(©AFP)
(©AFP)

Da li je to kraj? Nani pokidao ligamente kolena

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.23. | 11:22

Za njega je sezona završena

Dok Kristijano Ronaldo ne namerava da stane ni u 37. godini nego potpisuje rekordan transfer, njegov zemljak Luis Nani je vrlo moguće danas završio karijeru.

Nekadašnji as Mančester junajteda i brojnih drugih klubova, čovek koji je odigrao više od 100 mečeva za reprezentaciju Portugalije, doživeo je jutros u 36. godini pucanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena. A, u tim godinama to uglavnom znači i kraj karijere, jer je dug put do oporavka.

Izabrane vesti

Nani je završio sezonu u australijskoj ligi, gde igra za Melburn Viktori.

Svi smo razočarani zbog Luisa. On je veoma uticajna ličnost kako na terenu, tako i van njega, zbog svojih liderskih sposobnosti i iskustva i njegovo odsustvo biće neverovatan gubitak za nas. Ceo klub će biti uz Luisa i biće mu podrška tokom oporavka“, rekao je Toni Popović, trener Melburn Viktorija.

Letos je Nani došao u Australiju, odigrao je devet mečeva za Viktori, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Zbog njegove povrede klub će u januaru moći da dovede dvojicu novih stranaca, jer je jedno slobodno mesto i do sada imao.

Nani je karijeru počeo u Sportingu, potom je igrao za Mančester junajted, što mu je najtrofejniji deo karijere, potom je branio boje Fenerbahčea, Valensije, Lacija, ponovo Sportinga, pa američkog Orlanda, te Venecije i od letos je u Melburn Viktoriju.


tagovi

Melburn ViktoriNaniZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara