Komentari na vest

Ćavi otkrio: Imali smo dogovor sa Kanselom, ali ga je Siti blokirao

ž

žhhuzt

pre oko 1 godinu

De druže dovedi stopera,alonso ti igra stopera a kunde beka...
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Druze Alonso igra stopera samo u nebitnim utakmicama ili kad je neko povredjen.Kad su svi zdravi igraju Arauho i Kristensen i tako je bilo citavu sezonu
I

Injigo Martinez

pre 12 meseci

?!? Kristensen,Kunde i Arauho, to su četri vrhunska CB-a. Koga bre da dovodi?!? Primili 18 golova u ligi a tebi smeta Alonso u ko zna kojoj situaciji, haos!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nije to nista, Milan je proslog leta mogao da dovede (naravno, mozda ne sve njih, ali, dobar deo sigurno) Botmana, Renata Sanceza, Enca Fernandeza, Dibala, Kolo Muanija i Belotija, a nije doveo nijednog od njih.
М

М21

pre oko 1 godinu

Буквално је све могао да доведе и то за мало више од 70.000.000€
P

Paa

pre oko 1 godinu

Od svih tih igrača jedino je za Botmana i Dibalu imalo smisla da dovedu. Enco i Kolo Muani su prošlog leta bili još nedokazani igrači za top nivo, pa su tek tokom pve sezone to pokazali, a za neke kao što su npr Sančez ili Beloti se odluka da ih ne dovedu pokazala odličnom, jer imaju užasne sezone i u velikom su padu forme.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@Paa, plus od mene, ali, mislim da bi Sancez kod nas bio dobar, a i da bi Beloti jako dobro dosao jer je Milanista i iskusan je igrac, jeste da se tesko povredio, ali, ocigledno je da bi imao (mnogo) veci doprinos nego DO. Inace, sve i da nisu tada bili afirmisani igraci, Fernandez i Kolo Muani bi posle mogli da budu prodati za dobar novac, ako neko stvarno poseduje kvalitet, pokazace se gde god da igra. I za drugog koji je replicirao, da, za manje od 70 sto posto.
O

Orao

pre oko 1 godinu

Odlican komentar poznavaoca prilika u seriji A. Realno, Maldini do sada radi odlican posao. Beloti ni u Romi nije starter, Sancez, odigra 1 pa ga nema 5 utakmica. Kanselo, decko ima problem u glavi, video je to Pep na vreme. Prvi sam ja pljuvao Gvardiolu, kako je lagano pustio ovog decka, ali vreme je pokazalo da je on znao vise nego mi.

francuskapresuda@gmail.com

pre 12 meseci

@Orao, nisam ni mislio da nam Beloti bude prva violina:-D Pored njega sam hteo jos jednog za prvu postavu, a Ziru i Beloti (ili obrnuto, manje-vise je svejedno) da budu drugi i treci spic. Sancez je bio meta jer se znalo da ce Kesi otici i trebao nam je neko jak na sredini terena posle i umesto njega, a tehnicki je sigurno znatno superiorniji i doteraniji u odnosu na njega i dosta kreativniji. Sigurno bi bio veliki apgrejd u odnosu na Astera, Krunu, CDK, Mesiasa i Diaza.