Komentari na vest

Čudna noć na Old Trafordu: Junajted čekao da ga Megvajer spase, Onana izbio Kopenhagenu bod u 90+7

r

real_n1

pre 6 meseci

Ggmu kako je tebi lose majstore. Kako li si ti preziveo Qatar
f

fuuuuuuu

pre 6 meseci

A gde je penaldooooooo...ovo je bila utakmica za njega...u rangu luksemburga farskih ostrva...koje komplekse ste dobili od M10 G.O.A.T!!! Cutite i patite u lupajte minuse,kikiriki navijaci(pobresitosi) ;)))))))))
g

g'spoce

pre 6 meseci

Maynard,siiiiiiiiiiTttttttttttRrrrrrrTttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xaxaxaxaxaxaxaxa boli vas za vek i vekova Qatar,ne foliraj/te se! Zna se sta bi radili da je zalizani stigao do tamo dokle ne moze ni u snovima 😂😂😂😂😂😂😂😂😂tisiiiiiiiina bre ajde...
c

cipikao

pre 6 meseci

Cekam vas za 500 eura domacin kec prvo poluvreme,kako ste tako nesposobniiii
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!!
N

Nemanja8989

pre 6 meseci

BAGRA KLASICNA…Takvo ime da se bruka sa ovim Dancima? Sramota…Ovaj Ten Hag je zreo za otkaz. Za 2 godine nisi sposoban da napravis ekipu(i pored silnih para potrosenih) nego se blamiras sa Kopenhagenom? SRAMOTA.!
2

24.04.1902

pre 6 meseci

GGMU!!
m

monteroo

pre 6 meseci

Nesto je trulo u drzavi danskoj,balkanski virus se siri...klincu koji je usao sinu velikog igraca dali da sutne penal pa nisi ti cale superstar majstore...i tako se p....o na trud celog tima koji je zasluzio bod protiv mrtvog junajteda jer momci su izginuli...
a

ajdehoven

pre 6 meseci

Maynard,kompleksi druze kompleksi tavno,isto kao sto je G.O.A.T M10 nabio komplekse tuznim i ostrascenim navijacima penaldita pa onako frustrirani lupaju minuse do besvesti! Poznato mi to. Juhuuuuuuuu cao zdravo ))))))))))
p

pazza

pre 6 meseci

Pa vratice im se i ova pobeda i sefild od vikenda i ona pobesa u nadoknadu,znaju to pravi navijaci.jer nije plod igre...a iz lige s ce da ispadnu iz grupe kao treci.

goranc333@gmail.com

pre 6 meseci

Megvajer dao gol i 1:0 za Junajted. Kako? Nije dao autogol? Ili je igrao za Kopenhagen. Ništa mi nije jasno.
p

papapa

pre 6 meseci

Brani baja penal, prolazi tiket…. Tekma za infarkt zadnjih 5 minuta
M

Megvajer

pre 6 meseci

Napušio nevernike😁
p

pjer

pre 6 meseci

Junajted je krs rezak...tu nema ni jednog vrhunskog igrača,neki kao talenti i polutalenti i poluproizvodi poput Bruna Fernandesa koji odigra jedan dobar mec pa ga 10 nema,ekipa bez ikakvog potencijala i oni nemogu bolje od ovog.
0

090

pre 6 meseci

Kazemiro- jedina top klasa igraca u timu.ove godine ocajno poceo ,van forme,ocajno igra. Bruno -ooocajan ove sezone,inace drugi naj vazniji igrac. Rasford -osim prosle sezone gde mu je sve polazilo za nogom ,ove klasika rasford,nista.brzinac sa ne mnogo mozga. Martinez-povredjen. korektan nazad u paru sa Varanom koji je stalno povredjen. Eriksen- covek zna fudbal i bolja opcija od ambarata.ali on vise nije taj eriksen. ove ostale antonie, mektomenije,lindelofe Haaa,ne komentarisem. Nabice im šiti 3,4 komada u prvom
S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

Ali ovaj Rašford, koji je to kriminal od igrača, doduše nema s kim ni igrati. Svaku utakmicu UTD koju sam pogledao ove sezone je bio najlošiji na terenu. I lord Megvaja je bolji. Tim bez sadašnjosti i budućnosti, barem ove skorije... lorda Maunta ne smije ni uvesti u igru, koliko je loš.
j

jjll

pre 6 meseci

15 puta ove sezone već Mančester nije imao sreće, što zbog VAR-a, što zbog nekih neverovatnih situacija i primljenih golova, i prvi put kad se i njima sreća osmehne svi pišu koliko imaju sreće.
M

Maynard

pre 6 meseci

Kompleksi druže, kompleksi. Ser Aleks je nabio toliko kompleksa da hejteri ne mogu realno da sagledaju ni jednu situaciju u kojoj je United uključen.
q

qq

pre 6 meseci

taj junajted je pregazen koliko meceva i iscupa pobedu nekako. vulvsi prvo kolo su bili bolji (onana pravi cist penal u nadokandi koji nije sviran). jeva su pobedili notingem posle 0:2.nisu bili bolji od barnlija ali su iscupali 1-0 u gostima. brentford kuci u nadokandi oba gola,sefil je bio bilji od njih (pobeda junajteda 2:1 u gostima). jedinu "laku" pobedu imaju protiv palasa u kupu 3:0. evo i ovde se iscupase u nadoknadi. Ne vidim buducnost, a tek sadasnjost ovog kluba sa ovim trenerom i igracima.
F

Falični Tom89

pre 6 meseci

Junajted izgleda toliko nemoćno a mislim da su u glavi negde u nivou Sitija. Toliko ležerno izgledaju kao da će lagano da daju tri komada. Megvajer se potpuno iskupio za onaj kiks u prvom poluvremenu. On i Mektominej izgledaju jedini koji zaista žele da igraju. Junajtedu je jedan od najkonstantnijih klubova na svetu. Svaki meč izgledaju podjednako loše. Kidam ovo malo živaca što mi je ostalo ima srčka jedan dan da me strefi.
i

iggx

pre 6 meseci

Potpuno suprotno, ne misle da su City nego im je samopouzdanje vrlo poljuljano, zato igraju u grču na početku ove sezone.
F

Falični Tom89

pre 6 meseci

Jasno mi je da im je poljuljano samopouzdanje ali oni izgledaju tako lagani na terenu. Kao da su u fazonu, neka se igraju mi imamo vremena. Nema tu trunke zalaganja i želje. Većina je tu za lovu i to je to.
j

jgd

pre 6 meseci

Fuj koliko srece imaju
@

@@@@

pre 6 meseci

Odvratan Junajted.
s

sramota

pre 6 meseci

Sramota na sta je spao ovaj klub. Garnaco ne bi smeo da nosi ovaj dres, odnosno ne bi smeo da nosi dres nijednog ozbiljnog kluba. Sramota na sta su spali i kakvi cirkuzanti se danas nazivaju talentima. Nisu zasluzili pobedu!
o

oboze

pre 6 meseci

Šta ti prijatelju pišeš... I još dobi gomilu pluseva. Pa tako kad bi se mladi igrači terali iz kluba posle jedne loše utakmice prelazni rokovi bi trajali tokom cele godine. Još uvek se sećam debija Kjelinija za Juventus, kada je jedan naš komentator mrtav ladan izjavio da ne veruje da će on u budućnosti opet dobijati priliku da igra, jer je katastrofalan bio.
d

druze

pre 6 meseci

kakve veze imaju veliki djordjo i prevara garnaco...jedan ratnik legenda drugi mala zenica sto ga silji na portugalskog homosa
@

@oboze

pre 6 meseci

Bravo legendo, porediti mladog italijanskog stopera za ovim satiranim cirkuzantom je bas na mestu
9

98

pre 6 meseci

Dosta srece za junated provukli se