Čukarički prodao Stanišu Mandića

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.06.18. | 21:38

Zlatni Orlić se definitivno rastao sa Brđanima

Posle godinu dana na pozajmici, Staniša Mandić je postao punopravan član norveškog Sogndala. Nekadašnji zlatni Orlić sa Mundijalita na Novom Zelandu, a potom seniorski reprezentativac Crne Gore je potpisao stalan ugovor sa Sogndalom, saznaje MOZZART Sport.

Čukarički ga je prošlog leta pozajmio norveškom timu, a posle godinu dana je dogovoren transfer i Mandić je prodat Sogndalu. Visina obeštećenja nije poznata,  a Mandić je imao još godinu dana ugovora sa Brđanima.

Izabrane vesti

Napadač je od dolaska u Sogndal prošlog leta odigrao 22 meča u svim takmičenjima i postigao pet golova. Prethodne sezoine je igrao sa Sogndalom u prvoj ligi Norveške, ali nisu uspeli da izbegnu ispadanje. Trenutno su drugoligaši i nalaze se na drugom mestu prvenstvene lestvice.

Mandić je ponikao u Čaukričkom za čiji prvi tim je debitovao u Superligi kao 19-godišnjak, a te sezone je sa klubom sa Banovog brda učestvovao u osvajanju domaćeg kupa. Najsvetliji momenat karijere mu je bio učešće na Mundijalitu sa Srbijom gde je bio jedan od zapaženijih pojedinaca. Postigao je gol protiv Malija u grupi, a onda i protiv Brazila u finalu.

Ipak, po prelasku u mladu reprezentaciju Srbije usledio sukob sa tadašnjim selektorom Tomislavom Sivićem zbog čega rođeni Novljanin odlučio da promeni reprezentaciju i da zaigra za A tim Crne Gore. Do sada je za Sokolove upisao četiri meča.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Staniša Mandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara