Mateo Genduzi i Julijan Draksler (©Reuters)
Mateo Genduzi i Julijan Draksler (©Reuters)

Čudna trampa Pari Sen Žermena: Draksler za Genduzija

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.09.20. | 11:23

Moguće je…

Julijan Draksler na raskrsnici. Ne može da kuka na platu u Pari Sen Žermenu, ali uloga rezerviste u timu Tomasa Tuhela mogla bi da ga košta mesta u reprezentaciji Nemačke na Evropskom prvenstvu 2021. Selektor Joahim Lev već mu je to jasno rekao i čini se da Draksler ovog leta sigurno menja klub. S tim da nije sigurno gde će, mada je posle dve solidne ponude usledila treća koja je zasenila sve. Pari Sen Žermen nudi Tobdžijama trampu: Draksler za Matea Genduzija, piše danas ugledni Ekip.

Na prvi pogled odličan posao za Arsenal, navijači ne bi lili suze za 21-godišnjim Genduzijem, a Draksler je svakako atraktivniji igrač. I prirodna zamena za Mesuta Ozila čija je budućnost na Emirejtsu prilično neizvesna.  Čini se da bi to bio dobar potez za Drakslerovu karijeru. Prošle sezone samo devet puta se u Ligi 1 našao među starterima na Parku prinčeva. U Ligi šampiona nijedniom. A za sada su mu se nudili samo Lids i Bajer Leverkuzen, Arsenal je ipak izazovniji klub.

Izabrane vesti

Što se tiče Genduzija, on je u konkurenciji Granita Džake i Lukasa Toreire postao nevažan u timu Mikela Artete. Hteo je Arsenal da ga proda i pre poziva iz Pariza, ali samo ako neko plati 35.000.000 evra da Englezi mogu da dovedu zamenu. Niko nije hteo da plati. Sam igrač nije hteo ni da razmišlja o interesovanju Valensije, Viljareala i Atalante. PSŽ je već druga priča.

Što se tiče Svetaca, oni žele da Genduzija vrate u klub iz kojeg je otišao pre šest godina. A videlo se u završnici Lige šampiona da ni njihova veza kvalitetom ne prati napad. Za rotaciju, Genduzi bi bio koristan.

Zanimljivo. Mada je utisak da bi ovde Arsenal bolje prošao?


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Mateo GenduziJulijan Draksler

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara