Komentari na vest

Čudotvorac Emeri zna šta radi: Pet razloga zbog kojih je Aston Vila hit Premijer lige

C

C1

pre 4 meseca

Sve pohvale za tekst, emeri odlican trener fali mu titula premijer lige da bi bio u rangu sa gvardiolom klopom.
p

peca koma

pre 4 meseca

evo gube od rasplaog sefilda...ne falite vise
G

GOCE GOSTIVAR

pre 4 meseca

PEP pa KLOP pa ARTETA=POSTEKOGLU=EMERI=DE ZERBITEN HAG
b

banence

pre 4 meseca

UBEDLJIVO NAJBOLJI TRENER KOGA POZNAJEM CIST GENIJALAC..PRATIM DUGO RAD I DELO OVOG COVEKA ALI SLICNOG NE NALAGIM..UVEK U VRHU...POGLEDAJTE SADA SEVILJU....A NEKAD...ASTON VILU....DOBIJU SVE STO POZELE...
г

гм

pre 4 meseca

Убедљиво најбољи тренер у премијер лиги
p

poty

pre 4 meseca

Najbitnije je da su igraci napaljeni, motivisani i puni samopouzdanja. Ako to nije slucaj, onda dzaba bilo kakva formacija, dzaba i najbolja taktika...
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

Videcemo tog cudotvorca na kraju sezone u maju !🤣😂😅
G

Gost300

pre 4 meseca

Nisu "potukli" Arsenal,Arsenal je bio bolji i Arsenal su pokrale sudije,kao i protiv Njukastla...Ali na zalost cuta se konacan rezultat.
L

Logitech

pre 4 meseca

Kad je Tuhel saradjivao sa Dzerardom?
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Jedan od 5 najboljih trenera u svijetu trenutno!
И

И

pre 4 meseca

Potcenjen zbog epizode u Arsenalu. U tom momentu se mislilo da je to ok tim i da Arsenal mora u prva 4. Iz ove perspektive, biti u prvih 10 sa onim timom je čudo, a kamo li 5-ti. Gde su sad Sokratis, Mustafi, Pepe, Beljerin, Meitland Nails. Sedrik, Genduzi, Elneni, Holding, tada već u velikom padu David Luiz, u još većem padu Ozil, gde su Ivobi, Čembers... Majko mila koji tim. Niko u današnjem Arsenalu ne bi mogao da bude ni rezerva, pa još (za sada) nemaju titulu. To samo pokazuje koliko su nerealna očekivanja tada bila, a to može da se vidi samo nakon par godina. Dovesti taj tim do petog mesta i finala LE je njegov uspeh karijere, kao što je Murinjo rekao da je drugo mesto i LE da Junajtedom njegov uspeh karijere, samo to niko nije razumeo u tom momentu, ali posle par godina sve bude jasno.
G

Gost300

pre 4 meseca

Bas lupas gluposti,pa npr.Emeri je doveo i Genduzija i Pepea,a kad je dosao Pepe,otisao je Ivobi...
И

И

pre 4 meseca

Genduzi je bio dogovoren i kaparisan još u vreme Vengera. Takodje, Emery nije imao poziciju menadzera, već samo trenera. Nije dovodio pojačanja. Isključivo sam pisao o tome kakav je tim dobio. Ako neko ovde lupa gluposti i ako je neko na ovom portalu ubedljivo najbezobrazniji, to si onda ti. Ohladi malo tastatura huliganu.
G

Gost300

pre 4 meseca

De ziv bio reci mi gdje da nadjem da ga je Venger kaparisao,nema veze sa zivotom i zasto bi bio huligan,ako necu nekom da cutim,kome sam rekao nesto ruzno...
P

Peca Dobrohotov

pre 4 meseca

Zaboravio si da je jedne sezone Arsenal pod ''gud ebeningom'' izgubio zadnje 3 tekme za redom i tako ispao iz top 4 i ostao bez LS. A to je bila iskljuciva kriviza Emerija. Da je radio kako treba i da su verovali u njega ne bi mu dali otkaz jer ih je ipak doveo do finala LE. A Arsenal je prethodno finale kupa Uefa izgubio od Galatarasaja davnih 2000-ih.
И

И

pre 4 meseca

Rekao si meni, a i mnogima. Više puta sam pročitao. Ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, možeš da napišeš i na fin način, tipa poštujem tvoje mišljenje, ali mislim da nisi u pravu. A ne odmah "lupaš gluposti", "laprdaš" i ostalo.
G

Gost300

pre 4 meseca

Auuu,mozes misliti kakve sam sve uvrede izgovorio,"lupas gluposti",koliko je samo ovaj svijet razmazen...
n

nemanja1512

pre 4 meseca

to je zato sto dovedes coveka i das mu da radi kako on hoce, znaci platis ga uredna plata sve ali sve se on pita i posle nekoliko meseci ili godina imas rezultalte.. ovde izgubis 4 utakmice odma si drzavni neprijatelj broj 1. kao da ne smes da izgubis i da odigras lose.
r

rz brzotrz

pre 4 meseca

Sve to ima i ovaj u M.Junajtedu.