Komentari na vest

Crne rupe Zvezdine odbrane, poraz u Budimpešti zamaglio evropsko proleće

s

serMudro

pre preko 1 godinu

tralalalala...sve je super,nemamo sreće,ok,sve se okrenulo protiv nas,ovi oni ovako onako... J.b.t da li je ovo Stanoje ili Milojević Miloš ? Ako objektivno pogledamo svaku utakmicu ovog leta i jeseni videćemo; koncepta igre nema,igrači ne znaju da li če igrati,kada će igrati šta/koju poziciju će igrati,da li igramo visok presing na njihovoj polovini,da li igramo niski blok na kontre/polukontre,na posed lopte,na duge i ubacivanje sa strane,na iznošenje lopte i probijanje protivnika kroz dupli pas...ništa ali ama baš ništa od toga,sve i jedna dobijena ove sezone i u domaćoj ligi je bila na mišiće i nategnuto na lični kvalitet pojedinaca,tako i sinoć...nemamo glavu i zato jurcamo ko pile bezglavo,niti igre,niti napada,niti odbrane... Bojim se da smo pukli jer je trener više sa novinarima nego na treningu,svaki dan romane piše po portalima i vodi demagogiju krivde /pravde/nepravde tralalalala... Milojević Vladan je imao rezultate jer je postojao i jasno se znao sistem !!! Svaki igrač ima svoje kvalitete i limite,trenerova uloga je da iskoristi kvalitete i uklopi limite u tim i spram toga napravi koncept igre u oba smera,a mi to nemamo !!! Ne volim ovako da pišem ali Miloše,da se ne ljubimo !!! Podrška igračima,svakom ponaosob bez obzira na učinak jer ovo što gledamo na utakmicama namanje ima, u stvari uopšte nema veze sa njima,oni nisu zaboravili ono u čemu smo uživali prethodne/prethodnih sezone/a !!! SAMO ZA TEBE UVEK UZ TEBE !!!
@

@pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

"Dal oni Madjari znaju koje Zvezda,sta Evropi znaci i sta je znacila da je Zvezda u Evropi vedrila i oblacila..." Izgleda da su Madjari neobavesteni ko je crvena hahahahah
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Gde su sad da prokomentarisu Сотир Ђубре,Gost Djape,Yaya77 ? Sta sam rekao ? Sve sem pobede Ferencvarosa ce biti iznenadjenje? Sportski pozdrav.
k

kakoe

pre preko 1 godinu

Je li dao Pesic koji gol ove godine osim onaj kad ga je Katai pogodio u dupe i skrenuo loptu protiv Makabija?
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahahah ziva istina hahahahah
a

a kad

pre preko 1 godinu

A kad ne igra Konga zezda izgubi utaknicu on bi trebo stalno da igra futbal za zezdu!
g

gost123

pre preko 1 godinu

Realno i zvezda i partizan subza ligu konferencije,zali boze sto imamo dva predstavnika u ls
L

Laus

pre preko 1 godinu

realno Zvezda da a Partizan za LE
V

Viola

pre preko 1 godinu

Kakav divan dan, zaboravi noć, kakav divan dan, čvrsto me drži.... Stara pesma, bila hit, da mi je znati čija je to pesma.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

i šta ćemo sad. Odakle početi ? Sigurno je da će se na FAKULTETIMA PROUČAVATI, zašto je za Zvezdu dobro "odpustiti" Pavkova i Ohija, A dovesti I TO KAO POJAČANJA Pešića i KALIFU KULIBALIJA. Pešić je večeras bar pokazao borbenost i dao je sve od sebe, to mu se ne može zameriti, ali Katai? Katai ????? Momak koji zna da igra fudbal,,,, na poslednjih 10 utakmica imao je na dve utakmice po 6-7 minuta dobre igre. Šta se dešava sa njim. Rodić ???? Zašto Rodić igra ovako loše? Zašto nemamo centarfora sposobnog da postiže golove bar na svakoj trećoj utakmici ???? Kako se zove osoba koja je dovela Kalifu Kulibalija, najgoreg igrača od 1945.god do danas koji je zgazio na Beogradski asfalt, NA FAKULTETIMA ĆE SE PROUČAVATI KAKO JE TERZIĆ USPEO DA NAĐE GOREG IGRAČA OD: LA PARE, RIŠAIRA, BAKAJOKO, SPIRIDONOVIĆA, SUMAILE,,,,, I KO ZNA JOŠ KOLIKO. Najljubaznije bih zamolio dežurnog lizoguza, i nenafmašnog uvlakoguzca široj publici poznatog kao u inat dušmanima, da se izjasni o ovom komentaru.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

... i zaboravio sam da kažem apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
a

ahahaha

pre preko 1 godinu

Vratio dugove?! ahahahah, pa moji ortaci, koji su redovni na tekmama i dan danas, drhte sta ce biti kad ode Terza, kakvo ce stanje ostaviti...
@

@Iz Sljivika

pre preko 1 godinu

Gadim se svakog dana navijanja za zvezdu kada ti i tebi slicni navijate za zvezdu....
@

@iz sljivika

pre preko 1 godinu

buraz, dobi i ti tvog bota!
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Prošlo je dosta utakmica i ja se usuđujem reci da smo mi odnosno Mrkela I njegovi treneri promašili sa svim pojačanjima osim možda ne sa malim Mitrovicem. Za neke je Bukari mašina, jest dečko je brz i to je sve ali njemu treba prostor i da mu neko da loptu u for. Poredeći njega I Diabatea iz Partizana Diabatea je za klasu bolji, dečko dribler I isto tako brz.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Dolazi na naplatu prelazni rok, samo polako...
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Upravo!!!! Zvezda nema napadaca i desnog beka. Svaka cast Pesicu i Gobeljicu ali kad vidim Rikarda iz Partizana kako igra, eee takav jedan nam fali.
J

Jsjsjs

pre preko 1 godinu

Zadnji vezni i spic(Radoja i Ado u paketu su trebali biti prioritet i ove gluposti ne bi ni gledali) , sta vam smeta vise taj Gobeljica boljeg necemo naci ispod 3-4 miliona koji ce trcati i truditi se budite ubedjen,dolazak Milunovica(spor za danasnji fudbal) nas je unazadio uveo disbalansa u ekipu poremetio odbranu i napad samim tim sto je Erak na beku, ako ga vrate za sledece tekme vratuce nas opet u kontra ritam(nizak blok bez presinga) taman kad ponovo izgledamo donekle solidno imamo neku ravnotezu, danas smo bili indolentni u prvom poluvreme u bez zelje i ideje da napadnemo i zato smo kazneni sa jeftinim golom, kada je bilo moranje zaigrali smo sa idejom i karakterom ali nismo nagradjen samo zato sto nismo zasluzili zbog kukavicluka u prvom pol,sve u svemu okrenuti se prvenstvu po svaku cenu mada ni Evropa nije gotova mozemo do pobede protiv Turaka, a u Francuskoj je sve moguce uz malo srece
A

A Dije Bate?

pre preko 1 godinu

Smeniti Milojevica i sebi kupiti vreme do zime. Tad smeniti trenera opet pa tako do proleca. Prodati Eraka i Mitrovica jer jedino se oni mogu prodati negde na Kipar, kod Zidara mozda ili ih oterati u Arabiju kao i Miću Pavkova. Drugog nema. Zvezda je prozbiljan klub da bi uprava tek tako podnela ostavke. A SiljonPesic otisao sam.
M

Mr Mitar

pre preko 1 godinu

Dolazi nam Lalat sad na zimu. Cokna je i onako samo prelazno resenje iako smo ga dugo pratili i prilremali. Dovescemo i par pojacanja. Imao sam peh sa Dionom ali Boze moj, ko radi taj i gresi. Ostalo, ne bih nista dirao.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Gde je Darjan? Nadam se da je dobro, posto mi je čudno kad on ne piše o zvezdi.
1

1346

pre preko 1 godinu

Čovek je u tekstovima pogađao nedostatke u igri posle kup utakmice sa Mačvom. Što njega prozivaš?
D

Djole030

pre preko 1 godinu

Rade Bogdanović obljasnio sve Rts. Pogotovo za Kulubalija. Treba odgovarati za neke sramotne trasnsfere u Zvezde. Razumem promašaje. Al dovesti igrače koji izgledaju i trče kao da nisu igrali 2 godine fudbal to je za odgovornost. Koja nema u Srbiji
3

3579

pre preko 1 godinu

Баш тако! Човек речима туче змију у главу, не околиша, не користи досадне флоскуле као већина "стручњака" који гостују у сличним ситуацијама.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Mrkela doesn't like this 😄
T

Trza

pre preko 1 godinu

Prika, odmori malo. Svrati do Fransa, bice i Mita. Da pojedemo, popijemo ako naleti Mile Vucelic i tompus uz konjak da zapalimo. Sutra je novi dan. Nema sikiriki.
@

@iz šljivika

pre preko 1 godinu

Mrkela has left the chat.
1

1346

pre preko 1 godinu

Sve je to u redu, gostovati u studiju i pričati priče posle utakmice. Kad je taj Bogdanović vodio neki klub i imao neke uspehe kad se pozivate na njega? Svaka čast za njegovu fudbalsku karijeru ali zna suviše da pametuje i potcenjuje nezavisno od ove večerašnje utakmice.
Z

Zicox

pre preko 1 godinu

Pre bih ovog klinca ubacio nego Pesica ... Borbenost , trcanje postoji ... Ali nije on spic na koji mi treba da se oslanjamo ... On ce pre namestiti nego pogoditi. Katai treba da bude rezerva Mitrovicu i Bukariju. Ozbiljno treba podmalditi tim.
M

Mozda

pre preko 1 godinu

Budemo igrali ligu konferencija ako budemo imali srece.. Partizan je ipak najveci klub sa ovih prostora i najtrofejniji klub sportski na svetu a mi smo njihove komsije i treba da budemo srecni
a

abc

pre preko 1 godinu

Super, idi gleda gimnastiku, atletiku, plivanje...sve te temeljne sportove gde imate uspeha. Moj grobare, moj grobare...
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Nemoj i ti da im staješ na muku, a da je divan dan, to jeste.

Kegevara

pre preko 1 godinu

Ako je nas narod skup energije ovih komentara, onda smi zli ljudi, ne zahvalni i pun mržnje. Su lako se zaboravlja šta su nam aman bas ovi igrači donjeli. Lako ih dižemo u nebesa da bi ih bacili nazad na zemlju. I to sve za sedam dana.
1

1346

pre preko 1 godinu

Šta ti vredi pobeda protiv Ferencvaroša od pre sedam dana kad si sve ostalo izgubio? Razmišljaš kao navijač Surdulice.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

U suštini Borjan je glavni krivac za ovakav poraz primio je gol glavom sa 11 metara i još 2 puta poklonio zicer Ferencvarošu ako se njemu igrači i navijači ulaguju i prave se da ne vide ništa ja ne mogu 3 puta je danas poklonio zicer situacije protivniku. U drugom poluvremenu smo igrali dobro ja objektivno ne mogu previše da kritikujem Milojevića čovek je i Gobeljiića popravio da izgleda pristojno jednostavno nije prošao pripreme i radi koliko može ovaj poraz predstavlja praktični kraj šansi za prolaz dalje one u teoretski i dalje postoje ali nisu veće od 10 odsto. Ne krivim Milojevića ali on mora igrače da gleda kao general vojsku za vreme rata a ne da gleda kao da su došli u pozorište.
4

456

pre preko 1 godinu

Prvenstvo je prioritet ove sezone, ne mozemo proci grupu zato bolje remont na zimu nov spic i zadnji vezni i 6ta u nizu za Ls. Inace Mitrovic ce biti top igrac, brzina dribling sve je tu, Katai da dobije zahvalnicu i dovidjenja kao i jos neki istroseni igraci koji su tu 5,6 god.
M

Mozz

pre preko 1 godinu

A šta ti vredi Lš sa ovom upravom, skautima i sportskim direktorom? Da budemo vreća za punjenje?
a

ahahah

pre preko 1 godinu

Pa koliko remonta vam je potrebno? Svake sezone ili zime dovede nove igrace, sve skupe, i opet q... ajde malo dodjite sebi i zapitajte se zasto ste dobri samo u prvenstvu. pozzzz
E

Emancipator

pre preko 1 godinu

Nismo sve ove godine napravili rekonstrukcija, pa ćemo na proleće. Neće to june da nas mune. Propušteno je barem 2, 3 godine da se formira dobar tim. Na čistu sreću smo napravili uspehe u Ligi Evrope, cenim da je to jedino umeće, sreća, koje Zvezda duguje tandemu iz OFK-a. Znanje sigurno nisu pokazali, kao i onaj nesretnik što je pobegao nakon debakla. Hvala mu za sve kao igraču, ali daleko mu lepa kuća kao treneru. Pa makar postao i prvak Evrope, ostaće upamćeno da je dozvolio da mu u njegovoj Zvezdi neznalice kroje transfer politiku. Gde je u toj priči bio on nećemo zalaziti. Iskreno, šteta što smo pobedili prošlu utakmici jer samo totalni debakl može da nas dozove pameti, otera ovu dvojicu. Ovako će ova dvojica neznalica opet da se provuku na nesretne okolnosti, a počinje da se ozbiljno nadam da će nam gubitak titule i učešće komšija u LŠ možda biti početak spasa. A moglo je sve da bude drugačije i lepše. Realnost je da samo idiot može da 4, 5 sezone dovodi igrače koje bi i pokojna baba videla da su promašaj. Al ajd što su dovodili promašaje, nego je ove sezone to evoluiralo u teranje igrača koji su makar nešto uradili, za razliku od pulena na koje su spucali pare. E to se zove umetnost uništavanja kluba. Zato ne brini, rekonstrukcije neće biti, sledi muljaža koja će nas ukanaliti na duže staze.
C

Czv bgd

pre preko 1 godinu

Sad se tek vidi koliko fali Paki
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

jeli još važi ako magiko ne bude u reprez.ne navija se za Srbiju,zvezda je počela da igra tek kada je katai izašao a bukari otišao desno a mali mitrović levo koji je inače paklen igrač,koji je zahvaljujući dekiju u zvezdi,zvezda nije dala gol u zadnjih 20 minuta samo zato što nema špica,da ima bar prosečnog(Rikardo) dala bih sigurno jedan možda i više,na kraju još jednom se pokazalo drago daleko od po novinarima vrhunskog štopera
K

Kompanija ent

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno sta svi komentarisu protiv Pesica. Odličan igrač, karakteristike za ovaj tim Zvezde ima sve. Kad bi došao trener koji samo malo zna o fudbalu i ima autoritet, zvezda bi bila odlična. Ekipa za Ls (sredina i napad).Stoperi solidni, bekovi sramota. Trener ne postoji...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Nista. Hrabro ove dve utakmice da odigramo pa da se ispozdravljamo sa mnogima, na srecu ili na zalost ali tako mora da bude ako zelimo dalje. Bez zelje da se igramo menadzera moraju bekovi, zadnji vezni, centarfor. Katai da sedne sam sa sobom da vidi sta i kako dalje jer covek je def velemajstor ali neki problem postoji, Kulibalija i Mrkelu ne komentarisem jer smatram sebe ozbiljnim covekom, Erakovic mora da ostane a i zasto bismo ga prodali ako cemo igrati sledece sezone LŠ. Licno voleo bih da budemo 3 u grupi da rascistimo ekipu, Mrkelu i da odigramo jos koju evropsku utakmicu. Sportski pozdrav.
N

Naslov?

pre preko 1 godinu

Vas posle 4 1 Sve je to normalno.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Ovu utakmicu je izgubio isključivo i samo trener !!! Podrška igračima !!! Može jedan da bude smušen,pogubljen i da ne zna šta radi...ali ceo tim teško !!! Pobeda u Bgd je bila isključivo na kvalitet pojedinaca !!! Tim nema igru,igra kao bez glave !!!
0

021021

pre preko 1 godinu

Borili smo se, napadali, nema sta da se zameri. Ali golove koje smo primili ove godine u evropi sve iz nasih gresaka ili nepaznje.... jednostavno nedopustivo na ovakvom nivou fudbala
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Realno remi 2-2 bi bio realan rezultat po prikazanom. Ali bez obzira na to, ne moze se sakriti utisak iz ove sezone koji je konstantan a to je da Zvezdin tim treba osvezenje i rekonstrukciju i da je zasicen i potrosen. Da ne bismo bili topovsko meso u ligi sampiona mora sledece Redom. Borjan - polako spremati zamenu Rodic - u rezerve i za domaci ligu rotacija, hitna zamena igrac boljih karateristika Gobeljic - Isto kao Rodic Dragovic, Milunovic - Mogu jos kako tako ako nema bolje Erakovic - ne sme da se proda jos godinu ipo dok se ne napravi zamena Sanogo - Godine, kraj ugovora, hitna zamena mladji igrac. Kanga - Spremati zamenu, dobar mentor i rotacija Katai - Rezerve, izgubio uticaj ma igru, nema ga, hitno naci zamenu, moze da igra 20 min i domaci ligu jos godinu ipo Ivanic - Limitiran, na nivou timova kao ferencvaros za nesto vise mora bolji igrac a on u rotaciju i klupa. Kangva - Ogranicen igrac, rezerva i domaca liga Pesic - ogranicen igrac, rezerva i domaca liga Mitrovic - kao i Erakovic, buducnost oko kije se gradi tim Mijatovic - Videcemo, tek je krenu Bukari - Kao Ivanic Rezime Imamo 2 igraca a to su Erakovic i Mitrovic, sledece leto su svi ovi stariji jos godinu dana, tako da nađ treva hitan remint od zime sa bar 3 klasna igraca i na leto jos 3. Ukupno bas 6 novih da tim izgleda u najmanju ruku Borjan ( zamenik), Desni bek, Erakovic, Dragovic (Milunovic), Levi dek - zadnji Vezni, Kanga (zamenik) - Ivanic (zamena) , Mitrovic, Desno krilo (Bukari) - Napadac Nedostaje nam sigurno 5 novih igraca za prvu postavu i 3 da naslede aktuelne i to sve u godinu dana ako mislimo da odemo na nivo iznad.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Zasluzen poraz, zasluzeno ispadamo iz Evrope. Los prelazni rok, imas Pavkova i Ohija kazes ne valja dovedes Pesica i Kulibalija... Sta dalje pricati kaze se sam sebi pucas u koleno e ovo je sam sebi si pucao u oba kolena... Ohi je gol masina za Pesica pa neka se ljuti ko hoce...
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ohijevim sikaniranjem je krenula katabaza!
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Evo grobarcici se raduju zvezdinom porazu , To je za one uvlackace sto se poradovali partizanovoj pobedi i uvlacili se najvecim mrziteljima zvezde, Nego gde su ti sada "zvezdasi" nema ih... Jer to nisu zvezdasi...
P

PD

pre preko 1 godinu

Jel to sad lakše, ajd spavanje
д

д.г.

pre preko 1 godinu

На жалост Терза и Мркела су одрадили такав прелазни рок да смо слабији него прошле сезоне. Таман смо довели шпица који гарантује неке бодове они га продају. Да не пишем о болним местима задњих година у тиму. Европу треба да полако архивирамо и да се окрећемо првенству јер се Партизан баш захуктао. Сви пљувачи Милуновића нек размисле да ли би вечерас примили два онаква гола да је он играо.
M

Mislim da je vrijeme

pre preko 1 godinu

Napadaca dovedite, Katai nek ulazi sa klupe, Borjan - ne znam sta mu je. I uprava van. Dovesti Kulibalija?!?! Cija je to genijalna ideja?!?! Prodali Ohija?!?! Mislim da su finansije u opasnom crvenom - zbog toga je prodan - krpi. I jos nesto - da li je stankovic nesto vidio pa otisao.. saberite dva i dva
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Za sve si možda u pravu,samo za Stankovića nisi. Taj ne vidi dalje od svoga džepa,napunio se ispao 3 godine od duplo losijih timova od Ferencvarosa,i otišao. I neka je daleko mu kuća. Jedino sto mogu da pomislim u ovom trenutku je Miha da dođje sledeće leto,Bog mu lepo zdravlje dao,i to je to.
S

SUŠTINA

pre preko 1 godinu

Koliko su ove sezone svi srpski klubovi (bez Partizana) osvojili bodova za koeficijent Srbije, a koliko samo Partizan?
G

Gost da

pre preko 1 godinu

A i Partizan igra neko takmičenje?Zamisli trener Lestera izjavi da nije ni znao da postoji to takmičenje.
B

Bok

pre preko 1 godinu

I za zvezdu bi bilo bolje da nije znala da postoji ovo njeno takmičenje. Što bi negdje rekli, gdje ćeš pred rudu.
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

Momci su se borili i nabili protivnika u 16 nije htela u gol. Da smo bolji od madjara jesmo tabela kaze nesto drugo. Razapinjete zbog poraza ALO LJUDI RANGERS JE IZGUBIO KUCI 1:7! Sta su trebali njihovi da ih streljaju zbog bruke od liverpoola koji je u ocajnoj formi? SVI NA TRABZON PA DA KUCI OKRENEMO TURKE BRE!!!
M

MARTIN FLOYD

pre preko 1 godinu

Nije mnogo strašno da Zvezda završi na četvrtom mestu. Najstrašnije što se može desiti Zvezdi je da Borjan ostane na golu Zvezde kao prvi golman. I to ne zbog večerašnjih katastrofalnih intervencija, (malo je reći katastrofalnih, ispravno je reći debilskih postupaka) , Borjan je već dugo, dugo katastrofa od golmana, da se podsetimo: - protiv Omonije prima gol direktno iz kornera, - protiv Šerifa u BG iskosa iz slobodnog udarca sa 25m - protiv Šerifa u Moldaviji igrač ga lobuje iz šesnaesterca, - protiv MAKABIJA prima gol sa 30m, po sredini gola. Njegova degažiranja su imbecilna On kao golman unosi nesigurnost u celu ekipu, i zapamtite : Borjan će biti sve gori i gori.
o

obratiti paznju

pre preko 1 godinu

Na zelju a ne na godine...mali usao na kraju vise pokazao nego pojedinci citavu sezonu...pusti pricu vreme zasluge itd...zvezda ne trpi da nema rezultata
n

nebo

pre preko 1 godinu

Sta reci?? Rezultat iz Beograda je bio isuvise visok, utakmica koja je jednostavno receno isla na zvezdinu vodenicu i time jedino mogu opravdati visok rezultat, sto ce reci da euforija posle tog meca nije bila opravdana!!! Zvezda je veceras opet pokazala svoje pravo lice, vratila se tamo gde je bila ceo septembar i to je to, ostaje nam samo da u sledece dve utakmice, pokusamo da odigramo koliko toliko pristojno jer ocekivati neki wow rezultat bilo bi jednostavno neozbiljno, Jedino pozitivno sa ove utakmice mozemo izdvojiti igru mladog Mitrovica i ovog mladog igraca koji je usao na kraju Mijatovic ako se secam, ova uprava ako jos ima mozga i nije sve preslo u surutuku oko njih dvojice bi trebala da se bazira buduci kostur tima. Reset na zimu ne vredi, jer Partizan opasno preti, tako da moracemo verovatno jos do juna sledece godine da gledamo neke igrace ma sta mislili o njima,
1

1346

pre preko 1 godinu

Postali smo kao grobari od pre 10, 15 godina sa sigurnim titulama i uefinim utakmicama gde nas biju svakakvi evropski proseci. Ne vidim ni šta će nam eventualna Liga šampiona sledeće sezone, da izigravamo kantu za udaranje...
B

Bg

pre preko 1 godinu

Prvo, to sto ne igramo najbolje par utakmica ne mozes da poredis sa onim njihovim smejurijama tada. Mi smo stabilan klub i godinama prolazimo grupu, pre 6 meseci smo igrali osminu finala ove LE ! A naravno bice jos dva prelazna roka do sledece LS, bice promena, ima vremena za sve i nece svi ovi igraci biti i tada tu.
A

Alooooooooo

pre preko 1 godinu

Čekamo pobedu u Mozart bet super ligi i oglašavanje Mrkele da imamo najbolji tim u poslednjih 30 godina.
j

jaoj

pre preko 1 godinu

Koliko smo uzivali u ugri za vreme Miloja i Stankovica toliko me ovaj mlakonja kraj aut linije iritira. Sklupcao se ko jez i nema ni trunke energije da podigne ekipu. Izgleda ko da je on najvise trcao... Ova ekipa je igrala dobar fudbal do pre mesec dva gle ih sad...Ideje bez...Za trenera zvezde mora da se stavi neki lider, necemo da gledamo ovu patnju.
l

luka Vilodza

pre preko 1 godinu

kako mozemo 3 biti da odemo u LK il nema sanse ni za to?
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Pešić je plaćen?! Ohi nije valjao, Pešić je dobar. Rasni golgeter koji je zatresao mrežu na svakoj utakmici... Koliko je golova dao Pešić od kad je došao?
T

Teeeja

pre preko 1 godinu

Iako Katajiu skidam kapu za sve...Ali trenutno mora da počinju Mitrović i Bukari, jer čovek mora da poradi na trčanju. I bojim se da sa Pešićem u napadu...Teška priča. Bori se on, sve je to lepo, ali smo neefikasni, ne samo ovu utakmicu nego inače. Daj Bože ovog malog Mijatovića malo da pusta, bar da gledamo naše dete u napadu.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Taj Bukari ako predribla mene,spaliću se javno na terazijama,a igrao sam fudbal pre dvadeset godina.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Kakva drzava takav klub...
1

123fanky

pre preko 1 godinu

Očigledno je ferencvaros naučio nešto iz prošle utakmice... Kanga se nije video iako se trudio (zasluga ferencvarosa) cak i takav kad je izašao iz igre osetilo se... Kangwa alibi pasovi unazad otkadje ušao.. Nista nije uradio u utakmici.. Kataia nije bilo nigde (mozda je u ovo zasluga protivnika). Rodić me prvi put razočarao.. Sve u svemu mogli smo možda i bolji rezultat da izvučemo, ne bi bilo nezasluženo.. Ali realno protivnik je naučio lekcije, zatvorio glavne igrače i ipak pobedio
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Milojevic ok, ne moze covek da menja ceo tim, sta da radi, to sto ima postavlja. Borjan, prvi put u zivotu me razocarao ali mnogo, sta da se radi, jedino me iznervirao lepo kad je blejeo dok lota leti iz Madjarske do Srbije, i mi primamo gol. Gobeljardo,znaci nemam sta da dodam, nemamo drugog, treba da trpimo, imali smo Picinija, Gaju, sad nemamo alternativu. Rodic, iznenadio me u negativnom smislu, trudio se, ali toliko neintelegentnih poteza da te zeludac zaboli. Dragovic, onako srednje. Kanga, pa najbolji, da nije neih ambicioznih suteva sve ostalo ok. Erak naravno dobar, osim onog kiksa, ali i taj kisks je plod Borjanove spore reakcije. Ivanic, hmhmhm, nije bio na nivou, ali se trudio dosta. Mitrovic, pa medju najbolima. Pesic, pa daje sve od sebe, ponekad se dobro postavlja, ali mora mnogo bolje, jer odada zaista lose. Katai, da li je zbog neke povrede, da li je zbog spreme, ne znam, do godina nije 100%, ali zaista nista nije uradio, i upropastio par sansi. Rezerve: Bukari van ritma, Kangva pa onako, ima zelje ali mlitav je nekako, Mijat pa za to vreme koliko igrao bar jednom ozbiljno ugrozio gol, Milun, trebao je ranije da ulazi. To je to, zao mije, nije da smo igrali nekako ali remi bas bi nam prijao. Da, da ne zaboravim, cestitke Partizanu na pobedi, bravo za crno-bele, mi cemo bolje drugi put. Eto Monako izgubio 4:0, neverovatno, od tih turaka koje mi cekamo sledece tekme. Mi nemamo vise matematike osim da pobedimo turke i Monako u Francuskoj. Srecno Zvezdo!
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Ono kad dodje na naplatu sav marifetluk i lopovluk uprave kada se najmanje nadaš! Barem 10 igrača u ovoj ekipi Zvezde se tali sa Terzom i Mrkelom oko plate, a kako je sa igračima dele to će se ako Bog da jednom i saznati. Ali šta to sad vredi kad Zvezda ima toliki manjak u kvalitetu! Neće ni titulu uzeti, jer Partizan je trenutno duplo bolji tim od Zvezde!
s

simke000

pre preko 1 godinu

Kao što sam i prosli put rekao veoma loše.Svi ste poludeli nakon one pobede a zapravo sve je to bio instant uspeh.Morace zvezda da igra mnogo bolje ako mislimo da srbija sacuva direktno mesto u ligi sampiona.Za sad nas partizan održava,treba biti realan igraju grobari za klasu bolje od nas.Terzic je potrosio milione nizasta...kad se setim da je za motiku dao 2.5 miliona a grobari za dijabatea 0 glava me zaboli.Živela Srbija!
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Motika je bio 1.5 miliona. Ne lupaj.
G

Gost82

pre preko 1 godinu

Dobar ti tekst , al bez ovog ZIVELA SRBIJA zvicis kao AV
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Слажем се да Партизан блиста али смо ту где јесмо захваљујући Звезди.
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Niko ne spominje da je ferencvaros proveo trećinu utakmice u20 metara ispred svog gola.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

I provest ce celu zimu u Evropi sve do februara/ marta, a mi u Ivanjici, Kragujevcu 😄 Ispadamo sad iz 40.mesta i lagano ceka nas lepa buducnost. Ne znam zasto, ali mi uopste nije zao. Sedam j***** godina umesto da jacas, ulazes u tim, klub, kako koja godina sve slabiji, a kasa sve praznija.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

И шт са тим колко бодова добијамо? Не лупетај леба ти
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Slusam Rada Bogdanovica na Rts-u.Covek je sve objasnio.Bez uvijanja.Ko nije gledao neka pemota i odgleda.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

ne vole ljudi istinu, samo se iznerviraju, tako da neka ih nek zive u zabludi..
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ja spadam u one nesrećnike koji gledaju Arenu na kojoj komentariše Sivić. Doveli su čoveka koji ni sa jednim klubom ne može da veže dve pobede u našoj ligi. Dno. A RTS ne gledam zbog onog što komentariše suđenje. Tek onaj je dno. Sramota za RTS. Ali šta ćeš, neko ga gura.
W

Www

pre preko 1 godinu

Komentarisao sam i ja juce ili danas zvezda prvu utakmicu onaj penal niotkuda, kanga sa polovine terena da su autobus sutnuli usao bi, previsok rezultat za razliku u kvalitetu koje mozda i nema 2 ekipe na istom nivou i rekao sam da ce da izgube tesko je da te sreca sluzi na dve utakmice protiv iste ekipe iskreno zvezda ove godine jako teska grupa prosecne ekipe koje grizu za svaki bod ali ipak poslednje mesto razocaravajuce..
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Dobro ove godine od evrope ništa, a prioritet je prvenstvo.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Па са киме да освојиш првенство? са пешићем и кулибалием???
R

Roda

pre preko 1 godinu

Jedini igrac kojem bih vidio ledja u Zvezdi je Rodic. Covek igra preko one stvari, duva promaja na njegovoj strani uvek. A i danas prvo zajedno sa Dragovicem kasni u bloku kod prvog gola a onda covek ne da ne skace kod drugog gola nego se saginje. To nema ni u Zanzibaru.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@Roda Odsutan skroz.Bice bolje u Kini...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Dolazimo do problema broj stranaca, domaceg levog beka nema ni reprezentacija a ne Zvezda... Mladenovic je u Legiji i nece da dodje, Ristic isto odbio da se vrati... A za stranca nema mesta...
В

Веља

pre preko 1 godinu

Лоши смо били. Да ствар буде гора, изгубили смо од екипе која није ништа посебно показала. Шта је ту је, и то је фудбал, игра се даље.
G

Gost33

pre preko 1 godinu

Mi smo još gori čoveče, pogledaj na šta nam igrači neki liče!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Mi imamo trenera/e bez znanja i autoriteta koji se uče u Zvezdi i kojima novinari sastavljaju ekipu. Moja jedina želja da na Zvezdinu klupu sedne neko kao što je bio Stane za one koji to ne znaju (a mnogi su tu ovi plaćeni navijaci) to je Branko Stanković. Kod njega nisu igrali naduvana imena kao što su Katai, Pešić ili novinarski igrači Erakovic (Barezi) koji izbije jednu loptu i postaje najbolji stoper koji je ikad igrao u Zvezdi. Po milioniti put ponavljam čim je to zaslužio Katai da se ovoliko trpi i da mi zbog njega izgubimo ovoliko utakmica. A i nesretni Gobelja kljuno dva zrna kao što to radi i ćorava koka i postaje najbolji desni bek na svetu. Rodić priča za sebe a ne disciplina već godinama boljka. Ovom treneru igrači ne znaju ni ko gde igra. Kanga, Bukari i Kanga na prostoru od dva metra i svaki od njih hoće da sutira i mi dobijamo kontru i umalo gol. Milojeviću preporučujem da bi mu bilo bolje da gleda utakmicu i posle je analizira i vidi ko mu je kako odigrao nego da čita novine i portale i sazna od novinara. Moja zvezdo na šta ti spade. Ni igrača ni navijača ni trenera a o rukovodstvu neću ni govoriti.
D

Dečko

pre preko 1 godinu

Sa ovakvim igračima može i Gvardiola da dodje i opet ništa. Nema ni do autoriteta ni do ovoga ni onoga, isti tim već godinama igra bez POJAČANJA adekvatnih
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ипак ти ниси Звездаш. Станковић је имао гвоздену дисциплину у неком другом времену. Нисам ни ја одушевљен са квалитетом екипе али ти много мрачиш. Треба бити реалан а не еуфоричан или меланхоличан.
B

Bg

pre preko 1 godinu

E nek ti znas da li on ima ili nema autoritet.
A

AP11

pre preko 1 godinu

Po meni ovaj Ferencvaroš nije nista pokazao u dvomecu sa Zvezdom, i cudi me da su na prvoj poziciji, no dobro. Drugo u ovoj grupi nista nije gotovo, odlucivace zadnje kolo gde ko nastavlja ili ne nastavlja takmicenje. Vrlo lako moze da se desi da svi zavrse sa 9 bodova i da na kraju prodjemo kao prvi, znam da cete me osuditi zbog ovoga sto sam naveo, ali treba verovati. Da je lose odradjen to jeste, ali ovaj trener je najmanje kriv za igracki kadar, a prema svemu do sad vidjeno vidi se napredak i zelja za pobedom sto mi se licno svidja. Nadam se najbolje, igraju nam dve pobede u zadnja dva kola i gotovo sigurno cemo od svakog tima imati onda i bolji medjusobni skor i bolju gol razliku sto nas stavlja u povlascen polozaj. Napred Zvezdo, samo napred Zvedzdo!!!
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Milojević,nema autoritet! Pešić nije razbijač.Treba nam jak špic.A pustili smo Pavkova i Ohija.Nije problem poraz,vec sto očajno igramo.
Б

Брате

pre preko 1 godinu

Јеси ти при себи??
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Mani se matematike 🤣🤣🤣
A

AP11

pre preko 1 godinu

Pa dobro kazi mi koje je resenje za razbiti protivnicki blok igraca na njihovih 20-30m od gola?? Tada nam ne pomazu mnogo brzina Bukarija i Mitrovica, i mora preskakanje i ubacivanje lopte u 16m. Naravno mi smo prodali Pavkova koji je tu mogao da se porva u skoku, sto nije slucaj sa Pesicem.
1

1992

pre preko 1 godinu

Kako misliš da vi dobacite do 9 bodova?
c

cccc

pre preko 1 godinu

Brate ja sam optimista ali tebi skidam kapu. Na čemu viđenom ti baziras toliki optimizam.
P

PD

pre preko 1 godinu

Šta je babi milo to joj se i snilo
p

pesicu Odlazi

pre preko 1 godinu

BORJAN TESKI OCAJ,MORA NA KLUPU DA ODMORI MALO! PESIC RASKID UGOVORA ODMAH! KULIBALI,BEN I MIJATOVIC U SPIC!
V

Voip

pre preko 1 godinu

Hahaha lep te je.o pa ovo je bolje od Alana Forda. Pesica tera i stavlja Kulibalija u napad. Sto rece Rade Bogdanovic pa mene bi bilo sramota da prosetam Beogradom sa Kulibalijem a kamo li da ga ubacim da igra u Zvezdi.
O

Ohi

pre preko 1 godinu

Ako je Ohijev greh bila utakmica protiv Rendzersa i što kao iz 2-3 poluprilike nije dao makar 1gol, i radi toga stavljen na “hlađenje” ,onda je Pešić betonirao od leda…
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Što neko reče Zvezda je zrela za remont, TOTALNI. Realno. Milojević je nasledio očajan tim. Matore, islužene igrače poput Rodića, Kataia, Kange, Sanoga, Bena... Totalne Mrkeline promašaje poput Azarova, Kulibalija... Vraćamo se na priču od pre desetak dana, Zvezda nema bekove(prvi gol probijen Gobeljić, drugi dat između Gobeljića i Rodića), nema zadnjeg veznog da zameni Sanoga, nema napadača. Kanga na svakoj utakmici gubi lopte iz kojih primamo golove ili bar protivnik ulazi u stopostotne šanse poput one kada je Ferenc pogodio stativu. Naravno, nemamo ni napadačE. Da, bar još dva. Pešić nije neko ko može da igra sam u špicu, nema on taj kvalitet. To su videli čak i arapi. I tako... Ne bude li se još zimus počelo sa rekonstrukcijom tima, u LŠ Marakana će biti polu prazna. Niko ne želi da glefa trpanje svog kluba. Jedine svetle tačke ove jeseni su Eraković i Mitrović. Al niko ne odgovara za godinama lošu transfer politiku.
G

Gazda Srba

pre preko 1 godinu

Kako sad od jednom to, Zvezda nema tim ...kako nema tim. Pa Madjija je rekao da je ovo najboljim tim od Barija. Kmeeeeeeek
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Erakovic kiksnuo zestoko veceras, ali srecom nije kaznjeno. Ali dobro, mlad je. Dobice na iskustvu, pa nece da pravi istu gresku. Mitrovic moze biti odlican ako ga ne unistite nekim filozofiranjima, promenama pozicija, ostavljanjem na klupi i slicno. Samo mu treba stalnost i kontinutet igara. Mijatovica gledam prvi put. Onaj sut da nije proleteo pored stative nego pola metra u levo, veceras bi ga svi slavili kao heroja. Mozda moze nesto biti od njega jer deluje dosta odlucno kad dobije loptu. Tako i treba. Pravi spic ne davi loptu, nego sutira cim se otvori malo prostora, a boljih resenja nema. Nije sigurno trenutno kvalitetom za prvi tim i da nosi ekipu, ali moze biti kroz godinu ili dve. Kulibali ne moze nikad. Potpuno promasena investicija. Pesic nije za igru sa jednim napadacem i bunarenjem. Zna ponesto sa loptom, ali u skoku ne postoji. Trebate Mijatovicu da dajte po 20-30 minuta u domacoj ligi. Sto se iskusnih tice, da ne nabrajam sad sve od Borjana do Kataija, Zvezda ce morati da postepeno podmladjuje ekipu, ili ce igrati sve gore i gore. A vecina iskusnih prvotimaca Zvezde ima visegodisnje ugovore, iako su mnogi davno prosli svoj zenit i krenuli su da opadaju. Bice velikih problema da se rastereti budzet kako bi se dovele adekvatne zamene. Uz to i skauting je los. Cak i da se resis recimo ugovora Rodica, ko vam garantuje da ce Mrkela i Terza uspeti da pogode 10 godina mladjeg beka sa vise elana, slicnim kvalitetom, a za malo novca. Veca je sansa da promase. S'tim sto je tesko resiti se ugovora. Niko nece da kupi igraca u tim godinama, cak ni da bez obestecenja preuzme visegodisnji ugovor sa prepumpanom platom. A da ga ostavis, znas da ce sledece godine biti 15% gori, a one tamo 30%, itd. Moras da podmladjujes ako mislis da imas rezultate. I ista je situacija za skoro 10 igraca.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

izgubili ste u Kosarci i u Fudbalu veceras...pored toga Trabzon pobedio... Partizan je pobedio , pored toga i Nizza izgubila... Jadni,bas mi je zao. Nebih volel da sam u vazoj kozk realno. Laku Noc Komsije
V

ViZuDu

pre preko 1 godinu

Ni ti kao grobar ni ja kao zvezdas bolje sutra necemo zivjeti...skini gaće bar sa očiju.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Druze,koliko god voleo Partizan,a ne voleo Zvezdu,ne volim kada Madjari pobede nas tim. Tako da zelim Zvezdi puno srece u preostale 2 utakmice.
B

Brt brtova

pre preko 1 godinu

Nije sve ni tako crno,borili su se do posljednje kapi,možemo čestitati protivniku.Šteta onoga lijepog gola Pešića ali opravdano je poništen.Ne znam zašto su onu banderu ostavili u Bg ili negdje u restoranu usput.Mogli su ga staviti na kraju meča pa napucavati kao što su u Nantu radili i pet puta za godinu uboli.
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Ne trebaju nam borci i vojnici nego fudbaleri!!!!!!
S

Slavija

pre preko 1 godinu

Aman Ljudi sta pricate Koja Dobra igra ovo je Katastrofa ovo Takmicenje se igra za Bodove Ocajni svi sem malog Mitrovicanemamo napadaca i pricamo nesto ,ovo je ocajna igra Trener nezna Koji Bre Strucni Stab Milijas i Savic Trener Pomocnik Uzas Raspad Sistema Totalni Mi Gledamo Nase Prvenstvo Koje nista Ne Vredi i Tesimo se.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Promene. To je jedina istina koja je potrebna Zvezdi od kad se zavrsi jesenji deo sampionata i dok ne pocne prolecni. Sad nakon ovog poraza nije preterano ni vazno cak i ako cudom prodjemo u nokaut fazu LE ili LK. Borjan - legenda kluba i ostace do kraja kraijere, ali Zvezda mora nekom mladje od februara da pruzi vise prostora Gobeljic - odlican za rotaciju ali def nije kalibar za prvu postavu Zvezde koja hoce da igra LS i proleca u Evropi Rodic - vec neko vreme u minus fazi i deluje da vise fizicki ne moze da isprati tekme ni protiv Ferenca, a sta tek ocekivati u LS. Videli smo svi drugi gol. Ocigledno da je onaj crnac stoper bio igrac koga je on cuvao na tom korneru, a covek i ne skoci ej! Plus nema ga u ofanzivi kao pre...snage nema Dragovic i Erakovic su sasvim ok, ali ne mogu samo njih dvojica da igraju odbranu. S tim da su Dragovic i Rodic morali da sprece prvi sut Zaharijasena, a za nastavak i gol necu ni da komentarisem ukopanost nasih Sanogo - penzija. Hvala na svemu Kanga - slicno kao kom za Borjana...dobar je on igrac ali ima neke crne rupe, plus godine i mora se veca sansa pruziti nekom drugom, a on nek nas uveseljava na nasem stadionu protiv nekih laksih protivnika u Evropi i protiv Napretka, Pazara....tu je, zavrsice karijeru u Zvezdi Mitrovic - jako dobar, ali ponekad sebican. Razgovarati, razgovarati i stalno razgovarati sa njim Katai - vidi pod Kanga i Borjan. Strasno kakve crne faze ima taj momak, a strasan je igrac. Definitivno sam smatrao da nikada ovo necu napisati: zavrsio je on sa fudbalom na nivou LS i LE. To je istina. Pesic - jako borben igrac, pozrtvovan za dres i ekipu ali nije to to. Treba nam spic ubica, a on nek ulazi u igru ovako kao veceras kad gubimo pa zadnjih 20 min Kangva - sa njim se nesto dogodilo. Kao i sa Mitrovicem razgovarati i samo razgovarati sa njim. Bukari - jako los danas iako mislim da on jeste pojacanje i dobar igrac Milunovic - vidi pod Kanga, Borjan i Katai. Mijatovic - rano za ocenu i steta za onaj sut. Uh da je usla! Milojevic i ekipa njegova u strucnom stabu ako ne vidi sve ovo sto sam napisao i ne obavi ozbiljan razgovor sa Terzom vec od novembra i ne dogovore ozbiljnu rekonstrukciju ekipe....posle 2023.crno nam se pise. Ferenc nije nista bolji od nas. Stavise, Zvezda je kvalitetnija ekipa. Medjutim, mi imamo tih nekoliko igraca koji su energetski...fizicki nivo za SL, a ne LE i to se jasno vidi. Mozda nam se desi neki ludi splet okolnosti da dobijemo Trabzon u Bg i odigramo makar nereseno sa Monakom pa da odemo na prolece makar u tu LK..ali ako bismo se time zadovoljili, a ne anaiziramo greske i potrebne promene i rekonstrukciju ekipe, bice to guranje problema pod tepih, pa kad se tepih naduje i balon pukne trebace nam 20-30 godina da opet dodjemo na nivo 2017-2022, a to ce jako da boli. Sportski pozdrav
P

PD

pre preko 1 godinu

Jako će da boli kad ,"duh koji lebdi" ode sa vlasti, i kad madjija ne bude mogao tako "magično" da briše dugove i da pravi godišnji budžet od skoro 50 miliona. Sportski pozdrav
S

Santi

pre preko 1 godinu

Onaj Krmak sa Arene skoro uvek komentarise kako u evropskim utakmicama 'sudija iritira zvezdine igrace'. Zanimljivo da kada prenosi domacu ligu nikada ne (sme da) kaze kako sudija mozda iritira zvezdine protivnike?

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Milojeviću ODLAZI I z ZVEZDE!!! DOK JE VREME odlazi da se ne ljubimo... Sada svi vidimo koliko Stanković fali. Pa ovo je nezamislivo, da u ovoj grupi svako svakoga može da bije sli je očigledno da postoji nesklad u timu!!! A nesklad potiče iz svlačionice, i glavni uzrok je Milojević totalni diletant, zajedno sa Terzićem i Mrkelom... Dajte naše mlade, koliko imamo talenata, ali mi kupujemo rabljene afrikance i lopate za preko 2 miliona. Čujte kako on priča!!! On ne zna gde bije, pa njegov tim je prošle godine Čukarički ubio u pojam sa 4 gola, čini mi se!!! Ušao je u utakmicu da izbori X na poluvremenu, a mi ne znamo da se branimo. Vidi se i da je kapiten totalno rasejan što nikada nije bio slučaj... Pa zar ovaj peškir da nas vodi u LŠ. A sada svi vidimo zašto Stanković nije mogao protiv Makabija (razbili Juventus), kao ni protiv Šerifa (tukli Real u sred Madrida i odlično igrali u grupi sa veoma jakim klubovima), zato smo MI SVI oterali Stankovića a dobili milion puta goreg!!! Milojević i Mrkela OUT!!!

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Milojeviću ODLAZI I z ZVEZDE!!! DOK JE VREME odlazi da se ne ljubimo... Sada svi vidimo koliko Stanković fali. Pa ovo je nezamislivo, da u ovoj grupi svako svakoga može da bije sli je očigledno da postoji nesklad u timu!!! A nesklad potiče iz svlačionice, i glavni uzrok je Milojević totalni diletant, zajedno sa Terzićem i Mrkelom... Dajte naše mlade, koliko imamo talenata, ali mi kupujemo rabljene afrikance i lopate za preko 2 miliona. Čujte kako on priča!!! On ne zna gde bije, pa njegov tim je prošle godine Čukarički ubio u pojam sa 4 gola, čini mi se!!! Ušao je u utakmicu da izbori X na poluvremenu, a mi ne znamo da se branimo. Vidi se i da je kapiten totalno rasejan što nikada nije bio slučaj... Pa zar ovaj peškir da nas vodi u LŠ. A sada svi vidimo zašto Stanković nije mogao protiv Makabija (razbili Juventus), kao ni protiv Šerifa (tukli Real u sred Madrida i odlično igrali u grupi sa veoma jakim klubovima), zato smo MI SVI oterali Stankovića a dobili milion puta goreg!!! Milojević i Mrkela OUT!!!
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Mitrovic levo, Bukari desno, Kanga, Sanogo, Kangva sve ok...al ljudi jel moze jedan spic koji zna glavom da malo rastereti Pesica jer ne moze on sam nista da uradi u napadu...a valjao bi i jedan koji zna sa loptom iza napadaca....sve ovo je dobro da se nauci lekcija a za sledecu sezonu 2-3 ozbiljna pojacanja ako mislimo malo ozbiljniji rezultat da ostvarimo u Evropi. Vreme je...

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Sve kreće od trenera i odbrane, Dragović je sve lošiji a bekove nemamo!!! Bekovi, zadnji vezni i napadač je minimum onoga što nam treba, Ali pre svega iskusni trener!!! Kakav crni Milojević!!!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Mislim da je Zvezda imala 10-15 suteva na gol, od cega samo taj gol i onaj sut Kangve iz slobodnog na kraju u okvir gola. Samo pokazatelj koliko je Pesic beskoristan. Napadac pod hitno. Mitrovic odlican.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Videlo se kakav je igrač Mitrović. Šteta što Bukari nije igrao na toj desnoj strani a Mitrović levo. Katai i Pešić su u očajnoj formi, jedan od njih dvojice ne može da igra, nikako zajedno. Poraz i šteta za prespavano prvo poluvreme. Mogao je Ferencvaroš do trećeg gola a mogli smo i do izjednačenja večeras. Ovo je fudbal i kbalitetna utakmica, jak tempo posebno u drugom poluvremenu. Sada se videlo da Zvezdi najviše škripi na poziciji centralnog napadača. Isti ovaj tim samp sa jednim napadačem tipa Pierot, koga Mrkela nije doveo, bio bi prvi u ovoj grupi. Imamo dva vrhunska krila i Kangu i Ivanića u veznom redu. Eraković večeras ipak bolji od Dragovića, kome Mađari ne leže ni kao reprezentacija ni njihov prvak. Idemo dalje, mnogo smo bolke igrali nego protiv Trabzona. Ako pobedimo Trabzon sa dva razlike, sve je otvoreno do kraja.

Miki

pre preko 1 godinu

Sve je ovo moglo da bude sasvim drukčije da su dovedena 2 potrebna igrača a ne tim da se krpi. Pešić nema kapacitet a desni bek ne postoji. Konačno i Borjan bi morao malo da se odmori. Ipak sve i nije tako crno ukoliko se ekipa stabilizuje i osvoji domaće prvenstvo.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Potpuno se slažem i mislim da je vreme za penziju pojedinih igraca sa platnog spiska GKCZ, prvo trener, pa onda Krstičić, Srnić, Rodić, Ben. Trebaju nam bekovi ili da se gradi sistem sa wing bekovima, jer imamo i Bukarija i Mitrovića, kao i Dragovića, Erakovića, Milunovića, adekvatna zamena za Sanoga, bekovi i NAPADAČ!!! Ali sve kreće od trenera. Pa pogledajmo grobare, uzdigli se iz pepela!!! Zašto? Imaju trenera koji ima autoritet!!! Milojević OUT!!!
S

Saša_PfC

pre preko 1 godinu

Mozda da neko objasni malo bolje...ako Zvezda bude poslednja u grupi na kraju...dali direktno igra polufinale LE kao sto je Terzic najavio.
K

Kad ce

pre preko 1 godinu

Sudjenje dr magiji?
V

Vranje

pre preko 1 godinu

Puna podrška na milojeta terzetaa i mrkeletaaa
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Malo me manje boli nego poslije Monaka. Idemo dalje. Marakana 27-og i nadam se dva razlike za nas.
d

dapitamnesto

pre preko 1 godinu

mislim da ovo znaci da zvezda najverovatnije ide kod partizana u ligu konferencije jel tako?
Z

Zduhač

pre preko 1 godinu

Ne Zvezda ide na Kop na skijanje za dalje joj treba bar još jedna pobeda.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Fudbale tajno.Kad ti igraci(3-4) njih ne mogu pas na 3 m da daju, tu fudbala nema, nije bitan poraz, al igra, gde pravis stalno iste greske, spica nemas, bekove nemas, previse mucno
B

Bice bolje ako

pre preko 1 godinu

Mora duh vise da lebdi i Gasprom vise da ulaze i još jedno 50 miliona i igramo mozda ligu konferencija
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Не може, јер стално лебди над вама. Да му не бисте изашли пред скупштину...
V

Vranje

pre preko 1 godinu

Puna podrška na milojeta terzetaa i mrkeletaaa
1

111111

pre preko 1 godinu

Ovaj vam trener ko Ana Brvnaric 😀😃🙂🙃
x

xxxx

pre preko 1 godinu

Sezona sankanja moze da pocne
G

GostXxx

pre preko 1 godinu

To su Vase mogucnosti, a Vasa realnost su Kolubara, Javor, Mladost, pomoc sudija, drzave.
t

tifo

pre preko 1 godinu

hvala što persiraš, mada ne bih rekao da si imao tu nameru..malo pismenosti..
h

hulk1212

pre preko 1 godinu

Druže, sram te bilo hahahaha
v

veliki_zvezdas

pre preko 1 godinu

Mijatović za 10 minuta uradio više nego Pešić za 100. Valja ga oterati na vreme. Čovek ne može da sastavi 3 dobra minuta po utakmici. Mitrović jedini koji je odigrao u skladu sa dresom koji nosi.
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Kanga, prodao je dve lopte za stopostotne šanse Ferencvaroša.
M

Mit

pre preko 1 godinu

Dokaz za sve klovnove ovde po komentarima koji su kukali da se vrati stari stoperski tandem Eraković - Dragović. Milutinović je ove sezone duplo bolji od Dragovića, malo sutra bi onako lako dali dva gola da je on bio tu.
R

Realnoooo

pre preko 1 godinu

Ma i Eraković rupa.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Golovi su pali po desnoj strani, prvi probijanjem tj vozanjem Gobeljića a drugi loptom koja pada između Gobeljića i Rodića. Imaš na netu golove, vidi.
G

Glina

pre preko 1 godinu

Jos Miladinovic da je igrao, cudo bi bilo
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Tesko je poslije ovakve utakmice sumirati utiske i biti pametan...utakmica je mogla veoma lako da ode na nasu stranu i da ih dobijemo i ako su veceras puno bolje stojali na terenu nego na Rajku. Neke greske u odbrani su kumovale lako primljenim golovima i donjele pritisak moranja, sto je donekle igracima stvaralo pritisak i bespotrebno srljanje u nekim situacijama. Nosmo iskoristili svoje prilike, a bilo ih je jako puno...cak vise nego sto su stvorili Madjari, ali to je fudbal i Zvezda mora da nastavi da igra bolje i dize formu u nastavku. Dosta pozitivnih stvari sam vidio veceras u Zvezdinoj igri i treba pustiti Milojevica da nastavi da radi posao i nastavi da pravi ekipu za sledecu sezonu, koja ce sigurno biti mnogo bitnija i kvalitetnija kada je fudbal i nastavak podizanja Zvezde u pitanju.
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Realno uopšte nismo loše igrali.Primili smo dva jeftina gola,nismo iskoristili svoje šanse i to je to.Kangva je trebao od početka umesto katai-a,definitivno najslabiji naš igrač ove sezone.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Nema veze nek igraju stare zasluge.
S

Sve je ovo

pre preko 1 godinu

Normalno... Vracamo se u rupu gde nam je i mesto da Ultra kopamo za dalje.. Bitno da je Fmp u basketu dobio nikad jacu Panatu
m

malo para

pre preko 1 godinu

MALO PARA DRZAVNIH I MALO POJACANJA ! Izdrzi CZ
s

srxx

pre preko 1 godinu

Zbog toga zvezdu prenose dvojica i daje im se sat vremena prostora u medijima posle poraza, a Partizanu posle gaženja Kelna nisu pustili ni izjave trenera i igrača. SRAMOTA, stidi se državo...
G

Gost j

pre preko 1 godinu

Ko još da prati treću ligu,ni ova druga nije zlato,a šta reći o takmičenju u kom drugi iz jedne lige igra protiv osmog iz neke druge.
3

3ZA3

pre preko 1 godinu

Mogao bi Magiko malo do Graficara na hladjenje
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Zašto samo Partizan donosi bodove Srpskom fudbalu?
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Zato što su u Zvezdi napunili dzepove, pokupovali stanove, dzipove, bazene itd... i doveli krš igrače.
G

Gost82

pre preko 1 godinu

BUKARI , KANGVA ........MOLIM VAS DA NE KRECU SLEDECU SEZONU ( KULIBALIJA NE SPOMINJEM - RAZUME SE )
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Sve ih omalao Rade Bogdanovic sad na RTS!!!Od katastrofalnog prelaznog roka,nivoa igre,do zaključka da treba upravu da bzde sramota da proseta kaldrmom u Beogradu zbog Kulibalija!!!To je to.Bagra vodi klub satire bez stida,rezultat se vidi.

angrychainsaw

pre preko 1 godinu

Bravo Rade!!! Čovek uvek iskren nego mu ova "turkey" prekida kad god hoće čovek da kaže glavni problem, a to je trener i NAPADAČ!!! KO JE KRIV ZA TO MORA DA SNOSI SANKCIJE!!!
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Sta donosi 4 mesto u grupi?
4

456

pre preko 1 godinu

Ligu sampiona sledece godine hahaha

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Gde je Katai, zašto nije igrao večeras? Šalu na stranu, meni ovo večeras (osim rezultata, što se jedino na kraju piše) nije toliko loše bilo. Generalno postajemo stabilniji, ima oscilacija ali s obzirom da nemamo bekove, što je Katai skroz van forme, itd... Bilo bi idealno da završimo kao treći u grupi da uzmemo još neki evro i bod za nacionalni koeficijent... A ako budemo u formi možemo i do polufinala LK... Živeli
J

Jevstatije

pre preko 1 godinu

Vrlo iskren i vrlo blag komentar - nemamo trenera.
P

Pribićević

pre preko 1 godinu

Smatram da je vreme za cistku i to na svim nivoima. Hvala gdinu Terzicu, gdinu Mrkeli i to im hvala puno ali za ruku, dvoje po dvoje i pravac kapija. Neka im se slobodno prikljuce Silje, Borjane, Rode i Srne. Carinik iz Backog Jarka i bitanga iz Srbobrana.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Nema se sta pozitivno komentarisati pa ne bi da sjedam na muku
G

GostHippy

pre preko 1 godinu

Ono kad imaš najbolji tim od Barija, a gubiš od Fradija kojeg je jedan Karabag lagano otresao, pametnom dosta.
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Ova utakmica je pokazala da Mitrovic mora da bude starter, Katai je pokazao opet da je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, Pesic nek se ozbiljno zapita sta trazi u zvezdi decko nema pojma a prima 900k godisnje... Kangva Kanga odlicni
7

7658

pre preko 1 godinu

Kakav tim imamo realno je bilo 4 mesto.. Moramo biti realni
G

Gost jbg

pre preko 1 godinu

Dva propusta u odbrani,se surovo kazniavaju u ovakvim utakmicama.Ove dve preostale utakmice odigrati maksimalno i casno se oprostiti od evrope.Mitrovic je ne samo golom,nego zeljom zacementirao mesto u postavi.Steta sto onaj sut malog Mijatovica nije zavrsio u mrezi.Ovo ostalo se sve videlo, sta,kako i ko ...................
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Ajde sad dosta sa pljuvanjem igrača. Pa I protivnik se nešto pita, a ferencvaros je itekako dobra ekipa, još igraju pred svojim igračima. Pobedili su trazbzonspor koji je monaku uvalio 4 komada večeras. Ne može sve kako ti hoćeš I protivnik se pita nešto
C

Crn dan

pre preko 1 godinu

Za nasu Zvezdu i Fmp !
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Кангава једна велика превара лажног грофа из мојковца, дечко благе везе нема. Тренер дунстер нема на клупи ни бена ни кулибалија, јури резултат 30 минута, убацујемо високе лопте на кога бре? Одбрана дебакал, само ви пишите данима о ераковиќу, дечко је вечерас био гледач и дезоријентисан. Промашили смо много шанси, нече лопта у гол јер смо одмилили и богу пошто личимо на палубу пијаних морнара. Срамотно!
T

Terzinjo

pre preko 1 godinu

Pesicccccccccccc!!!!! Milion evra!!!!! Nema proleca!!!!! Kraj!!!!!
l

lose vece

pre preko 1 godinu

za nas cigane...poraz za porazom...veceras nema spavanja .
d

detelinara

pre preko 1 godinu

LUDA NOĆ NIKO NE SPAVAAAA GDE SIII GDE SIII GDE SII GDE SIIII TIIIIIIII
M

Miloš989

pre preko 1 godinu

Veličajte i dalje Terzića, umesto iskorak u Evropi mi nazadujemo. Stanković bi ove rešio sa pola snage. Bitno je da se u jeku sezone ostaje bez napadaca ( Ohi, Pavkov ), a dovodi se Kulibali koji ni sam ne pamti kad je poslednji put odigrao dobru utakmicu. Katai nažalost kriminalan. Teraj dalje, napred Zvezdo!
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Taj Stanković koji bi ovo "rešio sa pola snage" je i oterao Ohija , doveo Pešića i ti sad kukaš što nemamo špica.
S

Svemirski brod

pre preko 1 godinu

Kaže danas naslov Zvezdo zabodi crveno belu zastavicu i pokaži da si glavni klub na Balkanu.Mila majko smijurije pa dok neki igraju četvrtfinale te iste Europske lige, igraju također sezona i Ligu prvaka, šamaraju jednu Chelseu, Atalantu, West Hama, Totenhema vi ste u toj Europskoj ligi zadnji sa malena 3 boda.Tužno komšije jako tužno. 😁
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Ма шта кажеш? Причаш као да сте шампиони Европе...
l

lolcinaznacilolcina

pre preko 1 godinu

kakve taktike ovaj nas trener ima nemam reci xd
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Dolazi naplata očajnih prelaznih rokova i zabijanje glave u pesak. Zvezdi nisu potrebni Kanga, Katai, Sanogo i Pešić. Tutumrake poput Gobeljina ni ne računam.
D

Drzavo pomagaj

pre preko 1 godinu

Izgleda da im je opet malo! Malo im misteriozini nestanak 17 mil eura koje Apr revizor ne moze da objasni kao 2011 god u kosarci ! Dovode se u oba sporta igraci kao na traci ,ciji ugovori prilice nemackim ekipama I opet im nije dovoljno!!! Nego se pokusava sa opstrukcijom Partizana ovako ranjenog! E pa nece moci jer ljudi nisu slepi!
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Ovako ranjeni Partizan sa 6 milionskih ugovora i bez domacih igraca
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Вама је помогла да нема куд више! Мада, ко зна...

Petran

pre preko 1 godinu

Jel Erakovic prelazi u Totenhem?
G

Gostttttttt

pre preko 1 godinu

Ne brate, City je sad zagrizao, ponudio više
N

NoName4

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE. DELIJE NAPOLJE. KATAI NAPOLJE. RODIĆ NAPOLJE. GOBELJIĆ NAPOLJE. SRAM VAS BILO.
d

djadjedje

pre preko 1 godinu

Dajte milunovica i malog mijatovica u spic jer gori od pesica i onog balvana kulibalija ne mogu biti

Petran

pre preko 1 godinu

Onog malog ne bi stavio druže da mi igra protiv Borca iz Jagnjila... Do juče igrao za Grafos i odjednom bum LE. Klasičan menadžer igrač...
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Знао сам да Ференцварош не може боље од овога, али сам очекивао бољу Звезду.. Били смо много слабији у односу на утакмицу у Београду. Штета...
p

pUtra Madre

pre preko 1 godinu

nema ni cipiripi kupa 🙄
d

dropl3m

pre preko 1 godinu

Ljudi, ovi likovi su vec mislima u grupnoj fazi LS sledece sezone i fokus je stavljen na ligu. I to mogu da razumem, ok ali ako se cuvaju da ne izgube od Mladosti, Gaka ili Radnickog pa onda nisu ni za tu LS. Cak bi bez problema mogao da igra sa dva, tri omladinca u nasoj, i daje sansu ovim panjevima Gobeljicu, Pesicu i jos par njih, a ove bitnije igrace da odmara i zagreva bukvalno u nasoj ligi. Takodje, Katai je skroz promasio sezonu i mislim da nema vise zelje kod njega da igra i treba mu se zahvaliti. Rodic, sta reci, covek je odavno za penziju ili Rusiju. Srnic, Gobeljic, Pesic, Kangwa, necu da komentarisem. Ako osvojimo ligu i odemo u LS sledece sezone, morace da se ulozi dobra lova, dovedu kvalitetna pojacanja ili cemo biti dzak za udaranje u grupi
D

Dragojlo

pre preko 1 godinu

Vec postaje zabrinjavajuce! Dosta je proslo od dolaska Milojeviica,igre nema ni na vidiku! I titula je u pitanju!!!

Bojank91

pre preko 1 godinu

Podigla je Zvezda lestvicu previsoko pre 7 dana i sad je svima potpuno razocarenje sto nismo pobedili?! Naravno da nije lako nikom ali daleko smo mi od ozbiljnog fudbala. Teska ispadanja, Borjan kritican... Kanga ne sme ovoliko da davi fudbal. Bice bolje, prvenstvo je prioritet, a onda i LS ide
e

ehh

pre preko 1 godinu

A Dije Bate?
G

Go

pre preko 1 godinu

Kakav dan braco moja. Vildoza potpisao ali na kraju ce te ipak morati da platite mnogo para, dobijemo Keln i vi izgubite i od Panate i od Orbana. Konacno mogu da kazem. HOCU DA BUDEM GROBAR
L

Lako ce platiti

pre preko 1 godinu

Sve to! Imaju neogranicene budzete u oba sporta! Tako da se ne raduj puno ,sve to narod i drzava caste!
S

Shearer

pre preko 1 godinu

Zvezda je najzasluznija za napredak srpskog fudbala na uefa list... Izgubili?! Nista onda
n

nezainteresovan

pre preko 1 godinu

Istina je da je istina
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Zvezda bez Kataija(koji ne liči na sebe)je ispodprosečan tim.Vezni red duplo golo,centarfor koji ne daje golove i brza krila koja imaju tehniku,ne nula,nego -5.Rodića je glupo i komentarisati,a Borjan kao iz cirkusa.Trener bunkeraš,koji ni izmene ne zna da izvrši.
j

ja 87543

pre preko 1 godinu

Ne pita se on tu nista.
N

NoName4

pre preko 1 godinu

Šta se ti razumeš u fudbal. Zvezda je počela da igra fudbal izlaskom bitange iz Srbobrana
G

Gost za no

pre preko 1 godinu

Ti ne znaš ni da razumeš napisano,verovatno treba i da ti se nacrta,a što je počela da igra,svaka joj čast,ne daj Bože više nikad.
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

To, hvala Bogu, godinama se provlačimo a nismo nizašta, nema napretka bez totalnog bojkota uprave, i protesta protiv vlasti.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Dolazi na naplatu maestralna transfer politika kluba...

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Rekao sam kad su izvučene grupe da je grupa teska i da nećemo proci..Cak i da nismo izgubili nocas,Trabzon je razbio Monaka,zvezda gostuje Monaku..Glup poraz kuci od Monaka je odlučila.I sa pobedom nad Trabzonom na Marakani tesko bi bilo proci...Nije ovo trecerazrednog evropskog takmičenje ljudi .. Prvenstvo je najvažnije nego ikada...U igri je titula,+20 miliona i Grupna faza LŠ..Mali Mitrovic je naš biser!!!
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Bitno je da ste bili hrabri!Ipak ste igrali protiv velikana iz fudbalske velesile Madjarske.
k

kamencic

pre preko 1 godinu

Treba da igra i Kulibali, sa zadatkom da pomera stative kako bi Pesic pogodio gol
r

roni

pre preko 1 godinu

pogledao zvezdu poslednjih 10ak min posle 10 godina,da su ispodprosecni stranci glavni igraci u najvecem srpskom klubu pa to je tolko jadno i tuzno da ne moze da se opise.lik u poslednjoj sekundi sutira slobodnjak u golmana jer nema onu stvar da proba preko zida i to sve govori o njegovom a i kvalitetu tima.ima li navijaca medju ciganima da rasteraju sve od ekonoma do direktora? nijedan zvezdin igrac nije ni blizu prve postave reprezentacije eeeej a pricamo o najvecem klubu u zemlji
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Steta, bas steta. Ne samo zbog veceras gde apsolutno po prikazanom nismo zasluzili da izgubimo, vec pre svega zbog prve dve utakmice, gde amo bili psihofizicki potonuli. Da smo te dve utakmice igrali kao ove poslednje dve, vec bismo imali prolece u dzepu. Bravo momci, bravo za trud!

pestogenovese

pre preko 1 godinu

Ovaj zadnji slobodan udarac je prodaja teska... umesto da sutnes lepo ti izvodis gluposti. Trebamo da se uzdamo u mlade igrace, ovi stranci retko ko je valjao kad je dosao.. nista bez domacih talenata, i sto bolji uslovi za njih kao i akademiju.. nema leba ovako igrati vise.
S

SNS

pre preko 1 godinu

Naš Pešić je najbolji igrač u istoriiji fkcz
G

Gostina

pre preko 1 godinu

Trener neznalica, sportski direktor jos veca, bruka!
K

Keket

pre preko 1 godinu

Nista cudno, tim isti kao i prosle godine, samo stariji, glavne novajlije kangva i bukari teske kanturine, bukari jos i nadrndan i oce da se bije sa saigracima, jedino mitrovic sto nesto valja, najgore je sto cemo, ako cemo uopste, sl godine u ls biti jos stariji i jos gori...
s

smf

pre preko 1 godinu

To je to od nas ove godine. Kakav smo imali prelazni rok zadnje mesto je i ocekivano.Pustite klince da igraju zadnje 2 utakmice i sve snage usmeriti na prvenstvo i odbranu titule.
1

1992

pre preko 1 godinu

Ne treba vam tu puno snage, svi će se oni namjestiti vama osim Partizana.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Ако је Станковић Звездина легенда надам се да ће повести свог Шиљу да хара серијом А. А са Катаијем обавити разговор, ако му се игра нек игра, ако му се не игра хвала довиђења...
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Када не можемо побједити Ференцварош, онда за даље и нисмо, немамо шта тражити. Моје мипљење је да нас нико није надиграо, а имамо теи пораза, све што смо на срећу пролазили ових сезона, сад нам се враћа све
r

rade74

pre preko 1 godinu

A hteli ste sa ovim timom u LŠ. Pa prošli bi kao pvi nesretni Česi,a možda i gore.
i

iron

pre preko 1 godinu

Realan rezultat...nema za cim da se zali.
x

xxxx

pre preko 1 godinu

realno sezona sankanja pocela
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

E moja Zvezdo....
E

Eto da znate

pre preko 1 godinu

Milojevic ne zna defanzivno da postavi ekipu prosto to je cinjenica koji ljubitelji Milojevica pocetnika nece priznati....
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Druže, igramo bez zadnjeg veznog skoro sat vremena. Nema tu Miloje šta kad ima samo jednog, a taj se povredio. Pa nije on dovodio igrače nego zna se ko.
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Ne preturjte, prvi gol može da se desi. Drugi korner, greške se dešavale kad smo krenuli na sve ili ništa ..
G

Gost00

pre preko 1 godinu

Sredinu nismo imali, previše pogrešnih pasova, baš loša igra... Domaći zadatak za zimu: vezni, desni bek, napadač, ako treba izdvojiti i 3-4 miliona, ali da vredi. Mada mislim da svi mi džabe pričamo, jer na kraju opet bude isto, na početku prelaznog roka bombe, pa na kraju krševi. Malom Mitroviću svaka čast, na njega može da se računa
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije jos nista nije izgubljeno pobedite Trabzon i Monako i da vam se poklope rezultati i prolazite dalje.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Nisu nas pobedili madjari nego sami sebe. Prvo poluvreme kukavicka taktika, umesto da se razvijemo i igramo mi se branimo. Sve nase igrace treba upariti i da se uce dodavati loptu, mi dva pasa ne mozemo da napravimo a da ne dodamo loptu protivniku. Borjanu se zahvaliti, inoliko gresaka ja ne mogu da veruje, pa nije on amaterski golman, imao je srece koliko je tezak. Izgubismo od objektivno losije ekipe.
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Nisam li preterao ako kažem da je poraz apsolutno i nedvosmisleno nezaslužen...?! Ovo je jedna od onih tekmi kad si mnogo bolji, ali kad slabiji (da, kažem namerno slabiji) tim uzme sva tri boda

The Intersect

pre preko 1 godinu

Po čemu bolji brate??? Odbrana bukvalno ne postoji, stativa, onaj čamuga na prazan ga ne dade… Borjan svaka cast, ali covek ponekad mi nije jasan, odakle mu oni neartikulisani izleti i nerezonski potezi… nula od igre.
j

jesi bratko

pre preko 1 godinu

jesi...ovo ne lici ni na sta...kad ovu drugorazrednu ekipu nemozemo pobediti.
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

U kom segmentu smo bili bolji? Ne lupetaj bezveze, bolje je ferencvaros bio danas Zaslužena pobeda Rodića nigde nije bilo kod drugog Kod prvog gola naši stoperi zakopani
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Jeste li vi gledali utakmicu...? Dali dva gola iz dve prilike, ostalo što su imali bili su naši pokloni, ništa nisu sami uradili i stvorili neku šansu, celo drugo poluvreme smo igrali ispred njihovog gola i samo ih je Bog spasio da ne prime najmanje još jedan... Ne kažem da smo mi briljirali u svakom segmentu igre, ali Ferencvaroš ničim večeras nije pokazao da su tri boda zasluženo zarađena...
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Hrabra igra i borba,bravo momci! Sve će doći na svoje,glavu gore.
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Ne možeš da igraš fudbal bez napadača jbga. Nije nas htelo a i protivnik je bio dobar ako ne i bolji. Glavu gore idemo dalje.
B

Behli

pre preko 1 godinu

Tesko se daju golovi bez napadača
T

Toom

pre preko 1 godinu

Ko je brš ovaj trenšr.. Pa ovaj veze nema.. Čovek unazadi zvezdu za sve sto su uradrili ovih godina.. Ko da nisu ovo oni igraci... Terajte ovo dok mozete
o

ojooojjj

pre preko 1 godinu

Kakva krš ekipa , eto koliko je jaka ova zvezda
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Steta, bas steta. Ne samo zbog veceras gde apsolutno po prikazanom nismo zasluzili da izgubimo, vec pre svega zbog prve dve utakmice, gde amo bili psihofizicki potonuli. Da smo te dve utakmice igrali kao ove poslednje dve, vec bismo imali prolece u dzepu. Bravo momci, bravo za trud!
г

грдне ране

pre preko 1 godinu

Борјан задњих пола сата исти ја кад сам мамуран. Одбрана дува значи. Драго ми је једино због оног малог, једним шутем опаснији него Пешић за читаву утакмицу, има Шиља шансе, ал не умије

Kegevara

pre preko 1 godinu

Jako prljava igra Fradia. Dali prvi gol dok je Sanogo bio van terena. Nonstop taktirali Kangu itd. Sudija je totalno zaboravio na štit fudbalera. Plus naši nisu umeli da šutiraju precizno. Šteta, toliko loše nismo igrali.
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Vratili su ih tamo gde im je i mesto a to je dno, sa koga su se popeli znamo zahvaljujući kome a sada ih stiže sudbina.. Ima pravde!
S

Sal

pre preko 1 godinu

Jeste taj je pobedio Liverpul. Ajde beži.
G

Gost124

pre preko 1 godinu

Mi na dnu,ali i dalje ispred vas sporcki pozdrav
k

kixooo

pre preko 1 godinu

da ste bili realni očekivali bi poraz i sad vam ne bi bilo krivo,ferenc je mnogo kompletniji tim,oni da su imali ove šanse zvezda bi primila 15 golova
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Vratili su ih tamo gde im je i mesto a to je dno, sa koga su se popeli znamo zahvaljujući kome a sada ih stiže sudbina.. Ima pravde!
D

DrvoMama2

pre preko 1 godinu

Kako su vam ponistili go protiv Rendzersa brate auuuuu Hahahahahahaha
g

gostiksoks

pre preko 1 godinu

A koeficijent nista eee bruke!! Ne brinite, sad ce za vikend Kragujevac da se sagne pa ce te opet biti srecni!!!
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Sta kukate dobil iste dvomec 5:3 bravo Ne idete cak ni u Lk ali dobro to nije vas nivo realno vi ste najbolja zvezda jos od Barija ha ha ha hahaha

VASKE

pre preko 1 godinu

Osigurali ste jako četvrto mjesto, dobri ste
h

holse

pre preko 1 godinu

Zvezda na gostovanja kao na ekskurzije ide,plus da se snimi emisija za zvezda kids..igramo samo na marakanu i faktor publike..pregazilo nas je vreme
k

kalauzzz

pre preko 1 godinu

kakav preokret ,izgleda da ćemo gledati partizana na proleće u evropi a ne zvezdu hahaha
G

Gost da

pre preko 1 godinu

U Inter-toto kupu verovatno bi i Petrovčić igrao proleće.
p

pfc!

pre preko 1 godinu

PAO, Slovacko, Fradi pa Partizan! Predivno veče.. aj laku noć!
l

lol12

pre preko 1 godinu

Cipiripi kup nije pravo takmičenje
G

Gost 91

pre preko 1 godinu

Kakva si cuskija... Sramoto... Ti srbin? Pokrij se usima
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Вама је ноћ, ево шеста година...

smederevac14

pre preko 1 godinu

Ma dajte ljudi necemo da se zajebavamo vise, koje crno prolece u Evropi. Sa ovakvim napadacem kao sto je Pesic (koji mi se ogadio jos od one utakmice u Pazaru, kada je psovao malog Mitrovica jer mu nije dodao..) kojem treba 784235 da bi postigao jedan gol, ne znam sta je radio veceras, uzasan je bio, razumem ja i presing i timski rad, ali covek je uzas. Na kraju krajeva i sam je izjavio da on nije kalibar za Zvezdu, a zamenu i nema, ne moze se tako u Evropu. Jos jedna bas zacudzujuca situacija a to je Kangva, sta se desilo s njim, covek nije ni senka vise onog igraca kada je dosao, direktni krivac za “gol sansu”, sva sreca pa je Bukari tu bio. Moze se reci da je krivac i za primeljeni gol. Pogledajte trenutak kada su ukrali loptu covek jednostavno nece da trci za igracem, akcija koja je prethodila korneru. Kanga kao i u vecini ovakvih utakmica srlja, luta, covek jednostavno nije psihicki spreman na ovakve utakmice. Takodje i gorak utisak je centarsutevi, prvo onaj Kataijev iz slobodnog udarca kod aut linije pa covek je jedva ubacio loptu u sesnesterac. Svakako cestitke na borbi, pozrtvovanosti i zelji, ali mora mnogo bolje od ovog.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Milojevic ovako losom defanzivnom postavkom je pokazao koliko je losiji trener od Stankovica.... Da je jos daleko od Stankovica i ako mrzitelji Stankovica uzdizu Milojevica da bi opravdali teranje Stankovica...
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Narocito kad se Rodic sakriva iza njihovog igraca koji zabija gol. Plus, uzdizete Cupu u nebesa, a zamalo da nam daju gol zbog njegove nosanlantnosti. Pljujete po Milunovicu, jedini koji moze da parira u skok igri, cim je usao i odbrana se popravila.
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Ko će igrati defanzivu kad mi imamo jednog zadnjeg veznog i taj se povredio. KO ? I Kanga i Kangva nisu zadnji vezni !
G

Goost

pre preko 1 godinu

Pa sad... Jedno je postavka, a nešto drugo reakcija odbrane. Sem one šanse kod prvog gola, ne videh izrađenu akciju protivnika. Sve ostalo se odnosi na individualne greške.
F

Frrr

pre preko 1 godinu

A Stanković ti imao odbranu.
s

spartacus

pre preko 1 godinu

dobar je bio stankela, da su mu doveli krstenog spica, zadnjeg veznog, i bekove, vjerovatno bi igrali ligu sampiona 2 puta, ovako pobjegao covjek na vrijeme, nece da ga pljuju zbog terze i mrkele...
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Hvala vam i kosarkasima isto sto smo skroz ubijeni u pojam
H

Hota hota

pre preko 1 godinu

Svako dobro i drugi put
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

kakav dan 3 od 3
G

Gostik

pre preko 1 godinu

nekada egal sa arsenalom u sred londona i egal sa milanom a sad nas guze Mađari kako stignu
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Nekada je zvezda bila sampion sveta i evrope...Ajde ne mlatite vise, jednostavno nije islo, izgubili, bili gosti koji su imali vise od domacina..Mi njih 4-1 a oni nas 2-1..Ima jos dvs kola, Monako pokidan, sad mi da dobijemo i da nas se poklope neki rezultati.Ajmo Zvezdo, pokidaj Trabzon pa revans Monaku