Ćurčić (©Starsport)
Ćurčić (©Starsport)

Ćurčić: Partizan apsolutni favorit, probaćemo da napravimo iznenađenje

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 16:52

Javor oslabljen zbog prodaje Tanka i Gigića u prethodna tri dana

Javoru je nekako Partizan pakleno težak rival čak i u Ivanjici. A, sada će pogotovo biti teško “belima”, jer su uoči starta prolećnog dela sezone ostali bez dvojice standardnih prvotimaca: Ibrahim Tanko definitivno je postao novi igrač Makabi Netanije, dok je Petar Gigić potpisao za turski Boluspor.

Trener Javora Radovan Ćurčić zvanje favorita prepušta jesenjem šampionu, ali poručuje da njegov tim nije bez ambicija.

Izabrane vesti

“Prva utakmica i najteži protivnik. Dolazi nam jesenji šampion, koji je apsolutni favorit u ovom duelu. Verujemo u svoje mogućnosti i da uz veliku borbu i zalaganje možemo do pozitivnog rezultata. Poznato je da Javor nikada do sada nije savladao Partizan i da je to jedan od retkih klubova u državi protiv kojeg nemamo pobedu”, konstatovao je Ćurčić.

On smatra da su crno-beli sada još jači nego jesenas.

“Partizan je jesenji šampion, ali još bolje izgleda nego tada. Kvalitetna pojačanja su doveli i mislim da će još bolje izgledati ovog proleća. Ipak, mi pokušavamo da iskoristimo svoje šanse i suprotstavimo se takvoj ekipi. Sigurno nas očekuje lepa predstava i većeg motiva od dolaska Partizana za igrače nema”.

Veliki problem za Ivanjičane je što će silom prilika protiv crno-belih zaigrati u sastavu u kojem do sada nisu igrali.

“Ušli smo u problem odlaskom dvojice igrača, od kojih je mnogo zavisila igra Javora. Iskoristili smo prethodna dva-tri dana da, koliko je to moguće, radimo nešto novo. Nijednom nismo nastupili u timu u kojem ćemo izaći u subotu i to je određeni problem za trenera. Dva ili tri dana nisu dovoljna, jer ćemo morati da menjamo određene orijentacije i razmišljanja u igri. Moraćemo da menjamo organizaciju odbrane i napada, a za to je potrebno vreme. Ipak, očekujem da ćemo neuigranost koja se može javiti rešavati borbenošću”, poručio je Ćurčić.

 


tagovi

JavorRadovan ĆurčićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara