Foto: Hertha Berlin
Foto: Hertha Berlin

Čelsi i Milan poslali ponude za Lazara Samardžića

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 17:51

A interesuje se i Juve. Sada znamo šta se iza brda valja

Pisali smo već danas da je Lazar Samardžić tražio da ide iz Herte. I još tada naveli da je jasno da se nešto iza brda valja. Da ima opciju da ode u neki veći i bogatiji klub. A sada nam Bild otkriva detalje i piše da su Samardžićevi savetnici dobili konkretne ponude od Čelsija i Milana!

A da se i Juventus interesuje za ovog igrača, što se od ranije znalo.

Izabrane vesti

Dakle, mogli bismo uskoro da gledamo ovog momka u Premijer ligi ili Seriji A. Inače, njemu je menadžer Marko Naletilić, čovek koji zastupa i Luku Modrića.

Pod komandom trenera Bruna Labadije, Samardžić je upisao tri nastupa za A tim, a imao je i pet utakmica u drugi sastav u regionaloj ligi. Ipak, to tinejdžeru srpskih korena nije dovoljno. I jasno je da bi rado otišao u neki veći klub.

Uz sve to, sa povratkom Ondreja Dude iz Noriča, kao i uz prisustvo Mateusa Kunje i Vladimira Daride, Samardžić ne vidi mnogo šansi za sebe, odnosno da će imati veću minutažu u narednoj sezoni.

Bild piše da su ponude od Čelsija i Milana stigle, da se Juventus interesuje, pa zato i ne čudi što je talentovani Samardžić tražio da ide.

Momak koji ima 18 godina ima i ugovor sa Hertom do juna 2022. Tako su Berlinci stavljeni pred težak izbor: ili da ga „unovče“ sad za neke ozbiljnije pare ili da ga drže nezadovoljnog još godinu dana, pa onda prodaju, naravno za manji novac.

Lazar je Hertin vunderkind koji je sa 18 godina debitovao za prvi tim. Ima srpske korene, a rođen je u Berlinu. Igra za mlađe kategorije nemačke reprezentacije. Najbolje se snalazi na poziciji veznog.

I očigledno da mu dobro ide čim su Čelsi i Milan poslali ponude da ga dovedu u svoje redove…

Za interesovanje Juventusa se zna, Milan je već ranije preko Paola Maldinija probao da dođe do Samardžića, a Čelsi je najnoviji u celoj priči oko ovog talentovanog fudbalera.

Ponude su na stolu.



tagovi

Lazar Samardžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara