Komentari na vest

Crvena zvezda posle mesec dana ponovo kod kuće: Andrija Maksimović spreman za prve minute

B

Billy the best

pre 6 meseci

@ Jabukanac@... Pa zar ne kapiraš da je bot čoveku ukrao nik. NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD je OK lik ,
Б

Бибарс

pre 6 meseci

Јери ово тај Меси за сиротиљу?
P

Pedja108

pre 6 meseci

Da je Zvezda privatizovana, Andrija Maksimović, Jovan Šljivić i Nikola Knežević, bi bili okosnica nove Zvezde. Kod Filipa Višnjića koji vodi Zvezdu, oni će biti pušteni niz vodu, ali zato dov odi ekskluzivce iz Afrike, koji su nam mnogo pomogli u borbi za četvrto mesto u LŠ!
P

PokretNenad1246@GostLazar

pre 6 meseci

@GostLazar – Lazare, ne budi naivan! Imitator bitange i njegovi intimusi samo teraju vodu na svoju vodenicu! Zamisli ti, oni hoće da prodaju Kangvu, koji retko igra, a i kad igra taj se uopšte ne zalaže i ne trči. Spin doktori iz ordinacije na Marakani samo bacaju probne balone. Misle neko će se upecati! Ne rastu dolari na tarabi u inostranstvu! Kangvu apsolutno, ne mogu prodati. Čak i da ga daju “gratis”, ko će da uzme igrača sa takvim karakteristikama?!
N

NAJVECI ZVEZDAS....

pre 6 meseci

Puna i apsolutna podrska za Terzu i upravu od svih pravih Zvezdasa,idemo i do 7-me🏆 u nizu u inat svima!
D

Dika Jabukanac@NAJVEĆI ZVEZDAS

pre 6 meseci

@NAJVEĆI ZVEZDAS – osim što si najveći Zvezdaš, ti imaš i nezvanični epitet kralja botova! Bravo za podršku Terziću i njegove intimuse, ali trebao si mu dati i podršku za dovođenje sjajnih Afrikanaca, koji su već počeli da se isplaćuju (onima koji se ugrađuju u njihove ugovore)!
N

NAJVECI ZVEZDAS....

pre 6 meseci

Puna i apsolutna podrska za Terzu i upravu od svih pravih Zvezdasa,idemo i do 7-me🏆 u nizu u inat svima!
b

bl rs bih

pre 6 meseci

Uprava napolje!
T

Terza.

pre 6 meseci

...nece da moze,stavio sam🔒na jsd!
E

Esex

pre 6 meseci

Kasnite sa info mozartovci! Mijatovic je na pragu juventusa,kangva ima ponudu od 3 milke,ivanic ima ponudu za arabiju a lukovic pred potpisom za zvezdu
G

GostLazar

pre 6 meseci

Koji Lukovic? Mali Lukovic iz IMT? Ako je istina, super je to posao
-

--//--

pre 6 meseci

Da sve tačno..Kangva za 3 miliona u Italiji. Ivanić za 8 milki u Saudijsku.
D

DS1989

pre 6 meseci

Sve su to nagadjanja, i to tvrdim jer sam upozant sa situacijom oko Lukovica nije jos to ni blizu a kamoli zavrseno. Daj boze da bude jer tvrdim da je bolji igrac od Mijata
G

GostLazar

pre 6 meseci

Pa dobro, za Ivanica ako nude 8 miliona, dobro cemo proci, jer je vec usao u godine, a svakako je dao koliko je mogao. Lukovic je sigurno bolji od Mijatovica, tako da tu isto mozemo samo da budemo u plusu. Kangvu prodati i za 3 miliona, nije naoredovao uopste koliko smo mislili da hoce. Bolje njega da smo dali nego Azarova, ali ajde.
E

Esex

pre 6 meseci

Lazare,da Lukovic iz imt..
E

Esex

pre 6 meseci

DS1989.Lukovic potpisuje za zvezdu,imam i ja neke info i ne pisem bezveze..Nadam se samo da ce biti prvi izbor u napadu a sta cemo s n diajem,to ne znam jer ga sigurno niko nece hteti posle slabijih partija u zvezdi..Ima u nasoj superligi jos talenata koje trebamo dovesti poput kovacevica iz cuke,jer ako smo hteli za drkusica da damo 2 milke mozemo i za kovacevica koji je talenat kakvog jos od vidica nismo imali..Bukari odlazi i tu desno moramo istrpeti kabica i mituljikica jer su obojica biseri..Moramo se polako vracati nasoj decu uz par stranaca i par nasih iskusnijih,sve drugo su muljanja.
N

Nepm

pre 6 meseci

Rezultati mozda nisu kakvi svi mi navijaci Zvezde ocekujemo, ali mislim da kad se duboko razmisli ima smisla da Bahar ostane iz nekoliko razloga. Prvo sigurno da nije lako raditi sa madjijom i ostalim bitangama iz uprave, te sigurno da se jos uvek privikava na to. Drugo niko nas nije razbio u ligi sampiona kao sto je bilo prethodnih godina slucaj, protiv jang bojsa se moze reci da nismo imali srece, lajpcig je ekipa koja se nosi sa bajernom i sitijem bez problema, a opet uz malo srce mogli smo do remija u obe utakmice. I treće najbitnije posle ko zna koliko vremena cak dva momka od 18 godina dobijaju sansu u kontinuietetu, Maksimovic je pred vratima sa 16 godina, a siguran sam i da bi Sljivic vise igrao sad i menjao Ivanica da mu rapidni razvoj nije zaustavljen zbog alavosti uprave. To su vec 4 igraca oko kojih se moze graditi tim i sto bi Bahar izgurao sigurno da se samo on pita. Sad steta sto vec vidimo da ce Mijat biti prodan, a verovatno i ostali brzo da se napune vec puni dzepovi. NADAM SE DA CE NAVIJACI ZVEZDE OSETITI MOMENAT I PODICI GLAS PROTIV UPRAVE, A NE BAHARA JER JE PRAVI MOMENAT DA SE NE PRAVI ISKORAK INACE PADAMO U PROVALIJU KAO OFKA, TAKAV OSECAJ IMAM. I ovo sve kazem kao najiskreniji navijac Zvezde!
g

gostgost

pre 6 meseci

Ovo za upravu da ne komentarisem,ali zasto branis Bahara?Osvojili smo.1 bod sa nikad jacom ekipom.Ako je Bahar dobar,sta je onda Milojevic bio?O sramnim.igrama u sampionatu da i ne pricamo...
R

Rirk

pre 6 meseci

Druze igrali smo fudbal i bili konkurenti, Bahara je pogresio samo kod ziheraskog stava protiv Jang Bojsa i Lajpcig kuci i sve to zbog pritiska i kretao utakmice sa 1 napadacem i to nam se na kraju obilo u glavu sa svim promasajima u drugim poluvremenima zasluzili smo minimum 4 boda po igri iz tih tekmi ako ne i 5, ali se to sve vraca zbog alavosti Terze i uprave prodajom Eraka i Azarovija dva najbolja mlada igraca koja su se savršeno uklapala u sistem i tu dolazi do premestanja igraca sa pozicije na poziciju itd itd dovodjenjem 3 igraca zadnji dan prelaznog roka narušena je hemija i to se zove karma tako da Bahara nije jedini krivac tj sigurno ne najvecii vec uprava 80 posto
N

Nikola031UCZ

pre 6 meseci

Sve si u pravu! A, duboko verujem da igrači sabotiraju rad Bahara i njegovog tima. Čim su otišli igrači sa kojima je Terza i Mrkela delio plate, odmah je igra pala. Kako su samo igrali na pripremama i protiv Fiorentine, posle toga su Srnić i Gobelja otisli i odmah je sve stalo
N

NAJVECI ZVEZDA....

pre 6 meseci

Puna podrska za Terzu i Upravu od mene!👍
N

NAJVECI ZVEZDA....

pre 6 meseci

Puna podrska za Terzu i Upravu od mene!👍
g

gostttt

pre 6 meseci

Gostgost. Nikad jača ekipa za Terzića i Mrkelu. Za Evropu tanka
L

Lazeta

pre 6 meseci

Andrija bezi odavde kao Matija Popovic, izgradices karijeru u inostranstvu pa da nam ti i Popovic nosite reprezentaciju sa Samardzicem, Ilicem, Pavlovicem, Vlahovicem..
g

gostgost

pre 6 meseci

Koliko je igraca ispod 19 godina iz zvezde i partizana napustilo klub i napravilo zavidne karijere?a koliko nije?
G

GostLazar

pre 6 meseci

Voleo bih, ali mislim da i od njega nema nista. Koliko samo talenata smo imali prethodnih godina i kada dobiju sansu nista ne poksazu. Cak i da su bili talenti, nisu imali priliku da pozau. Evo ovako, braca Ilic, Nikolic, Gavric, Djuric, Motika, Sljivic, Radulovic, Lazetic, Mijatovic, Lekovic, Maksimovic sada, Nedeljkovic i milion njih da ne nabrajam. Ilici su bili talenti, ali nismo ih istrpeli. Jedino smo istrpeli Erakovica i isplatio se. A ovo ostalo, niko nista ne pokazuje. Sljivica nigde nema, kad je igrao nista nije pokazao. Mijatovic na momente bljesne, ali i to je nista u poredjenju sta treba da pokaze kao talenat. Lekovic nista nece pokazati, otici ce u Viljareal. Djuric se nece ni vracati. Motika se rastaje sa dusom kada je bio kod nas. Nikolic nikad nije ni bio dobar. Gavric pokazao nesto u prvih par utakmica, posle ga provalili jer samo jedan potez ume da izvede, posle se sam saplitao na loptu. Radulovic nista spec nije pokazao takodje. Lazetic tek bio posvadjan sa loptom, decko ne znam kako je otisao u Milan, ali dobro smo ih zavrnuli za pare. E da, Racica kako smo takodje uvaljali, za tu neznalicu 2,2 miliona evra, kao 100 miliona za Belingema da smo dobili. Isto tako ce proci i Maksimovic, ako nesto pokaze, ode na leto za 2,3 miliona negde da se pokrpe dugovi, a ako ne pokaze nista, necu se iznenaditi jer je jos jedan izvikan talenat. Ali ajde, vreme ce pokazati, mada ja se vise ne nadam ni za jednog igraca iz omladinske.
I

Ivica_Dzavic

pre 6 meseci

VPERED ZVEZDA!

Ivica_Dzavic

pre 6 meseci

gde su bili?
к

курии

pre 6 meseci

Свакао ће га мафијаш продати за 2 500 000 евра и 20% од следеће продаје. ОДЛАЗИ!
G

Gost999

pre 6 meseci

Znaci pomazemo Partizanu da prodjr Graficar u kupu?
D

Daj faul

pre 6 meseci

Igraci koji su igrali za Zvezdu u Kupu u Krusevcu, nemaju pravo nastupa za Graficar u istom takmicenju… nije na odmet malo poznavati pravila pre nego sto se napise glupost
G

Gost999

pre 6 meseci

On nije igrao u Krusevcu
Г

ГостГост

pre 6 meseci

А где је Шљивић?
п

повређен је..

pre 6 meseci

добио перут....
К

Кад ће Анђус да

pre 6 meseci

прокоментарише Видићев интервју???
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Koga briga za Anđusa. Dno i šljam novinarstva kao Pantić, Jeremić, Vučićević, Marić...
д

д.г.

pre 6 meseci

Ја више и не знам који је први тим Звезде. Иванић је за стартних 11, Катаи више не игра него што игра, Милуновић је на трибинама. Првих 11 не зна ни Бахар.
Ч

Чика Куре 33

pre 6 meseci

Меси братина има да експлодира први пут кад крочи на Маракану! Живи били, па видели! САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО - ДУПЛА КРУНА ОЛЕ!
ј

јел Ти

pre 6 meseci

братина прочитао Видићев интервју????

Luka CFC

pre 6 meseci

U kom ti svetu živiš brate moj....pod hitno neka terapijica..
Ч

Чика Куре 33

pre 6 meseci

Меси братина има да експлодира први пут кад крочи на Маракану! Живи били, па видели! САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО - ДУПЛА КРУНА ОЛЕ!
б

браво,браво

pre 6 meseci

па Ти знаш скоро сва слова...делија момчина...
L

Lijo

pre 6 meseci

Ado igrao protiv Real Madrida u ligi šampiona.. Ima tek 23 godine