Nesrećni Florijan Virc (@Reuters)
Nesrećni Florijan Virc (@Reuters)

Crne slutnje se obistinile: Jedan od najboljih mladih igrača na planeti pokidao prednje ukrštene

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.03.22. | 20:31

Florijan Virc mora na višenedeljnu pauzu...

Najcrnje slutnje navijača Bajera iz Leverkuzena i ljudi iz tog kluba su se obistinile - povreda Florijana Virca (18) jedna je od najtežih u sportu i za supertalentovanog vezistu sezona je završena. Radi se o kidanju prednjih ukrštenih ligamenata, što iziskuje pauzu od punih šest meseci. A to verovatno znači da će nemački reprezentativac propustiti i početak narednog šampionata.

Virc se srušio na travu nakon duela sa Lukom Kilijanom na današnjem susretu sa Kelnom. Po grimasama na njegovom licu i nosilima koja su odmah pozvana da ga iznesu sa igrališta dalo se naslutiti da dijagnoza neće biti pozitivna. Tako i bi.

Izabrane vesti

Bajer iz Leverkuzena objavio je večeras na svojim profilima na društvenim mrežama da je za Florijana sezona završena, da ga čeka duga pauza, odnosno višenedeljna rehabilitacija.

Florijan Virc važi za jednog od najtalentovanijih igrača na planeti. Mada je odnedavno punoletan njegova vrednost na tržištu iznosi 70.000.000 evra, a tu cifru potkrepljuju zaista sjane brojke koje beleži ove sezone. Na 30 mečeva postigao je 10 i nemastio još 14 pogodaka.

U svojoj kraktoj karijeri već je sakupio 78 bundesligaških susreta, 19 golova i čak 22 asistencije.

Nagađa se da navija za Bajern i da će biti meta Bavaraca na leto 2023. godine. Naravno, žele ga gotovo svi najveći klubovi Evrope.


tagovi

BundesligaFlorijan Virc

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara