Čuvajte se Mitra kad se približava kraj meča! Perfektan gol glavom otvorio vrata četvrtfinala

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 19:22

Al Hilal posle preokreta stigao do velike prednosti u osmini finala Lige šampina Azije - 3:1

Vodio je iranski vicešampiona Sepahan protiv saudijskog Al Hilala na poluvremenu sa 1:0, zahvaljujući golu Ramina Rezaejana u 37. minutu, ali je i tada bilo jasno da domaćin teško može do iznenađenja jer su gosti bili ti koji su diktirali tempo i konstantno napdali. Na kraju je tako i bilo, sastav Žorža Žesusa je dodao gas u nastavku utakmice i praktično na čist kvalitet došao do ozbiljne prednosti u prvom meču osmine finala Lige šampiona Azije - 3:1 (0:1).

A igrač odluke je bio najbolji srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji je bio strelac odlučujućeg pogotka svoje ekipe u četvrtom minutu nadoknade utakmice. Mitrović je odlično reagovao na cenatršut Sauda Abdulhamida sa desnog beka i izuzetno preciznim udarcem glavom pogodio donji desni ugao gola nemoćnog Pajama Naizmanda. Mitroviću je ovo bio 26 gol u sezoni na 27 utakmica u svim takmičenjima za Al Hilal, a šesti na sedam mečeva u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Al Hilalu je posao olakšao izjednačujući pogodak Malkoma u 57. minutu, dok je Mitrovićev pogodak potpuno slomio Sepahan. Domaćina je na kraju dotuakao Al Hamadan, pogotkom iz kontranapada u sedmom minutu nadoknade.



tagovi

Aleksandar MitrovićAl HilalSepahanAzijska liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara