Komentari na vest

Čeferin: Biće kazni, Perez hoće poslušnika! Nismo platili premijerligaše

F

Familija

pre oko 3 godine

Uraditi sve da ovakvu moć kao perez ili anjeli ili zajedno niko više u fudbalu od fudbalskih klubova nema da nemože toliko moći i uticaja da stekne da omalovažava i ismeva i fudbal i kompletnu evropu sa svim fudbalskim klubovima real madridu i juventusu se niko neće ni sklanjati niti im se klanjati oni su samo klub
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Na kraju ce da ispadne da je cela ova farsa bila da bi se na mala vrata progurao novi format LS koji je losiji od ovog sadasnjeg. Prosirili format na 36 a opet moze samo 4 tima kroz kvalifikacije...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

E moj Ceferine ti ne znas za onu narodnu:"Kumstvo je svetinja tamo gde kum nije avetinja" pitaj Vuka i Seselja ili Tomu i Seselja.
j

juve

pre oko 3 godine

treba kazniti pojedince i istjerati ih iz fudbala a ne klubove jer klub je veci od njegovog trenutnog precednika (igraci navijaci koji su takodje bili protiv ovoga)
F

FM

pre oko 3 godine

Prosecni ljubitelj fudbala u Srbiji ne zna ko su gazde PSG-a, a da zna, ne bi govorio da su spasioci fudbala. Pod broj jedan, Katar je organizator sledeceg svetskog prvenstva, a Katar stoji iza PSG-a. Pod dva, izgradnja stadiona za svetsko je obavijena velikom kontroverzom, zato sto je ogroman broj radnika poginuo prilikom izgradnje istih, a sve zbog nehumanih i robovski uslova koji ne prilice ni vremenu Ramzesa II. Jel i dalje mislite da su oni "spasioci fudbala"? Nije tesko povezati dva i dva, nadam se.
V

Vare

pre oko 3 godine

Ne nego je Anjeli spasioc i Perez izlapeli.
I

Ispravno rešenje

pre oko 3 godine

Ako Čeferin hoće da kazni timove to može da učini vrlo brzo i jednostavno a što je bitno i zakonito. Rešenje: Zabraniti svim timovima bez izuzetaka i iz bilo koje zemlje članice UEFA koji imaju dugovanja da registruju nove igrače, sve dok ne isplate dugove. Ukoliko u dve naredne godine ne vrate dugove automatski slede sankcije izbacivanje u četvrti rang takmičenja svoje zemlje. Ukoliko neki od Fudbalskih saveza neke zemlje ne postupi po zakonu tj hoće da zaštiti svoje klubove kazniti i Savez tako što sve njihove reperezentacije neće moći igrati ni zvanične ni prijateljske utakmice na 2 godine. Isto tako da timovi koji imaju dugovanja na startu prvenstva 21/22 krenu oduzimanjem to jest po -15 bodova (za ligu čije prvenstvo ima 22 kola ili manje), -18 (za ligu čije prvenstva ima do 27 kola) i -24 (za ligu čije prvenstvo ima 30 i više kola). Isto tako kazna za timove koji budu tuženi od bivših igrača i trenera UEFI za dugovanje i dobiju pravosnažno rešenje na sudu dobiju automatski dodatnih -5 bodova kazne koje se primenjuje u aktulenom prvenstvu. Ukoliko klub izgubi 3 i više spora na sudu automatski se izbacuje u drugi rang takmičenja. Ovakim pravilima siguran sam da bi fudbal dobio drugu dimenziju tj vodeći veliki klubovi ne bi mogli da dovode igrače i daju im plate koje nemogu da isplate. Naravno ovo se neće dogoditi jer zakon nije jednak za sve.
G

Gost2

pre oko 3 godine

jeli dobro za fudbal sto si sebi povecao platu za 440hilj u periodu kad svi u fudbalu smanjuju plate. to dovoljno pokazuje sta si ti. isti si ko i ovi sto su hteli superligu. navijaci treba da se skupe i sve vas najure
J

Jovanka Broz

pre oko 3 godine

Živeo Tito Čeferin. Da bivša Juga raspiše izbore Čeferin je Tito u najavi
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Preplaćivanje igrača je najveći problem.Smanjiš platežni jaz izmedju pa ćeš da vidiš veću konkurentnost manjih klubova i zanimljivije lige.Ko će još da da igraču 10-15 miliona po sezoni sem 7-8 klubova?U košarci je sistem očajan ali je manja finansijska razlika pa se može desiti iznenadjenje kao što je Partizan otišao na fajnal-four onda i igrao tamo na jednu loptu.
n

noleeeeee

pre oko 3 godine

uefalona strikes again
a

as

pre oko 3 godine

Real najveća institucija? Ne. Real je samo najtrofejniji, što se institucionalne i globalne moći tiče, oni su kao Otomansko carstvo krajem 19. veka - džin na staklenim nogama. Klub koji funkcioniše tako što mu država garantuje da će vraćati abnormalne kredite (koje generalno ni ne vraća, jer to povremeno odradi država), nikako ne može biti sinonim za najveću instituciju ili najmoćniji klub. Bajern je jedini klub koji nije u moćničkom vlasništvu za koji se može reći da je institucija (u izvornom smislu te reči).
E

Ej

pre oko 3 godine

Nije cudno da ga je deki reko zdravo, jos ga i naziva drugarom da ga ne blati...
V

Var

pre oko 3 godine

Samo vi iz Uefe sprovedite onaj vas cuveni finansijski fer plej, a ne ona smejurija gde Siti plati smesnu kaznu i nastavi da trosi milijarde.. moze to sve da se regulise ali i oni su korumpirani..vrana vrani oci ne vadi.
K

Kanidja

pre oko 3 godine

Slazem se i ja da Ceferin sad "prosipa mu.a za bubrege" i tacno je da je i uefa nepravedna prema, finansijski manjim klubovima, al nikako ne bih voleo s druge strane da gledam nesto nalik evroligi iz kosarke u fudbalu. Volim zvezdu, al ono je vec smorilo. Ovde se kao nesto takmice u Aba ligi, a zvezda ima zagarantovano mesto u evroligi sl.sezone. A mi tamo pretposlednji. Uvek se 5-6 istih timova bori za trofej i dovidjenja. Igraju 34 utakmice, od kojih 80% nema nekog znacaja. Ta evroliga postala ko serija porodicno blago, svake godine se reprizira, dosadilo i bogu i narodu.
N

Nel

pre oko 3 godine

Hahahahahahaha Al-Kalefi i ostali spasioci fudbala. Ocekuje se neki novi poredak u vrhi. Recimo... Vec je stavio Barsu i ova 3 na prvo mjesto! Znaci li to da ce im sudije biti naklonjenije umjesto do sada Realu...? :) lececes ti druze i prije nego mislis, pa ces se jos vise razocarati.
A

Allianz

pre oko 3 godine

Kako će sad Real do titule i do LŠ, neće više biti sudija na njihovoj strani. A bez sudija su gotovi, sami teško da mogu nešto da urade
j

ja psv !

pre oko 3 godine

Ti si se zabrinuo.za Svoju fotelju a ne Fudbal i neke.male Klubove ! da se Brines o Malima nebi uvijek odluke isle na stetu malih klubova i reprezentacija a u Korist Velikih kao.sto je ovima bitan novac tako.je i vama a ti prosipaj suplju o Ljubavi i Emocijama prema Fudbali
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Sve sve ali da Naser Al Kelaifi veruje u fudbal....
V

Vare

pre oko 3 godine

Taj Naser ima milijarde i coveku nije bitan profit od toga.coveku je bitan prestiz.da osvoji sa Parizom ligu sampiona.covek zaradi mesecno milijardu od drugih stvari ,dok mali kompleksas Anjeli i Perez samo oh zanimaju pare od klubova.to je razlika.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Prijatelju sta god mislio o njemu,covek se konsultovao sa navijacima,covek je odbio,covek je usao u klub koji je i ranije imao evropskih uspeha a ne u Zrinjski Mostar i ne vidim sta je tu sporno?Nemam nikakvo misljenje o PSZ-u da ga volim ili ne volim,navijam za Partizan,od stranih su mi Valensija i Verder Bremen omiljeni timovi ali nema logike a pritom covek ima verovatno toliko para da sa ili bez te Superlige ne oseti velike novcane gubitke.Ko zna koliko kompanija drzi da ne lupim bas naftnih polja!