(©Reuters)
(©Reuters)

Crna Gora bez Uroša Đurđevića protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 16:42

Nekadašnji napadač Partizana mora na operaciju kolena

Prvi udarac za reprezentaciju Crne Gore uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i utakmice sa Srbijom: Uroš Đurđević neće moći da igra.

Spekulisalo se prethodnih dana da će nekadašnji napadač Partizana preskočiti prve utakmice zbog povrede, a danas je stigla i definitivna potvrda iz Španije: Đurđević će morati da ide na operaciju kolena zbog povrede meniskusa i istegnuća ligamenata, tako da ga čeka malo duža pauza.

Izabrane vesti

Đurđević nije igrao na poslednjoj utakmici njegovog Sporting Hihona u Segundi protiv Mirandesa, što je bio dodatni udarac za crveno-bele, jer su van terena bila još dvojica napadača, Kampuzano i Heraldino. Ostalo je 11 kola do kraja sezone u drugoj ligi Španije i pitanje je da li će se nekadašnji mladi reprezentativac Srbije vratiti do tada na teren.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović od napadača ima Stevana Jovetića, Stefana Mugošu, Milutina Osmajića i Nikolu Krstovića, koji igra za DAC Sredu u životnoj formi.

Što se tiče Đurđevića, odigrao je do sada deset utakmica za Crnu Goru, ali još čeka na prvi gol.

Reprezentacija Crne Gore kvalifikacije kreće protiv Bugarske u Sofiji (24. mart), a tri dana kasnije dočekaće Srbiju u Podgorici.

 


tagovi

Uroš Đurđevićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara