©Starsport
©Starsport

Crveno-beli zakazali izbore: Zvezda bira predsednika

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.09.22. | 18:21

Šampion Srbije donosi važnu odluku u oktobru

Dva meseca pre kraja četvorogodišnjeg mandata Svetozara Mijailovića kojem je u decembru 2018. godine drugi put ukazano poverenje Crvena zvezda je raspisla predsedničke izbore koji će se održati u prvoj polovini novembra.

Izabrane vesti

"Na 70. sednici Upravnog odbora doneta je Odluka o raspisivanju izbora za Predsednika FK Crvena zvezda. Izbori će biti održani 11. i 12. novembra 2022. godine", istakli su iz redova šampiona Srbije.

Aktuelni predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović na čelu kluba je od 2014. godine, a u saopštenju iz Ljutice Bogdana napomenuto je da će imena kandidata biti poznata u narednom periodu.

"Predsednik kluba se bira na mandatni period od 4 (četiri) godine, a zaključno sa današnjim danom 30.09.2022. zaključuje se birački spisak. Posle izbora novoizabrani predsednik će predložiti imenovanje članova Upravnog odbora kluba. U skladu sa rokovima predviđenim Pravilnikom o izborima i Statutom FK Crvena zvezda, birački spisak i izborna procedura biće objavljeni na zvaničnom sajtu Kluba", stoji u objavi Crvene zvezde.

Podsetimo, Mijailoviću je aktuelni mandat drugi na čelu kluba, a na pomenutoj funkciji nasledio je Dragana Džajića koji je od 2012. do 2014. godine drugi put obavljao predsedničku ulogu.



tagovi

Svetozar Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara