Čelsi visi! CSKA dobio više nego darežljivu ponudu za Golovina

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 15:29

Monako je rešio da kupi ponajboljeg igrača Rusije sa Mundijala

Monako je poslao ponudu za Aleksandra Golovina i tu nema šale. A nema ni dileme. Jer je to javnosti predočio potpredsednik Kneževa Vadim Vasiljev. I sve bi moglo da bude gotovo u narednim danima. O čemu se radi?

Monako nije okolisao već je bio jasan. CSKA je dobio ponudu od Monaka. I to kako kaže Vasiljev - više nego darežljivu ponudu. Igrač bi potpisao petogodišnji ugovor, a sve bi trebalo da se završi narednih dana.

Izabrane vesti

Naravno, u ovakvim situacijama uvek ima kvaka. Monako želi da dobije odgovor što pre.
"Mislim da je prelazak u klub kao što je Monako najbolja opcija za Golovina u ovom momentu njegove karijere", rekao je Vasiljev.

I dodao...
"Sve bi trebalo da bude odlučeno narednih dana, možda čak i danas. Ne možemo mnogo da čekamo. Ako on ne bude došao, gledaćemo druge opcije", rekao je Vasiljev.

Poznato je da je Čelsi veoma zainteresovan za Golovina i da je čak nekadašnji trener CSKA Valerij Gazajev otkrio da je Golovin već potpisao za Plavce. Očigledno nije potpisao, ali da su na Stamford Bridžu zainteresovani to nije sporno.

Ranije se i Juventus pominjao kao opcija za Golovina, kao i Arsenal.

Monako je poslao jasnu i konkretnu ponudu i sada čeka odgovor. Sigurno je ponuda finansijski izdašna, a Kneževi u svojim rukama imaju i argument da su proteklih godina proizveli i formirali mnogo dobrih fudbalera - Mbapea, Fabinja, Mendija, Lemara, Bakajoka...

Da li je sledeći Golovin

Foto: Action images


tagovi

Aleksandar GolovinLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara