Opet rokada na klupi Radnika (©Starsport)
Opet rokada na klupi Radnika (©Starsport)

Četiri meseca sezone i četvrti trener u Radniku – kraj i za Dragana Perišića

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.10.22. | 13:31

Surduličani u problemu

Sedam već godina standardni članovi elitnog ranga takmičenja, pre dve sezone čak i šesti na kraju takmičenja, ali ove jeseni – potpuna konfuzija u Surdulici. Radnik je u prvih 15 kola osvojio svega pet bodova, pa je prema saznanjima Mozzart Sporta pribegao rešenju po kojem je već postao poznat i – smenio trenera.

Već trećeg u ovoj sezoni. Posle Aleksandra Linte i Dragana Radojičića klub se rastao i sa Draganom Perišićem, koji je na toj funkciji proveo tačno mesec i po dana. Vodio je ekipu na pet ligaških mečeva i osvojio dva boda u remijima sa Novim Pazarom kod kuće i Javorom u Ivanjici.

Izabrane vesti

Presudila su mi tri poraza, mada bi tu samo miminalnih 0:1 u Kruševcu moglo da se okarakteriše kao propuštena šansa s obzirom da su ekipu prethodno savladali Partizan (2:0) i TSC (2:1) sa ipak znatno kvalitetnijim sastavima.

Nije Perišiću pomoglo ni izbacivanje Poleta iz Ljubića u šesnaestini finala Kupa Srbije, uprava se odlučila na rastanak, pa će posle samo četiri meseca sezone dobiti i četvrtog trenera.

Još je nezvanično, ali se može čuti da bi na upražnjenu klupu trebalo da se vrati Simo Krunić, koji je bio bez angažmana baš otkako je u sezoni 2019/2020 vodio Radnik. Pre toga je radio i u BASK-u, sarajevskom Željezničaru, OFK Beogradu, Čukaričkom, Inđiji, Jagodini s kojom je osvojio Kup Srbije, pa Dalijenu i Radničkom iz Niša...



tagovi

Dragan PerišićSimo KrunićMozzart Bet SuperligaRadnik Surdulica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara