Komentari na vest

CR7 se naljutio i odigrao jednu od partija karijere! Sudija mu oprostio crveni... (VIDEO)

D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Ako su ga doveli da pravi razliku i pokreće tim protiv Kaljaria , to je onda super urađeno , kako neshvata javnost da nije više ono što je bio , prvi malo teži meč opet ga nigde neće biti na terenu.
S

Smouth

pre oko 3 godine

Znaci pocelo je, ko zna sta ce se sve videti do kraja. U Seriji A im ovo prolazi, ali zato 30 godina LS nisu videli. Tamo nema Orsata, Kalvarezea i ostalih nakboljih im igraca koji ce da zmure na ovako divljacki start
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ljudi prozivaju Ronalda zbog Porta i jednog loseg meca, a nece da vide da bez njega Juve ne moze da veze 3 dobre utakmice. Da li je Ronaldo kriv sto Demirala igra umjesto De Lihta ? Da li je Ronaldo kriv sto Artur ne zna ili ne smije da proigrao loptu naprijed ? Da li je kriv sto kad njega cuvaju bar 2 stopera, a Morata sam sa loptom u gol sansi pa nista ? Ili je kriv sto kada su isli napadi preko Kulusevskog ovaj nista nije donio ?
g

goran8080

pre oko 3 godine

Istina, za ovo se ne dobija crveni, za ovo se dobija minimum 20 godina!
g

goran8080

pre oko 3 godine

I onda se protiv strašnog Kaljarija pojavi Penaldo i iživljava se. Priča poznata.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Za koga navijas ?
E

Erector

pre oko 3 godine

Cirkus već počeo, tek će biti ovakvih odluka u sljedećim kolima, ne mogu drugačije. Nije trebao dati crveni, ipak nije ubio čovjeka
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Direktan crveni karton je morao da dobije penaldo, isao je nogom da baci Kranja u nesvest udarcem u glavu, sta ti samo znaci lopovska druzima iz torina i lopov anjeli koj mulja sa sudijama i krade, videcemo hoce li penaldo da im posalje pare iz Madrida da se iscupaju anjeli nedved i apartici kad zavrse u zatvoru za kradju sa sudijama, znaci penaldo moze da uubije coveka i nikom nista zato sto lopovi mogu da kradu sa sudijama, auuu lopovi treba da vas bude sramota a Boga mi i celu Seriju A zbog ovoga, ZATO CE INTER DA UZME SKUDETO DA BOLI LOPOVE JOS VISE, FORZA INTER DO SKUDETA !
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Kolko ste platilu Icu da napravi penal? Ti bi to trebo znati posto imas dobre veze u klubu.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Pismen si koliko je moja baba od 80 godina djevojka !
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Crveni zasluzio, ali kakav je to majstor. Tolike neosnovane kritike na njegov racun ovih dana da je to bilo za povracanje. Ovaj Juventus ove sezone bi bio 7 da nije Ronalda i Kijeze!!! Bez ikakve dileme ta dva momka drze ovu ekipu da se ne raspadne skroz!!! Srednji red tragikomedija, blage veze, prosecni igraci.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Pa moze da se siri protiv Kaljarija koji se raspada, gde je bio protiv Porta?
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Kakav crveni ne j g... Sinteristi nema opustanja. Cr odgovorii hejterima kojih je mnogo medju navijacima Juventusa i koji mi zestoko idu na zivce!!!
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Bilo ko drugi da je uradio ono sto je on bi bio direktan crveni
9

951357

pre oko 3 godine

Ma važi, kad bi se za ovo dobijao crveni...
I

Inter

pre oko 3 godine

Pa vi ste i navikli da za ovakve startove ne dobijate crveni karton. Seti se samo Pjanica, on cak ni zuti nije dobio. Ali s razlogom, bitna utakmica za titulu, na kraju je tu trku Orsato i odlucio. Ovo nije bila opasna igra, nego faul, nije Kranjo dobio posekotinu od vazduha.
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Za sta se sve dobije crveni ovo je dva od jednom, INTER UZIMA SKUDETO DA BOLI anjelija lopova jos jace,
H

Hkg

pre oko 3 godine

Nani je i za daleko blažu stvar dobio crveni protiv Reala. Bilo ko da je ovo drugi uradio, dobio bi crveni 100%.