""
""

Da li je iko u istoriji Crvene zvezde ovoliko čekao na debi?

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.02.14. | 09:10

"Pritisak postoji, ali imam dovoljno iskustva i godina da se nosim sa tim. Osećam se odlično i spreman sam da opravdam očekivanja", rekao je Ljubo Nenadić

Iako je došao u klub pre godinu i po dana, levi bek Crvene zvezde Ljubo Nenadić nije odigrao nijedan minut za prvi tim kluba iz Ljutice Bogdana u zvaničnim utakmicama.

Ipak, to će se po svemu sudeći konačno dogoditi na prolećnoj premijeri protiv Javora, kada će Nenadić (27) na travu Marakane istrčati umesto suspendovanog Mijailovića.
"Ne znam da li je neko ikada u istoriji kluba ovoliko čekao na debi. Pritisak postoji, ali imam dovoljno iskustva i godina da se nosim sa tim. Osećam se odlično i spreman sam da opravdam očekivanja", rekao je Nenadić za Sport.

Izabrane vesti

Na njegovom dovođenju insistirao je Robert Prosinečki.
"Sedeo sam na klupi i čekao, a onda sam prošle zime otišao u Novi Pazar da pokušam da se izborim za povratak. U tome sam uspeo, međutim, nikako da zakoračam na teren Marakane u crveno-belom dresu. U nekim drugim timovima sam nastupao na našem najvećem stadionu."

Nenadić ima ugovor do juna 2015. godine.
"Razgovarao sa za predsednikom Džajićem, koji mi je predočio da na mene računaju. Nedavno mi je šef Stojanović napomenuo da postoji mogućnost da počenem protiv Javora, što mi je velika želja."

Iako mu u dosadašnjem boravku na Marakani nije pružena adekvatna šansa, levi bek Zvezde nije pomišljao da zatraži raskid ugovora.
"Nadam se da do toga neće doći. Imam granicu strpljena, a pre svega ambiciju da zaigram, pa onda na kraju sezone, ako se ispostavi da nisam za crveno-bele, da odem u novu sredinu. Znam zbog čega sam došao i nikada se nisam pokajao što sam izabrao Zvezdu", zaključio je Ljubo Nenadić.

Crvena zvezda prvu prolećnu utakmicu u Jelen Superligi igra 23. februara, kada će pokušati da se revanšira gostima iz Ivanjice za ubedljiv poraz na startu sezone.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLjubo NenadićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara