Čudna neka računica... Nećeš da igraš u Milanu ili Dortmundu, hoćeš da budeš rezerva rezerve u Realu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 14:22

Alvaro Odriozola ostaje u Madridu po svaku cenu...

Nije odigrao ni minut od septembra, u La ligi verovatno neće ni igrati, ali on ipak ne želi da ide. Alvaro Odriozola (25), rešen je da ostane u Madridu mada mu je Zinedin Zidan jasno rekao da na njega trenutno ne računa. I ne samo da mu je rekao, nego mu je i na praktičnom primeru više puta pokazao. Kada je Danijel Karvahal bio povređen ili odsustan zbog suspenzije, Zizu je na poziciju desnog beka gurao štopera Naća ili čak krilo Lukasa Vaskeza.

Toliko o poverenju u Odriozolu...

Izabrane vesti

I pored svega toga povremeni reprezentativac Španije - Lopetegi ga je vodio na Mundijal u Rusiju - ne želi u potragu za minutima već se nada čudesnom preokretu i šansi u Realu. Madridski As danas je doneo informaciju koje je sve klubove odbio Odriozola, što ovaj slučaj čini još čudnijim.

Želeli su ga Milan, Dortmund, Bilbao, poslednjih dana pominjala se i Fjorentina, koja je čak bila spremna da mu garantuje minutažu. Španac je sve ponude glatko odbio. U pitanju su bile pozajmice na koje je Real pristajao, ali...

Računica? Kako je bolje sedeti na klupi u Realu i na tribinama nego igrati za Milan ili Dortmund? Možda će nam Alvaro Odriozola jednog dana dati odgovor na ovo pitanje.

Podsetimo, Odriozola je u Real došao u leto 2018. i potpisao šestogodišnji ugovor. I dužina ugovora i uloženi novac (30.000.000 evra plaćeno je Sosijedadu na ime obeštećenja) govore o tome koliko su u Madridu računali na ovog momka, međutim neke kockice se jednostavno nisu poklopile.

Prošle sezone Kraljevski klub poslao je Odriozolu na pozajmicu u Minhen, ali ovaj se ni kod Hansija Flika nije naigrao. As navodi kako se defanzivac iz San Sebastijana nada šansi u Kupu kralja, gde bi mogao da uveri Zidana da ima kvalitet da makar bude prva alternativa Karvahalu.

Očito da bi ga to zadovoljilo...


tagovi

Alvaro OdriozolaZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara