Komentari na vest

Crno-beli zadovoljni žrebom: Rival po meri Partizana

G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, fer protivnik. Sto i oni kazu – po mjeri za nas. Mislim da se mozemo boriti sa njima, pa cak ih i proci, ali samo ako se pojacamo sad na zimu. Na prvom mjestu nam fali jedan (ako ne i dva) nova igraca u sredini. To bi trebao da nam bude prioritet, da se dovede jedna prava 10-ka koja ce da zamjeni Natha u prvoj postavi, a onda da imamo Natha uvijek sa klupe da udje kad treba. Drugi prioritet bi trebao da bude jos jedan iskusniji spic, isto da ga imamo da ulazi sa klupe po potrebi, odnosno da pocinje utakmice u ligi dok Rikardo odmara. Milovanovic je meni ok i trebaju mu se dati minute (i njemu i Bazdaru), ali ne treba ga sad ni sagoriti sa previse minuta i previse ocekivanja. I za kraj, mislim da bi nam valjalo dovesti i jos jedno krilo sto je stvarno zalost i tuga uzimajuci u obzir koliko krila vec imamo u timu, ali eto, kad ni jedno objektivno nije za prvu postavu. Markovic je kvalitet, ali da moze da ostane zdrav. Menigu se doduse jos uvijek nadam da ce proigrati bolje poslije punih priprema, ali cak i u slucaju da se to desi, jos uvijek nam treba jos to jedno krilo na suprotnoj strani terena jer kao sto sam vec rekao, na Markovica se ne moze ozbiljno racunati jer je non-stop povrjedjen, a Jovic i Terzic i pogotovo Lutovac i Holender nisi nikako materijal za prvu postavu (ova zadnja dvojica nisu materijal za Partizan uopste). Ukoliko se ne pojacamo na zimu, onda je to naravno lagano ispadanje, a i prvenstvu je pitanje hocemo li izdrzati trku sa Zvezdom jer oni ce se pojacati 100%, a i slozni su za razliku od nas.
G

Gost43

pre preko 2 godine

Ko bre da dovede pojacanja !? Ove secikese u upravi ? Oni rasterase navijace unistili klub.
F

Fejsa

pre preko 2 godine

Fejsa, Stojanović(slobodni igrači) ozbiljan desni bek i Ljajić (takođe uskoro slobodan igrač). A verovatno će doći, Voja Stanković i braća Šćepović i Neca Tomić..
S

Steff

pre preko 2 godine

Druze Voja Stankovic ?? Neca Tomic ?? Nadam se se šališ,da šališ se sigurno
K

Kaloman Salu

pre preko 2 godine

Ja mislio da je Real ili Bajern klub po meri gromade, pomozite mi da shvatim kad ste gromada a kad prosecan klub sa Balkana.
i

igor7

pre preko 2 godine

Dobra naslovna fotografija 👍
b

boxyR77

pre preko 2 godine

Hahhahahahah.... Partizanovac sam, ali... Niste mogli dobiti jednu Floru u gostima. Ni sam ne znam kako smo izvukli remi sa Kipranima... Igra očaj pa na kvadrat! I, onda kažeš kako smo prošli dobro na žrebu? Sa Miljkovićem, Markovićem, Jojićem i ostalim rekreativcima...? Rekao bih - nemoguća misija, sa ovakvom upravom i trenerom!!!

Las

pre preko 2 godine

Ako je moguce pojacati se jos jednim spicem i na drugom pozicijama , a onda treba probati promeniti formaciju da bude 4-4-2.
N

Nbdj17

pre preko 2 godine

Bez pojacanja resice dvomec jos u prvom poluvremenu, to nije ekipa koja ce da se brani protiv nas, to je ekipa koja grize svakog protivnika... A nasi defanzivci i zadnji vezni(osim Zdjelara) znaju samo da ispucaju loptu pod presingom...
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Ма мема зиме за нас, Миљкон је ту😉... Још само да поради мало на центаршутевима... Млад је.. Научиће...
D

Da,da,daa

pre preko 2 godine

A tek u Pragu sto su se obradovali partizanu,pojma nemate koja sreca za njih. Cu oni se obradovali pa cemu onakav partizan ima da se raduje,gubis od amatera a radujes se sparti
O

Ostoja47

pre preko 2 godine

Gola nece dati u dve utakmice. Živi bili pa Videli!! Ekipa koja izgubi od flore.. I jedva sa amortizerom x izvuče.. Nema sta da traži uopšte protiv bilo kojeg tima u barazu.
G

Gost123

pre preko 2 godine

PSV ove sezone igra dosta promenljivo, sa njima bi moglo da se igra. Lester ovo takmicenje ne zanima previse, tako da bi i tu imali neke sanse. Marsej je prosecna ekipa, i sa njima bi najveci problem bio fizicke spreme, jer igraci Partizana ne mogu da isprate taj tempo igre. Ovo je zapravo i ne bas najbolji zreb, jer ce Partizan Spartu morati malo i da napadne iz poseda, a Stanojevic ne ume da postavi takvu igru. Dokazano puno puta. Sparta ce sigurno imati veci posed, oni na tome insistiraju, ali nisu toliko igracki dominantni kao ove ostale tri ekipe da mogu da drze loptu toliko dugo vremenski. Moze Partizan da prodje naravno, ali ce morati da stigne i neki novi igrac kako bi imali cemu da se nadaju. Trenutni igracki kadar bi se tesko nosio cak i sa Spartom. Eto, gledali smo Partizan sa Gentom, e Sparta igra vrlo slicno.
A

Alexs1998

pre preko 2 godine

Sparta nije bas lak protivnik kao što misli ovde većina ljudi. Sparta je ozbiljan, organizovan tim koji ravnopravno nosi se čak i sa Slavijom što nije bio slučaj prethodnih godina. Tako da ne mogu da kažem da su imali sreći, da bi izvukli rapid onda mogli bismo reći da sreća pogledala Partizan . Ali s druge strane svakako bolje sa Spartom nego sa Leicesterom ili PSV
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da nemamo tim sastavljen od penzionera koji ne mogu NIGDE NA KUGLI ZEMALJSKOJ da igraju (Jojic,Miljkovic,Markovic,Lutovac) mogli bi da se lozimo,ovako mrka kapa.
D

Djalminha

pre preko 2 godine

Stari znanci? Sta znaci stari znanci? Sta, Ilijev je igrao '66 pa ih zna? Da li su ovi iz naseg fudbala svesni gluposti koje valjaju??? Jezivo
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne branim Ilieva, ali da li si tek ti svjestan koliko ti lupas? Ne, on ih mozda ne zna licno, ali istorijski da, Partizan i Sparta su "stari znanci". Ne moras bas sve da shvatas bukvalo. A i Iliev kakav je takav je – ja ga definitivno ne volim – ne mora se ni on napadati bez razloga. Onda se samo spustas na njegov nivo, a kofol si bolji covjek/osoba od njega. Ako nekoga napadas bez razloga, onda definitivno nisi nego si bukvalno isti kao i taj koga napadas.
k

kaboom

pre preko 2 godine

Jel Stanojevic otisao? Jel imao neki komentar na ovo odlaganje utakmica?
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Остаје жал што нисмо извукли Лестер или Марсеј, да их избацимо у старту, да можемо онда лагано да се спрдамо до финала. Ал освајамо свакако.
G

Gostun

pre preko 2 godine

A gle ovu dvojicu na slici,što se keze 🙄
G

Gost@

pre preko 2 godine

Svaki klub je favorit protiv Partizana u Evropi
G

Gost778

pre preko 2 godine

Kakvi salabajzeri. BOLJE NIJE MOGLO umesto da kazu idemo na pobedu da iskoristimo ovu srecu na zrebu, oni su oprezni tj. vec pripremaju alibi. Mada posle zadnje dve tekme u grupi ovi su real madrid za nas
G

Gost43

pre preko 2 godine

U upravi su svesni da imamo slab tim a nece da ga pojacaju ,SECIKESE .
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

KAVE FACE PACOJE DEFLORISANI I BOMBAS BUGARCE
S

Somieras

pre preko 2 godine

Čuj protivnik po mjeri a mi gubimo od flore predvođeni ovom dvojicom genija.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Jao kako niste izvukli Marsej bilo bih 15 0 z Marsej u Francuskoj
d

def

pre preko 2 godine

Koliko god nika da promenis odaje te to sto si nepismen.Pisi pod jednim imenom lagano.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Bilo bi*
В

Вук

pre preko 2 godine

Спарта игра веома добар фудбал. Ради се о озбиљно организованом клубу са врло добрим домаћим играчима. ПФК-у неће бити нимало лако, али може да се нада да уз пар добрих појачања могао би да покуша да се држи са њима у двомечу. Освежити у јануару све линије тима, нарочито бековске позиције и везни ред.
G

Gost555

pre preko 2 godine

Kako niste izvukli Marsej umrtvili BiH vas u Francuskoj
G

Gost1970

pre preko 2 godine

Ti prvo u osnovnu skolu da se vratis, pa kad je zavrsis, onda se vrati da komentarises nesto ovde.
G

Gost7

pre preko 2 godine

Sinovac,vrati se u osnovnu školu
M

Mop

pre preko 2 godine

BIH je država. Bi se piše nepismeni navijaču stuba.
G

Gost777

pre preko 2 godine

I mene ja što nisu izvukli Marsej
b

batabane

pre preko 2 godine

Ovaj tandem je rusilacka snaga Partizana,jer su doveli i forsirali igrace koji su ocajni.Scekic i Miljkovic su balvani, koji se saplicu na loptu.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Јел то значи да је лига нерегуларна, чим ви с таквим одроном од тима имате највише бодова и најбољу гол разлику у целој европи

Srb_7-1

pre preko 2 godine

@lozac Ne, jer ne postoji u ligi bolji tim trenutno od toga 'odrona'... Sve je okej, svak je na mestu gde mu je mesto...
b

batabane

pre preko 2 godine

@ložač... uopste ne znaci to sto ti kazes.Naprotiv, upravo je liga ocajno slaba, i ova dva mudra čoveka misle da ako sa Miljkovicem i Scekicem deru po Srbiji redom,da ce sa takvim igracima da pobede iole relevantniji,jaci klub.Istina je da nikoga nisu pobedili, uključujući i Zvezdu.Osvajali jesu po bod,ali tri boda nikad ni protiv koga.A i nece dok je ta ekipa stručnjaka i igraca tu.Partizanu pod hitno treba novi sportski direktor i trener,i da se raskrsti sa pobrojanim igracima.Tako mozda i prodje Spartu i na Marakani odigra najmanje nerešeno.Ali sa ovim,zgazice nas i Sparta i Zvezda.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Партизан неможе да елиминише Спарту из Праге, то је свима јасно. Они су екипа у успону, стабилни, јаки, а Партизан се распада. Мислим на играчки кадар, не на клуб.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Jao kako niste izvukli Marsej bilo bih 9 0 u Francuskoj
G

Gost515

pre preko 2 godine

jel bih bilo Jagodiću
9

951357

pre preko 2 godine

Kako nisu, da su izvukli PSV ili Lester, bila bi 10ka u najavi :D A i sa većinom drugih bi pucale petarde... :D Tako da, dobra je Sparta je dobra, odlična je :D
B

Brojcanik u krizi

pre preko 2 godine

Pomozite, nije mu lako.
R

Realnoo

pre preko 2 godine

Ali realno kakve dve odvratne lobanje na slici
c

civijas

pre preko 2 godine

pa vas dvojica ste jos tu........
L

LosXeneizes

pre preko 2 godine

Jel? E pa gospodo izvolite sada dokazite
G

Gost43

pre preko 2 godine

Sa ovu upravu tesko ! Oni ne shvataju fudbal kao igra vec licna trgovija .
k

kfk

pre preko 2 godine

pokusacemo da se nadigravamo, rece covek koji je igro bunker u santa klari,sociju,gentu.. jer kako da ne igra bunker a igra ti Miljkovic,scekic,jojic
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ma da, super. Samo vi dovedite novog golmana. Ne polažem puno nade u Partizan koga god da su izvukli, sve zbog Flore i onih Kiprana sto im ne znam izgovoriti ime.
R

Rasa ilic

pre preko 2 godine

Daj Boze da nisu napravili gresku u zrebu.
M

Mk

pre preko 2 godine

Pad forme je evidentan zadnjih mesec i kusur. Ali Partizan je sa istim igračima dobio taj Anortozis u gostima 0:2 i tu Floru 2:0 rutinski, nije problem kvalitet nego tanka klupa i zamor materijala
9

951357

pre preko 2 godine

@mk - Flori ste uterali golove na sreću, ništa niste odigrali. A Anortozisu tamo ste dali golove jer a) oni veze nemaju b) matora su ekipa i ne mogu da trče i c) otvorili su se previše jer nisu očekivali da ćete baš toliko da se bunkerišete
@

@951.....

pre preko 2 godine

Pod d) hitno hospitalizovati doticnog.