Čudotvorac Gaćinović dobija veliko pojačanje: Stanojlović stiže na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 23:05

TSC prosledio mladog napadača na pozajmicu

Napravio je izuzetnu konkurenciju po krilu Žarko Lazetić pa je bivši igrač Partizana Slobodan Stanojlović morao da potraži novu sredinu. Na raspolaganju mu trenutno stoje na istoj poziciji Mirčevski i Ratkov, a istu stranu mogu da pokriju i Jovanović, Špalek pa i Luka Ilić koji će uskoro pojačati tabor tamno plavih. Očigledno da nije bilo mesta i za Stanojlovića pa će krilni napadač tako narednih godinu dana provesti u Novom Pazaru, koji je upravo slavio protiv TSC-a ove sezone u Bačkoj Topoli u okviru 5. kola Mozzart Bet Superlige.

Stanojlović je đak Partizanove škole a preporučio se TSC-u kada je na pozajmici u Loznici postigao 11 golova. U Bačku Topolu je došao upravo iz Partizana leta 2021. a tokom prve sezone je postigao tri pogotka. Zatresao je mrežu u prvom kolu Mozzart Bet Super lige protiv Čukaričkog ali je nakon toga sve slabije dobijao priliku.

Izabrane vesti

Momak rođen 2001. godine u Bijeljini nastupao je i za mlađe selekcije Srbije. On je ukupno 14. igrač koji je ovog leta napustio Bačku Topolu, a treći koji je to uradio putem pozajmice. Do sada je na 32 utakmice za TSC postigao četiri gola.


tagovi

Slobodan Stanojlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara