Komentari na vest

Crtice sa treninga Brazila: Tite birao odbranu za Srbiju, fokus na loptama koje hrane Mitrovića

j

ja...

pre preko 1 godinu

Ne znam ali iskren da budem ,sve mi se čini da je ovo najaca brazilska reprezentacija u zadnjih 20 godina...mislim da će da osvoje prvenstvo i plašim se da nas ne napune... .
z

zvanicno

pre preko 1 godinu

ti dodeljujem embargo koji ti zabranjuje komentarisanje na ovom portalu.Izjaviti da je ovaj brazil jaci od primera radi brazila 2006 sa ronaldinjom karlosom didom ronaldom kakom je ravno tome izjaviti da je partizan jaci od zvezde u fudbalu
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Brazilova odbrana i bekovi su nikad sporiji. Apex Telješ i Dani Alveš teško da mogu da drže naše napade po bokovima, dok bih jako želeo da vidim Tijaga Silvu u prvih 11 pa da ga Vlahović pokida u igri 1/1, beži je i eksplozovniji. Takođe oba zadnja vezna brazila su jako spori igrači što je idealno za Tadića koji takođe nije brz, imaće više vremena da se namesti za završno dodavanje. Ako izađemo sa Mitrom i Vlahovićem u napadu, a Tadića spustimo iza njih, biće jako teško Brazilu kada imamo posed. Iza njih postaviti Sergeja i jednog da kvari igru i krpi rupe pozadi, i to je to, da se porvamo. A u odbrani - pa valjda je i red da nas pogleda Bog na SP, da ne prave idiotske kikseve kao Mitrović onaj penal protov Bahreina.
s

skaut mrkelinjo

pre preko 1 godinu

Ovako izgleda kad gledalac pikada komentarise fudbal
V

Vini

pre preko 1 godinu

Nasa šansa je u tome ako krenu malo defanzivnije,jer odustaju od svog pristupa koji ih prati kroz istoriju,a to je čista ofanzivu i igra na gol više,mislim brazil i defanzivan pristup nikako ne ide.
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Ne znam sta je sa ljudima pa toliko potcenjuju jednog Danija Alvesa, pazi ti novinara njihovog on slepac obican kaze igrao je 11 utakmica i izgubio 10, pritom igrao u veznom redu nije igrao beka!! Alo slepce pa covek igra beka ceo zivot, i osvojio 40 trofeja, mislis da je zaboravio?!?! Na stranu da li ga vole ili ne, ali najbolji desni bek u istoriji fudbala(uz Kafua mozda)! Ajde neka ih dobijemo i da odemo u polufinale!!
J

Jdjdoele

pre preko 1 godinu

Maicon je bolji !
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Samo što Mitar neće ni igrati protiv njih
g

gost12357

pre preko 1 godinu

Ja vise navijam za mitra nego za reprezentaciju ako on ne bude igrao necu ni gledati
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Jel ima jos neko osecaj da ce nas Brazil upropastiti?
g

gost123

pre preko 1 godinu

Iskreno ja imam,jos ako budemo igrali otvoreno kao sto igramo msm da cemo izgubiti 7 2 ili 7 3 ali videcemo
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Ja imam osecaj da cemo ih dobiti...
S

Screamingwolf

pre preko 1 godinu

@Gost783 Takođe :)
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

Koliko se može videti iz medija i to van Srbije Brazil ima veći strah od nas nego mi od njih.Ipak su oni favoriti a to se često obije o glavu.
S

Srki987

pre preko 1 godinu

Spremaju se da se brane, sjajno 😉
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Po meni protiv Brazila treba izaći sa Jovićem i Vlahovićem u špicu. Totalno promeniti koncepciju igre u napadu u odnosu kada je tu Mitrović. Znači bez ubacivanja, dugih lopti, skok igre itd. Spustiti loptu "na zemlju" pa šta bude. Mi protiv njihovih štopera nemamo šta da tražimo u visinskim duelima.
e

esex

pre preko 1 godinu

Brate jel ti uopste pratis fudbal!?!?! Pa njihovi stoperi svi metar i zilet
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Laicko misljenje ili sto bi mi ovde rekli jedni za druge “glas struke”. Mislim da ce igrati protiv nas kao da igraju protiv Argentine, sto izborom igraca, sto formacijski i takticki. Najslicniji smo, preopasni napred, sredina ne bas idealna defanzivno i odbrana klimava. Jeste Argentina zategla odbranu u kvalifikacija, ali ko god je pratio, bile su to igracki najslabije kvalifikacije posle mnogo godina. Ocekujem Freda i Fabinja od starta da bi probali skroz da nas zatvore. Vrlo moguce da Brazil nece od starta krenuti pun gas jer znaju da mogu lako da prime i 2 gola od nas.
P

Pjer

pre preko 1 godinu

Mislim da vise novinare ineresuje da li ce da napadamo preko Alvesa ili Danila, kao sto rece Mitrovic “ Briga me sta Brazilci misle” hvala
b

berber

pre preko 1 godinu

Preko dani alvesa bi trebalo da imamo veliku sansu da probijemo....koliko god imali vrhunske napadace,jacu odbranu od Brazila niko nema i bice im jako tesko da se nose sa njima...Markinjos pogotovo
e

esex

pre preko 1 godinu

Ne bih se slozio sa tim za brazilce jer verujem da im je odbrana slabiji deo tima posebno ako govorimo o skok igri..stoperi su im niski i to je nasa najveca sansa..samo da izdrzimo pocetni pritisak i da ne primimo gol u prvih 20 minuta i imamo sanse za povoljan rezultat..pod tim smatram sve osim poraza..zivela srbija i samo neka se momci bore pa sta nam bog da,ja im nista zameriti necu..
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Nemamo mi ali ima Mitar :D
h

hahaehaehae

pre preko 1 godinu

kostic bi unakazio tog sporog alvesa brzinom, kad se setim vinicius sta mu je radio u el klasiku prosle sezone bruka :D