Stoni tenis: Rusija, Češka, Ukrajina...

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.05.20. | 09:45

Evo gde se kriju dobre kvote

I dalje je u toku pandemija virusa korona, pa je fudbalska ponuda izuzetno siromašna, ali to ne znači da nema šta da se odigra, a ponekad i pogleda. U petak je startovala nova sezona Južne Koreje u fudbalu, u Belorusiji malo, malo pa padne neki evrogol, a danas je na programu pregršt interesantnih duela u stonom tenisu. Pro liga, Setka kup, TT kup...

Izabrane vesti

Ovo im je četvrti međusobni meč u poslednja dva meseca. Skor je izjednačen. Arzanov je u blagom padu forme, pošto je izgubio prethodna dva meča. Sa druge strane Kovalenko ima samo jedan poraz u poslednja četiri susreta. I to upravo od Kovalenka. Taj susret odlučen je posle petog seta.

Ovo im je prvi međusobni susret. Gledajući sve parametre, ovo je meč bez izrazitog favorita. Do sada ova dva tenisera nisu bile prevfiše aktivna tokom TT kupa, pa će im ovo biti prvi, veliki ispit zrelosti.

Nikada nisu igrali jedan protiv drugog. Egorov igra vrlo promenljivo. Ima dve pobede i tri poraza u poslednjih pet mečeva. Svaki od tih mečeva je završen posle, bar, četiri seta. Kolos igra katastrofalno. Vezao je pet poraza uz samo jedan osvojen set.

Stari znanci s egal sposobnostima. Biće ovde povuci, pa i potegni, jer su se poslednjih pet puta smenjivali na mestu boljeh. Primera radi, za samo dva dana na dva susreta jedanom je pobedik Trigler, a jednom Glavas. Oba puta bilo je po 1:3.


tagovi

stoni tenisping pong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara