""
""

Čačani za Borac ulovili bivšeg igrača Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 09:33

Sezona lova na nova pojačanja u Čačku ne jenjava, pa je u Borac stigao i Vladimir Bogdanović, prekaljeni fudbalski nomad, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde

Iskusni vezista, Vladimir Bogdanović novo je lice u redovima Borca iz Čačka. Fudbaler je u redove Zebri stigao iz Radničkog iz Niša, a u svojoj karijeri je nastupao i za Crvenu zvezdu u koju je stigao kao veliki talenat Sloge iz Kraljeva.

Izabrane vesti

Ekipi Ljubiše Dmitrovića, vezista Bogdanović će pokušati da ulije neophodnu čvrstinu na sredini terena kako bi se izbegle greške koje je čačanska ekipa imala u premijernom susretu Superlige kada je Borac u Gornjem Milanovcu izgubio od Metalca sa 1:0.

Podsećanja radi Bogdanović je do sada nastupao u Panatinaikosu, Azalu iz Azerbejdžana, Lokomotivi iz Sofije, ali i Kini za Ljaoning. U Borcu se zato nadaju da iskusnom fudbaleru neće biti teško da se uklopi u novu sredinu koja obiluje novajlijama, ali i iskusnim starosedeocima koji čine kostur ekipe Borca. Očekuje se da bi Bogdanović vrlo brzo mogao da se nametne Dmitroviću u standardnoj postavi u kojoj su standardni igrači, kapiten Mario Maslać, Srđan Vujaklija i omiljeni povratnik u redove Zebri, Zoran Pirgo Kostić.

 (FOTO: Star Sport )


tagovi

Vladimir BogdanovićSuperligaSrbijaLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara