(©MN Press)
(©MN Press)

Cibona hoće dvojicu plejmejkera FMP-a

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 20:36

Pominje se i treći srpski košarkaš na istoj poziciji

Srpski plejmejkeri su na ceni u Hrvatskoj.

Još odranije je poznato da se novi ABA ligaš Split interesuje za Iliju Đokovića iz FMP Železnika, a za istog igrača je interesovanje pokazao i drugi hrvatski ABA ligaš. Cibona je zainteresovana za povremenog srpskog reprezentativca, ali i još dvojicu srpskih košarkaša na poziciji organizatora igre.

Izabrane vesti

Zagrebačke Sportske novosti otkrivaju da je dvostruki šampion Evrope u potrazi za dvojicom plejmejkera i da se u toj viziji visoko kotiraju Ilija Đoković i Stefan Pot iz FMP Železnika. Kao i Marko Ljubičić koji je već ranije nosio dres zagrebačkog kluba.

Cibonina prvobitna ideja je bila da angažuje Roka Rokgića koji je nedavno raskinuo ugovor sa češkim Nimburkom kao i veterana Roka Lenija Ukića. Međutim, Ukić se dogovorio sa Cevedita Olimpijom i odbio ponude Cibone i Splita, ali sa Rogićem dogovor još nije na vidiku.

Postoji interes Cibone, ali ništa tu nije definisano”, rekao je Rogić kojeg još žele Veljko Mršić u Zadru i Dražen Anzulović u Krki.

Tako su u prvi plan iskočili srpski plejmejkeri. Ljubičić je pretprošle sezone nosio dres Cibone, prošlu je proveo u Mađarskoj, a sada je opet dobio poziv. Dogovora još nema. Ciboni je veoma interesantan i Pot koji je imao odličnu sezonu u FMP Železniku, ali i njegov saigrač Đoković za kojeg se navodi da je jeftinija varijanta od Pota


tagovi

Stefan PotMarko LjubičićIlija Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara