Čeka li nas u Alžiru kec kao vrata?

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 13:01

Husein Dej lebdi na krilima plasmana u Kup konfederacija... Dolazi im Tadženat, fenjeraš koji je tukao i vodeći USM Alžir

Dobro ide Husein Deju, budući da je tim seriju loših rezultata od tri poraza zamenio s isto toliko pobeda, i to sve na krilima plasmana u Kup konfederacija preko libijskog Al Ahlija.  Izbacio je Husein Dej nimalo naivni MC Alžir iz kupa, a zatim slavio i u prvenstvenom meču sa Bordž Areridžom.

A šta reći o malo je reći čudnom fenjerašu Tadženatu koji uzgred ima dva meča manje od konkurenata? Navedemo li da je upravo ova ekipa nedavno savladala vodeći USM Alžir, biće jasno da su gosti spremni i da iznenade. A sada sledi i interesantan podatak, odnosno činjenica da je do nedavno Tadženatov Karim Aribi, bio drugi strelac lige, što ga je kvalifikovalo za transfer težak oko 300.000 evra. Otišao je ovaj igrač Etoil Sahel, trenutno četvrtoplasirani klub u Tunisu, što svakako znači da u gostujućem sastavu može da se pronađe još po neki igrač kadar za velika dela.

Izabrane vesti

Stručni štab Husein Deja zna za to, ali se ipak nada da kec neće dovesti u pitanje, odnosno da će se serija od dve 3+ pobede nad današnjim rivalom iz prošle godine nastaviti i poslednjeg dana januara.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 15:00 3861 ALŽ 1 Hussein - Tadjenant ki 1 1,60
Ukupna kvota1,60

Alžir 1 – 18. kolo
15.00: (1,60) Husein Dej (3,35) Tadženat (6,25)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Alžir 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara