Vladimir Lučić (@MN Press)
Vladimir Lučić (@MN Press)

Crvena zvezda do kraja sezone bez Lučića

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.03.24. | 13:35

Loša vest sa Marakane

Znalo se da će Vladimir Lučić zbog povrede kolena propustiti subotnji večiti derbi sa Partizanom, ali ne i da je ozbiljnost situacije tolika da će mladi fudbaler verovatno morati na operaciju. Čeka se još jedan lekarski pregled i snimak bolnog mesta, nakon čega će biti doneta definitivna odluka.

Ispostavilo se da su nakon duela sa igračem TSC-a u finišu prvog poluvremena meča u Bačkoj Topoli Lučiću stradali ligamenti kolena, što znači da je sezona za njega završena. Reč je o jednoj od najtežih sportskih povreda i za oporavak je potrebno nekoliko meseci.

Izabrane vesti

Lučić se dobrim igrama u Čukaričkom prošle sezone nametnuo za povratak u matični klub, a tokom letnjih priprema kod Baraka Bahara izborio se za ulogu bonusa u startnoj postavi Crvene zvezde. Sakupio je već 30 nastupa, u kojima je dao dva gola i pet puta asistirao. I po povratku Vladana Milojevića na klupu crveno-belih, 21-godišnji krilni napadač nastavio je da dobija poverenje trenera.

Pred njim je sada težak period, pre svega psihološki, ali je u dosadašnjem toku sezone pokazao da ima kvalitet za mesto u prvom timu Crvene zvezde i sigurno je da ga po oporavku čeka nova šansa da se nametne i bori za minute na terenu.

Sa povredama su Bačku Topolu u subotu napustili i kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, ali se tandem iskusnih štopera nakon nekoliko dana mirovanja i terapija očekuje na terenu za okršaj sa Partizanom.



tagovi

FK Crvena zvezdaVladimir LučićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara