Komentari na vest

Da razjasnimo: Srbija sigurno ima TRI kluba u grupi, osvajač Lige Evrope može da namuči našeg viceprvaka

n

no name_

pre oko 1 godinu

Moram da priznam da mi je zanimljiv taj scenario. Partizan 4 ide u kvalifikacije za ligu konferncija. Puno puta je Partizan imao sreće u kvalifikacijama to što je povlašćen ništa ne znaci, mogu da dodju neki Francuzi ili Nemci u playoffu da se stedi neki mladi igrači i ništa od Evrope. Onda samo da Čukarički igra tu Liga Evrope 0 0 6. Za Vojvodinu i TSC nisam siguran. Da se vratimo sa koeficijentom od 2,5 na fabrička podesavanja neko 20 mesto. Prvo reprezentacija, pa srspki fudbal ostaje samo C.Zvezda prodje grupu u ligi šampiona. Hehe. Partizanu ostaje onda da igra samo prvenstvo, i svaki meč na život i smrt. I dalje ga štiti koeficijent od 25,5 i ovo jos uvek 11 mesto za onu tamo sezonu. Uprava bi trebala da razmisli ovom scenariju, čeka pad ostalih a ti se dižeš. Kad već tako neki hoće! Videćemo da li će Partizan igrati za to 2 mesto ili nece!
D

Djapex

pre oko 1 godinu

Mislim da imamo šanse da odbranimo mesto... pre, kad je na primer Hrvatska imala 5 predstavnika, nije bilo Lige Konferencije... sada cemo imati 3 kluba u grupnoj fazi... ako Zvezda i Partizan odigrao dobru sezonu, a treci tim ( Cuka ili TSC) ima srece u zrebu, moze do 3 ili 4 boda u grupnoj fazi... jos kad bi ona 2 kluba da skupe zajedno 2 ili 3 pobede u kvalifikacijama, nece biti lose.
o

onokao

pre oko 1 godinu

Nema veze sto ovo nije nasa realnost I sto nemamo kvalitet za ovu poziciju realno, jer je bitno da nam se posrecillo pa da dobije I Taj neki treci klub pare od evrope I valjda ih ulozi kako treba a I da dobije pojacanja neka posle I drugi timovi I igraci da se vise trude da svaka utakmice bude bolja I da nam se polako liga popravi pa da ovo bude nasa realnost uz dosta srece..generalno ova pozicija je teska za odrzavanje jer vecinu bodova smo kupili u kvalifikacijama a tesko da nesto moze da se uzme u grupi LS kada je CZ u pitanju npr a isto tako I za LE gde mi ima da zavrsimo verovatno...a Jos niko sem CZ I Partizana ni u ludilu nece biti povlascen u izvlacenju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Zato je bitno da se svi srpski klubovi dobro pojacaju.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Zasto da se pojacavam, pa Vidic kaze da treba da pustimo decu da igraju, a evropske trofeje da prepustimo anglosaksoncima, germanima, romanima, i galima. Mi samo treba da njima prodajemo talente p da gledamo kako oni igraju i trpaju lovu u svoje budzete.
N

Nemanja77

pre oko 1 godinu

Ne bih da budem negativan ali ovo nije nasa realnost,sjajno je to sto cemo imati tri predstavnika u Evropi ali pogledajte realno stanje. Zvezda ce biti u LS odlicno,ali bi bilo ravno senzaciji da dodje do treceg mesta i proleca u Evropi, jedino ako se bas bude imalo srece u zrebu ali tesko jer ce biti snazan prvi sesir,snazan drugi i verovatno ekipe kao Arsenal ako ne osvoji ligu Milan, Lajpcig itd u trecem sesiru tj ekipe protiv kojih Zvezda nema sta da trazi. Partizan je u trenutnom stanju za galaksiju daleko od bilo kakvog ozbiljnog evropskog kvaliteta i ne vidim sansu kako to moze da se promeni u narednih godinu dana. Nas treci tim takodje ko god to bude je daleko od bilo kakvog kvaliteta potrebnog sa uspeh u Evropi. Realnost je da ce nasi klubovi biti samo vreca sa udaranje
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Druze po tebi bolje i da se ne igra ... polako koliko god da ocekujemo brodolom uvek nas neko iznenadi. Prema tome neka se igra taj fudbal i kada se gubi to je sastavni deo sporta. Ako kanis biti bolji moras igrati sa boljima i to je to...
H

Hepek

pre oko 1 godinu

Igrace se liga evrope sledece sezone u humskoj. Ali ce je igrati cukaricki na jna zato sto ne mogu da igraju na svom stadionu
4

421

pre oko 1 godinu

U ovom momentu bi za nas najbolje bilo da to budu Zvezda, Partizan, Tsc, Cukaricki, Vojvodina. Iskreno bih voleo TSC u grupnoj fazi jer se kod njih radi planski i te pare bi delom sigurno otisle u pojacavanje ekipe. Partizan kakav god da je uvek moze da nekako izvuce nesto. Sad cemo biti u jako nezgodnoj situaciji jer nam je masa bodova ove godine dosla od Partizana u LK i pitanje je da li, bar delom, neko to moze da nadomesti od ostalih ekipa. Mi moramo da iskoristimo ovu priliku da se klubovi izdignu i steknu koliko toliko evropskog iskustva. Sad sto se tice Zvezde, nisam nesto optimistican sa ovakvom igrom iako sam Zvezdas. Partizan ovakav u Le tesko da ce puno bodova da skupi tako da ce biti jako zanimljivo sta ce se izdesavati naredne godine.
l

lala9891

pre oko 1 godinu

Izgraditi stadion Karadjordje, 25 000 bez atletske staze.
y

yo.dorro

pre oko 1 godinu

Prvo, svaka cast na odlicnom objasnjenju u tekstu. Drugo, najbolje bi bilo da imamo Partizan i Zvezdu u grupama, i jos jedan tim koji bi mogao da izvlaci poneki bod, a ne da bude puki ucesnik... Cetvrti predstavnik nam ni ne treba, jer se bodovi nac.koeficienta dele na broj ucesnika u evropi.

ukropinastefan9@gmail.com

pre oko 1 godinu

Imas primjer Djugardena koji je iz 4. Sesira LK bio prvi u svojoj grupi i otisao direkt u 1/8 finala
e

esex

pre oko 1 godinu

Klubovi se moraju pojacavati,stadioni se moraju srediti,tereni moraju biti savrseni.marketing u klubovima moraju razvijati i kako znaju i umeju da privuku publiku,posebno cuka..
4

421

pre oko 1 godinu

10-12 klubova. Jake utakmice svake nedelje, skoncentrisan kvalitet, bolji tereni, jaca konkurencija i trokruzni sistem.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Kakav crni trokruzni sistem sa tim se probalo 90 tih... i poslednji derbi gledalo 12000 ljudi. Dosadi brate sa kupom mogu svi sa svakim po 5 puta da igraju.
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

s obzirom na kvalitet zvezde, partizana i ostalih timova, koeficijent će se vrlo brzo srozati nizbrdo
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Ima tri kluba u grupi a ukupno jedan (u ovom trenutku) klub koji moze da se takmici u Evropi.... A i taj jedan je na klimavim nogama
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Siguran sam da kao taj jedan misliš na Zvezdu. Ne želim da je opljujem, već smatram da bi mogla pružiti nešto ali, u LE. U grupi LŠ nema šta da traži. Može uzeti 1-4 boda, a možda ni jedan, zavisi od toga ko joj dopadne. Dakle, zaključujem da sledeće sezone nećemo imati ni jedan klub koji bi mogao skupljati bodove za nac. koeficijent. Partizan po istom kriterijumu ne može ništa u grupnoj fazi LE, dok onaj ko uđe u grupnu fazu LK nema nikakvo iskustvo, pa ni kvalitet za tako nešto. Za bilo kakvu nadu oko bodova bilo bi poželjno da u grupu LE uđe Partizan. U grupi LE TSC ili Čuka tek nemaju šta da traže. Žao mi je ako sam nekom srušio sneška.
S

SPORT 1

pre oko 1 godinu

AKO SVI TURSKE EKIPE POBEDE NA SVOM TERENU BICE CAK 10 MESTO I 2024-2025 ICICE DIREKNO U LIGU SAMPIONA
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Izgleda da mi Srbi smo samo srećni kad imamo 4 predstavnika u Evropi, kad se stadioni nigdje ne grade i nigdje ne renoviraju... Čudan ski narod, bog nas ub..
R

Rajka Baregro

pre oko 1 godinu

Problem je mulj u svim ligama,problem je regularnost,problem su fuzije klubova,cudna upadanja u lige..ljudima se sve to smucilo.Na kraju kvalitet fudbala i treneri su bajblaze receno su upitni!
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Najbolje je da Zvezda bude prva, ma da u LS zavisi sve od zreba, pa da se pobijemo s nekim za trece mesto ako moze (ako se nesto promeni, jer trenutno je haos lose), Partizan da bude drugi jer u LE moze da konkurise ako ne za prva 2 mesta, onda bar za trece, jer ce se sigurno pojacati, a i koeficijent im je dobar pa ce biti u drugom ili bar trecem sesiru. Treci nek bude TSC, stabilniji su od Vojvodine i Cukarickog, mogu nekoga da dobiju bar u LK, pogotovo ako zadrze Ratkova i Ilica.
g

goust

pre oko 1 godinu

Sve to lepo zvuči, ali klupski fudbal kod nas je sve slabijeg kvaliteta, mislim da je nerealno da očekujemo da će naši klubovi izvući neki benefit iz ovoga (ne računam debljanje džepova pojedinaca).
T

This

pre oko 1 godinu

@Goust -baš suprotno,sve je bolji uz veliki broj stranaca u celoj ligi
d

darkok

pre oko 1 godinu

Nikad bolja situacija za naš fudbal sigurna 3 učesnika u grupnim fazama šampion u LŠ drugo plasirani u LE(Ako je to Partizan i ako ispadne iz Play Offa za LŠ)i osvajač kupa(ako nije zvezda) sigurno u LK( ako ispadne iz Play offa za LE ili trećeplasirani ako zvezda osvoji kup) šta može da se desi da to budu Zvezda LŠ,TSC LE i Čuka LK a Partizan ako recimo završi na 4.mestu ide u Play Off za LK de će biti nosioci i sigurno izboriti grupnu fazu naravno uz par novih igrača i sa promenjenom upravom koja će raditi u interesu Partizana a ne svojih džepova i treće strane svi znamo koje,ja sam okoreli Grobar ali realan
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Koko 7 se čudi zašto nemamo poverenje u ostatak lige. Pa Čuka prima petardu u Evropi od koga stigne. Verovatno navijači imaju loše iskustvo. Cilj je prodati sve što možeš. Evropa je samo izlog i po malo opterećenje.
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Pa neka prima petardu, kao da ne moze za koeficijent skupiti nesto nekom pobedom i remijem kad vec ima zagarantovanih 6 tekmi... U zavisnosti od zreba sto da ne bude i drugi u grupi...
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Zvezda mora da menja trenera. Verujem da od igrača koje imamo i koji će doći može da se napravi i složi ekipica koja će na herc da se bori sa svima a nekima i bude kost u grlu što da ne. Ali ako ostane Cokna, mi ćemo takav debakl preživeti da će se decenijama o tome pričati.
И

Ирон

pre oko 1 godinu

...гори дебакли од дебакла које је имао тим Владана Милојевића неће бити...петарде и шестарде...
B

Berlin

pre oko 1 godinu

Ljudi umjesto da se raduju i ponose ,samo pljuvaju kako nista ne valja . Makar ce mo jednu sezonu imati 3 Kluba
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Zvezda bi trebalo da se oslobodi gobeljića i Srnića i Pešića. Ali da oni idu u Tsc ili čuku pošto oni imaju naječe timove. A ovi kolko su loši za Zvezdu dobri su za Tsc i Čuku doneli bim iskustvo za igranje u evropi kakvo takvo
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Gobeljic i Srnic imaju iskustvo dobijanja crvenih kartona i pravljenja penala. Tesko da bi oni doneli nesto Cuki i TSCu. Mislim ajde Srnic i mozda, ali Gobeljic... Primera radi Cvetkovic iz TSCa je bolji bek od Gobeljica, barem defanzivno ako ne i ofanzivno. Sto se tice Pesica taj sigurno ne bi otisao u Cuku ili TSC, a i dobro znamo da ce verovatno sva trojica ostati u Zvezdi.
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Mislim da bi država ove sezone trebala da više pomgunu Tsc i Čuki zato što je ovo bitna sezona manje klubove da udju u grupu. Zvezda ide direktno pa joj i ne treba pomoć a partizan će se neko kvalifikovali za ligu konferencija
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Oba kluba imaju 1500 simpatizera. Druze to su do juce bili zonasi (cast njima) ali to je to... koliko da im pomogne drzava? Ko ce tu doci od ozbiljnih igraca zbog jedne Evro sezone...
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Možeš da Gobelja po nama i nije neki desni bek ali je za tog Cvwtkovića izmislio fudbal po meni gobelja je solidan u odbrani ali loš u napadu. A svi smo zaboravili da ga je dao bufonu na marakani protiv Psg. E sad u ovom cipirip kupu protiv nekog spjtinika, ili djurgadene bio bi isto solidan
F

FDBGFbg

pre oko 1 godinu

Kao navijac Partizana voleo bih da budemo 6 mesto ove sezone ako ce to da znacilo odlazak uprave
G

Gost gost

pre oko 1 godinu

Realno Zvezda u ligi šampiona možda i ima neke šanse za treće mesto u grupi, trebaće dosta sreće ali nije nemoguće. Dok bi za partizan bilo idealno liga konferencije, kao i za ostalog predstavnika, tu bi imali najbolje šanse za osvajanje bodova.
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Znači da bi za srpski fudbal bilo najbolje da Partizan bude četvrti, jer ima dobar koeficijent, bio bi nosilac i ima šanse da kroz kvalifikacije i on uđe u grupu. Dakle, do kraja sezone treba navijati da Zvezda osvoji duplu krunu i Partizan bude četvrti <3
S

Ssl

pre oko 1 godinu

“ Tako će i šampion Srbije ako izgubi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.” - omaklo se, jel’? :)
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Ja ljudi mislim da ako Voša ne bude 3, a bude 4, mislim da će se svojski potruditi da udju u LK, da će uložiti dosta novca u tim. Ako osvoje kup, onda se zna kojim putem idu, a Zvezda ga ne osvoji sa ovim pacerom na klupi, što ne bi bilo čudo. Nisam siguran koliko će TSC i Čuka ili pak Pazar uložiti u klub ako budu 4, ali onaj ko bude 5 u ligi, taj nema šanse da udje u LK. Zato mislim da ćemo sledeće sezone imati možda i 4 tima u Evropi.
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

BIo bi uspeh i 3 da igraju grupu. Ali da taj treći isto uzima bodove u grupi mislim da to može biti Tsc.
M

Malteski soko

pre oko 1 godinu

Zvezda Sampion !!! 🔴⚪️
D

Djaps96

pre oko 1 godinu

Kako će nam se srozati sledeće godine koeficijent nismo ni svesni, zvezda u LŠ neće moći mnogo da se naosvaja bodova, Partizan takodje u LE, a za ove ostale i da ne govorim, a dele se bodovi sledeće godine umesto sa 4 sad sa 5, tako da se vracamo u realnost oko 15-16 mesta

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Da sumiramo drugi tim na tabeli ce sigurno igrati ligu evrope a ako to nebude partizan bice sigurno u 4 sesiru i imati velike izglede da dobije tesku grupu.Sto nevalja, 4/5 zavisi kako se kockice poklope krecu od 2 ( nema sansi da prodju ) i 3 kola kvalifikacija( ima makar nekih sansi da prodje) .Sampion ide direkno u LS to smo znali.A pobednik kupa u playoff za LE.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Ma pametan smo mi narod... Šta imamo igrati uopšte ovo, "brukati se", ne trebamo ni napuniti stadione kad budemo igrali te utakmice, ma najbolje je da prepustimo to pošteno zarađeno mjesto na uefa listi nekom drugom... Evo recimo Hrvatima... Pa vi ste ljudi nevjerovatni!!! Pa prije 10 godina je bila premija da jedan naš klub igra LE, LŠ je bila ravna svjetskom čudu... Aaa sad ne valja kad su trojica tu... Jer ćemo se "brukati"!?!?! WTF!!! Pa dalmatinci bi gospu dali i more da Hajduk uđe u evropsko takmičenje!!! Pa kako mislite da se diže kvalitet ekipa ako se ne bude igrala Evropa... Pa na stranu Zvezdu i Partizan koji ne da su se brukali predhodnih godina, nego su dobijali ozbiljne ekipe u Evropi, znate li koliko bi Evropa značila TSCu, Čuki ili Vojvodini po cijenu da izgube sve utakmice??? Dok god d budemo razmišljali ko jazavci, ko jajare, dok god se "brukamo" unaprjed i na neki način bežimo od uspjeha i izazova, neće nam biti bolje... A mi na ovim komentarima iz dana u dan pokazujemo da smo qrac od navijača svi zajedno... A stadionima vuci viju...
p

povlo

pre oko 1 godinu

Ja bi tebe za predCednika mesne zajednice!!
b

boris801

pre oko 1 godinu

Лијепо си то написао. Само негатива а никад бољи нисмо били. Не могу људи да прихвате чињеницу да нам лига никада не може изгледати као Енглеска или слично. Просто смо мала држава, са малим бројем становника и то је просто тако. Али можемо да се такмичимо и не предајемо унапријед. Навијам за све наше екипе, посебно за ове што нису ЦЗ и Партизан. Разлог је прост, порашће они са пар успјеха у Европи, самим тим и лига а онда и ЦЗ и Партизан.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Autošovinizam moj brate
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Mi smo u situaciji za koju ni sami ne znamo odakle je. Kvalitetom smo daleko od onog što nam sleduje. Zvezda ušuškana u lovorikama misli da nešto vredi. Partizan u dubokom kanalu. Ostale ne komentarišem jer su prethodnih sezona pokazali gde su.
K

Koko7

pre oko 1 godinu

A kad vidim ove ovde sto pisu kako ce nas TSC ili Cuka obrukati itd... Ljudi vise ne znaju sta pricaju, samo pljuvanje... Pa i Cuka i Tsc mogu i proci tu grupu konferencije, sprdnja od takmicenja a donisi isto bodova kao LS...
y

yo.dorro

pre oko 1 godinu

U zadnjih 10+ godina imamo po 3, pa i 4 predstavnika u evropskim kvalifikacijama? Koliko je timova osim CZ i Partizana proslo u grupnu fazonu? 0!!! Koliko su kola prosli ti timovi? Ceo tekst moze da se napise o klubovima koji su izbacivali nase predstavnike, a za koje nismo nikad ranije culi.
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

Koga zanimaju liste i ko kad krece u kvalifikacijama a ko ide u grupe direktno neka poseti kasseisa.net i pod acsess list 2023/24 naci ce sve uz malo studiranja "excell" tablica. Pod country ranking moze naci i uzivo tablicu gde nas turci opasno stizu i verovatno bacaju na 12 mesto sledece sezone.

Mladen

pre oko 1 godinu

Imamo "samo" 0.650 poena vise od Turaka ALI sinocnji rezultati su itekako isli na ruku nasim ekipama.Fener ima 2 gola minusa protiv Sevile i realno je da ne prodje dalje.Fiorentina je razbila Sivas i dobila samo 1:0 ali iskreno mislim da nema sanse da Sivas prodje dalje.E sad po meni jedini rezultqt koji nam nije isao na ruku je Basaksehir protiv genta (1:1).Malo je komplikovano ali ko se iole razumije u fudbal skontace-Turci imaju tri ekipe "zive" u evropskim takmicenjima, recimo da ostvare sve tri ekioe po pobjedu to se dijeli sa5 timova i to je 0.600. Dalje ako bi Basaksehir ispao od Genta a npr Fener i Sivas pobijede ali ipak ispadnu mi ostajemo na 11 mjestu.Cak i ako Basaksehir prodje a Fener npr nerije i Sivas izgilubi smanjili bi razliku da 0.125.Tako da nije lose i navijamo protiv Turskih timova u evropi.
2

2/5= 0,4

pre oko 1 godinu

Mlasdene, ne valja ti matematika. Svaka pobeda turske ekipe donosi 0,400 a remi 0,200. Sto znaci da turci ne smeju da imaju vise od jedne pobede i jedne neresene, ili tri neresene.

619_miliona

pre oko 1 godinu

Forza Cukaricki Stankom! Opstina Cukarica ima 160 hiljada stanovnika. Kada bi ljudi poceli da navijaju za svoj lokalni fudbalski klub, imali bi stalno pun stadion, i sigurno bi bi bili mnogo bolji rezultati u evropskim takmicenjima. Imao je Cukaricki nekoliko dobrih igara pre nekoliko godina u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Izbacili su 2015, Domzale, a 2016. neke Kazahstance,
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Prvo moraju da imaju stadion pa tek onda da mogu da ga napune.
C

Cetnici Sever i Jug

pre oko 1 godinu

Pusti snovi! Nema od toga nista! Srbija voli samo Zvezdu i Partizan jos od 1945. To je porodicna tradicija. Pradede su nam navijale za njih, i sada mi. Petokraka nam je u srcu!
S

Sve greška do greške

pre oko 1 godinu

Prvo opština Čukarica ima oko 220.000 stavnika ali pravih Čukaričana nema jedva oko 6.000 a još manje sa Banovog brda i okolinih naselja, gotovo polovina su doseljenici iz RS, Hr i Kosova i oko 45% iz unutrašnjosti kojima Čuka ama baš ništa neznači. Primera radi pre tri godine kada je Čuka igrao sa Moldeom na Brdu u okolnim kladionicama se gledao Borac BL i gotovo sve su bile dupke pune i ovacijama se proslavljali golovi Borca. Da kojim slučajem Čuka na žrebu dobije Borac BL stadion na Brdu bi bio mali da primi sve navijače a ako bi se igrao na stadionu Partizana bilo bi nešto preko 15.000 gledalaca i to sve bosanski beograđani. Što se tiče stadiona pa to i vrapci znaju da Čuka ima projekat, želju i novac da gradi novi stadion i to skoro deceniju ali je 7-8 godina vodio sudski spor oko građ dozvole a sada skoro godinu dana vodi spor sa zajednicom superligaša koji vodi takmičenje oko pronalaženja terena koji ispunjava uslove za igranje utakmica dok se bude gradion stadion i svaki predlog ljudi iz kluba se odbija i namerno odugovlači kao sa građ dozvolom. Jasno je ko dan država tj ljudi iz vlasti otežavaju svakom iole preduzetniku koji nije član neke od vladajućih stranaka i zabranjuju bilo kakav vid sponzorsta u klub kako državnim preduzećima tako i firmama čiji su rukovodioci iz vladajućih stranaka. Informisanja radi Čuka je jedini klub u Superligi koji ne duguje plate zaposlenim tj sve redovno isplaćuje i jedini koji je platio sve račune državi i jedini koji je izmirio porez državi. Jedini je tim koji sam plaća licencu za evrotakmičenja svim ostalim isplaćuje država ili pokrajina zavisno od kluba.
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Ovaj Partizan kakav gledamo poslednjih 12 meseci, je u takvom stanju da sam prilično siguran da će uspeti sami sebe da izbace iz svih grupnih takmičenje. Kako? Pa ne znam tačno, ali Uprava će sigurno napraviti neke genijalne poteze kao i do sada... P.S. A ovo da poraženi iz 3. kola kvalifikacija za LŠ ide direktno u LE, a ne igra 4. kolo kvalifikacija u LE - za mene je potpuno nefer i neobjašnjivo. Sistem bodovanja u UEFA takmičenjima je takođe nebulozan, pobeda protiv Flore u LK vredi isto kao pobeda protiv Barselone u LŠ? E zato smo mi i došli u ovu situaciju da idemo direktno u LŠ i LE, ali zato ćemo sledeće sezone kada udarimo na ozbiljne klubove svi zajedno skupiti bodova koliko i Čukarički u prethodnim sezonam.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Recimo da drzava preskoci da vam uplati lovu za licencu 7 godinu zaredom?
@

@Nenad1246

pre oko 1 godinu

Misliš kao što je vama država dovela na vrata Gazprom i sve ostale "privatne" sponzore koji vam popune polovinu budžeta (u visini od celog budžeta FK Partizan), a drugu polovinu lagano obezbedite od UEFA takmičenja jer niko ne može da vam priđe u domaćoj ligi pa kao prvak države uzmete 5-10 miliona EUR samo igrajući kvalifikacije i za ulazak u LE ili LK kada ne prođete u LŠ. Sa takvom protekcijom i ja bih bio USPEŠAN u vođenju kluba kojem niko ne može ne sme biti konkurencija. Kome ovo nije jasno, neka živi u zabludi....Nema ništa od sporta u sistemu gde se u kancelarijama političara odlučuje ko će da bude prvi a ko drugi, kada to shvatimo svima će biti bolje. Ja nemam problem da Partizan bude drugi ali da se bori, da pokazuju želju da se nadmeću - ali imam protiv uprave koja je prihvatila ulogu da zauvek budu drugi i da ne talasaju, a zauzvrat dobiju mrvice koje oni međusobno podele. I onda država preko Telekoma pusti sirotinji pare za licencu kao "poklon", a vi na poklon dovijete titule prvaka i 15 miliona od "sponzora" godišnje...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Zvezda će biti kanta za udaranje i poslednja u grupi kao i prethodnih godina, Partizan kao i uvek jedini tim koji će dočekati proleće a ovi ostali po koji bod u grupi i to ako budu imali sreće na žrebu.
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

To je vasa deviza, bolje prvi u selu nego drugi u gradu
g

glok

pre oko 1 godinu

U LK sto igrate, moze Tsc da prodje grupu.Vodecemo vas u LE, tu ne bi ni usli, kao sto i niste od Larnake, ali videcemo vas u LE, koja je klasa iznad LK, videcemo vas u grupi.Koju ne bi ni izborili da ne idete direktno,vas maksimum je LK. E sada sto je pravilo smesno da se pobeda nad Domzalama iz LK, vrednuje kao pobeda protiv Trabzona u LE ili Liverpula u LS, neka je smesna prica. Tim tokom vi cete biti ispred Zvezde 20 godina, jer igrate sa smeh timovima.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Zvezda će biti kanta za udaranje i poslednja u grupi kao i prethodnih godina, Partizan kao i uvek jedini tim koji će dočekati proleće a ovi ostali po koji bod u grupi i to ako budu imali sreće na žrebu.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Nakatao vas Vigo.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Jel znate vi sta je GOL a sta AUTOGOL?!
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

@Simagej Mi znamo ali ti očigledno ne.
F

FKCZ1991

pre oko 1 godinu

Odlicna prilika da nasi klubovi i liga malo porastu! Iskreno se nadam da se ove godine svi bore za to trece mesto(ili kup) da bi kasnije te pare ulozili u razvoj svog kluba a ne samo da dodju do para i onda CAO, rasprodaj tim posle te grupne faze pa ce opet sve od nule… ako sad u sledecem kolu poispadaju ovi turski klubovi (a velike su sanse) mi cemo i one tamo godine imati opet istu ovakvu situaciju kao sledece godine! A to su velike sanse da se onda pozicioniramo veoma visoko kad budemo 2-3god imali po 3 predstavnika…
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Sem potencijalnog novca koji će završiti bog zna gde, klubovi nemaju nikakve koristi od igranja evrope sa trenutnim igrama koje prikazuju.

veljkoss

pre oko 1 godinu

Nikada više klubova nećemo imati po grupama, nikada više utakmica zbirno neće odigrati naši klubovi i nikada manje bodova nećemo osvojiti nego sledeće sezone, koliko će Zvezda zalutati u LŠ toliko će ako ne i više ostali klubovi zalutati po drugim evro takmičenjima, većina nas zna a i drugi će se uveriti kakvu banana ligu u banana državi igramo..
b

boris801

pre oko 1 godinu

Ово једанаесто мјесто те демантује боље него било шта што ја могу да напишем.
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

Pitanje, da li ce Srbija imati direktnig ucesnika u LS ako Chelsea osvoji LS, a ne bude medju 4 u Premier Ligi?
1

12345y

pre oko 1 godinu

Da
X

XD

pre oko 1 godinu

Misliš da će im na svakoj utakmici svirati po dva penala i ponavljati ih dok ne daju gol?
F

FKCZ1991

pre oko 1 godinu

U tom slucaju bi igrali play-off za LŠ. Mada mislim da ce osvajac LŠ biti neko ko ce izboriti i kroz svoje prvenstvo ucesce… cak i taj Čelsi, oni ce juriti i u svom prvenstvu 4 mesto da bi ucestvovali opet u LŠ i da se ne oslanjaju samo na osvajanje LŠ…
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

Hoce bez obzira ko osvoji LŠ. Autor ovog teksta se potrudio da nam sve pojasni ali nije objasnio ono najvaznije. A to je da smo mi 11 na listi ali smo prakticno 10- ti jer su Rusi koji su ispred nas suspendovani. Da nije toga Zvezda ne bi imala sigurno mesto u LŠ ako LŠ ove godine npr osvoji Čelzi koji nece biti medju prva cetiri u Engleskoj. I nas viceprvak bi kretao od 2.kola kvalifikacija da nije suspenzije Ruskih kllubova.
G

Gost 84

pre oko 1 godinu

Čukarički i Tsc da se ozbiljno pojacaju a Partizanu bih preporučio skoro novi tim da dovede
N

News

pre oko 1 godinu

Partizan nece promeniti tim jer vecina igraca imaju dobre ugovore za nase uslove i ne mogu te uslove dobiti nigde. Jedino Fejsi i Lukacu isticu ugovori. Cukaricki je razvojni tim i njih interesuje samo novac. Cukaricki ce prodati najbolje igrace a vratice igrace koji ne igraju u inostranstvu. Tsc moze da se pojaca ako budu imali zagarantovano mesto u grupnom takmicenju. Vojvodina ili Novi Pazar se ispasti odma u prvom kolu ako se ozbiljno ne pojacaju.
1

11223344

pre oko 1 godinu

Боље да немамо. Обрукаће нас сви редом.
C

Cxyy

pre oko 1 godinu

Kakav stav! Druže ne greši i ne pada samo onaj ko ništa ne radi. Neka se prve 3 ekipe u našoj ligi dobro spreme tokom pauze i može svako bar nekoliko bodova da donese za koeficijent.