©MN Press
©MN Press

Čak i da se javi Mančester junajted, Ranđeloviću će Ural biti prioritet

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.12.22. | 09:43

"Ovaj klub je od samog početka verovao Lazaru. Cenimo to, njihova odluka za nas je prioritet", kaže menadžer srpskog igrača Vasilis Panajotakis

Srpski krilni fudbaler Lazar Ranđelović prelaskom u ruski Ural očigledno nije mogao da pronađe bolju sredinu za sebe, što potvrđuju i izjave njegovog menadžera Vasilisa Panajotakisa za tamošnje medije.

Ranđelović je proglašen za najboljeg igrača kluba iz Jekaterinburga u prvom delu sezone, što je privuklo pažnju brojnih evropskih klubova. Ipak, za sada još uvek nijedna konkretna nije stigla na adresu Urala.

Izabrane vesti

"Nema ponuda, ali i da nam dođe Mančester junajted, pre svega moramo da poštujemo Ural. Ovaj klub je od samog početka verovao Lazaru. Cenimo to, njihova odluka za nas je prioritet", rekao je Panajotakis.

Nekadašnji igrač Radničkog iz Niša u septembru je stigao u Ural za obeštećenje od 500.000 evra, a u ruskom prvenstvu je odigrao devet utakmica i postigao tri gola, uz četiri asistencije.

"Priznajem, nisam znao kako će Lazar proći u Rusiji, kako će mu se tamo razvijati karijera, ali mu zaista verujem kao igraču i srećan sam što je bio najbolji u prvom delu sezone. Ali to se već dogodilo, mnogo mi je važnije da Ranđelović nastavi dalje u istom duhu".

Da je posvećen da nastavi u istom ritmu potvrđuje i činjenica na koji nači provodi pauzu između dva dela sezone.

"Nije putovao u toplije krajeve, praznike provodi sa porodicom. Čujemo se svaka tri dana, Lazar kaže da stalno trenira, održava formu, tako da će u drugom delu sezone biti prava mašina", dodao je Panajotakis.

Ural se nakon 17 odigranih kola nalazi na 10. mestu, sa osam bodova više od prvih timova iz opasne zone. Rusko prvenstvo se nastavlja u prvoj nedelji marta, a prethodno se igraju mečevi Kupa Rusije.


tagovi

Lazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara