Foto:crvenazvezdafk.com
Foto:crvenazvezdafk.com

Crveno-beli igrali međusobno u Antaliji: Ohi se upisao sa penala, opet presudila Kataijeva bravura (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 19:44

Koristan test za izabranike Dejana Stankovića

 Iza Crvene zvezde je sedam paklenih dana u Antaliji, a kako bi prekratili vreme do prve utakmice protiv Maribora (25. januar), članovi stručnog štaba predvođeni Dejanom Stankovićem podelili su raspoložive igrače u dva tima i odigrali test utakmicu u trajanju od 60 minuta.

Imao je, sasvim sigurno, Dejan Stanković šta da vidi i stekne bar malo jasniju sliku kada je u pitanju potencijal mlađih igrača. Na kraju je Plava ekipa, čije uzdanice su bili Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai, zabeležila minimalan trijumf (2:1). Mogli su crveno-beli da urade mnogo više, ali ih je u tome sprečio kapiten Milan Borjan, sa nekoliko dobrih intervencija koje su zabeležile kamere Zvezdine televizije.

Izabrane vesti

Bilo je vrlo živo u prvom poluvremenu. Ozbiljnu kandidaturu za minute u Superligi istakao je mladi Petar Stanić. Upravo je visoki Pančevac doveo Plave u vođstvo u 20. minutu. Odlično je osetio prostor posle centaršuta Filipa Falka i udarcem glavom u dalji ugao pogodio mrežu. Teško je bilo Ohiju da uđe u šansu pored Aleksandra Dragovića i Radovana Pankova. Mnogo toga je u igri crveno-belih kretalo od Mirka Ivanića. Njegove šuteve sa distance neutralisao je Milan Borjan. Imao je nekoliko dobrih poteza i Mustafa, ali su crveno-beli izjednačili u 29. minutu. Udarac mladog Stankovića rukom je zakačio Dragović, a iz penala siguran je bio Ohi.

Mučio je Aleksandar Katai dobrim utrčavanjem defanzivni red crveno-belih, posebno Đurića i Erakovića. Nije mu se posrećilo u prvom poluvremenu, ali jeste u nastavku kada se činilo da će meč biti završen remijem. Pola posla odradio je tada Radovan Pankov koji je vešto ukrao loptu i potom direktnom loptom proigrao Aleksandra Kataija. Zvezdin Magiko je bio brži od Đurića i lagano spakovao loptu u mrežu.

Postojala je nedoumica da li je Katai bio u ofsajdu, međutim proverom na kamerama Zvezda TV-a je ustanovljeno da nije bilo nedozvoljeno pozicije.

Crveno-beli sutra imaju prvi sslobodan dan od početka priprema.



tagovi

Aleksandar KataiOhi OmoidžuanfoPetar Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara