Đorđe Petrović (©MN press)
Đorđe Petrović (©MN press)

Čelsi krenuo po srpskog golmana! Prva zvanična ponuda 18.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 22:03

Đorđe Petrović mogao bi da bude najnovije pojačanje Plavaca

Čelsijeva mašinerija pod komandom Toda Bolija se ne zaustavlja! Samo nekoliko sati pošto je ozvaničen novi veliki posao težak skoro 70.000.000 evra potpisivanjem Romea Lavije, sa Ostrva je stigla vest da je klub sa Stamford Bridža poslao prvu zvaničnu ponudu za srpskog golmana Đorđa Petrovića!

Britanski Gardijan javlja da je Čelsi Nju Inglandu predložio da za obeštećenje plati 18.000.000 evra. Plavci već neko vreme prate srpskog reprezentativca, a prethodnih dana se pominjalo da Nju Ingland za njegov odlazak traži više od 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Takođe, spekulisalo se da je Petrović nezadovoljan činjenicom da Revolušn odbija ponude evropskih klubova za njega, jer postoji interesovanje iz Francuske, Engleske i klubova iz još nekih zemalja. Nekadašnji čuvar mreže Čukaričkog jedan je od najboljih, ako ne i najbolji golman MLS, zbog čega je i privukao pažnju klubova sa ove strane Atlantika.

Čelsiju je potrebna rezervna varijanta za Roberta Sančesa posle odlaska Kepe Arizabalage na pozajmicu u madridski Real. Sančes je iz Brajtona doveden za oko 23.000.000 evra, dok je Petrović zasad viđen kao rezerva. Međutim, to bi možda mogao da bude i kamen spoticanja u realizaciji transfera, pošto se među medijima spekuliše da Srbin želi da ode u tim gde bi bio "jedinica".

Petrović je iz Čuke stigao u Nju Ingland pre skoro godinu i po dana za nešto više od 900.000 evra i za kratko vreme postao je jedan od najboljih golmana američkog prvenstva.


tagovi

Đorđe PetrovićČelsiLetnji prelazni rok 2023Nju Ingland Revolušn

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara