraju se Igor Savić našao iz izglednoj poziciji i nije propustio priliku da matira Maslarevića. Na kraju je "džoker" Kruševljana stavio tačku, pošto poput Čumića ni Savić nije meč počeo u startnih 11.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 4. KOLO

Petak

Vršac – RFK Novi Sad 2:0 (1:0)

/Pavlov 13, Ivić 83/

Subota

Inđija - Mačva 3:0 (3:0)

/Đurić 3, Stojanović 21p, 31/

Grafičar - IMT 1:0 (1:0)

/Mijatović 42/

Jedinstvo UB - Železničar 0:2 (0:0)

/Zuvić 51, Lainović 86/

Radnički NB - Loznica 2:0 (0:0)

/Đokić 49p, Rakić 69/

Sloboda - Rad 1:1 (0:1)

/Ristić 69p - Markišić 5/

Nedelja

Metalac Gornji Milanovac - Radnički Sremska Mitrovica 2:0 (2:0)

/Zdravković 7, Antonijević 15/

Ponedeljak

Trajal Kruševac - Zlatibor Čajetina 2:1 (1:0)

/Pavlović 22p, Savić 86 - Čumić 84/



tagovi

FK TrajalZlatiborMozzart Bet Prva liga SrbijePredrag PavlovićIgor Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara