Printscreen
Printscreen

Ćirković u Humskoj, Poljak u Grčkoj: Srpska reprezentativka iz kornera pravo u gol! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 18:52

Za overu pobede protiv Grčke u Ligi nacija - 2:0

Pre nepunih nedelju dana Aleksandar Ćirković je protiv Partizana u Humskoj golom iz kornera podsetio na remek delo Dragana Stojkovića Piksija iz večitog derbija 1987. godine, a pogodak aktuelnog selektora seniorske reprezentacije Srbije od pre tri i po decenije rekreirala je večeras i Alegra Poljak.

Srpska reprezentativka je u petom kolu B divizije Lige nacija na gostovanju Grčkoj minut pre kraja izvela udarac iz ugla i loptu poslala pravo u mrežu, ukrasivši tako treći trijumf Srbije u Grupi 3 – 2:0 (1:0).

Izabrane vesti

Fudbalerki španskog Las Planasa bio je ovo prvi gol u Ligi nacija, a pored njega upisala je i asistenciju kod prvog gola. Do njega je Srbija došla u prvom poluvremenu, pred sam odlazak na odmor. Tada je Alegra Poljak sa dosta osećaja spustila dugu loptu Milici Mijatović, koja je natrčala na nju i zakucala je u mrežu sa desetak metara.

Srbija je ovim trijumfom kolo pre kraja grupne faze osigurala drugu poziciju koja garantuje mesto u baražu za promociju u A diviziju. Naše reprezentativke trenutno imaju deset bodova, koliko i prvoplasirana Poljska, s tim da Poljakinje meč petog kola igraju trenutno sa Ukrajinom.

U odlučujućoj rundi Srbija će za četiri dana dočekati Ukrajinu, dok će Poljska ugostiti Grčku.



tagovi

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara