Daglas Kosta (©Reuters)
Daglas Kosta (©Reuters)

Daglas Kosta dve godine u LA Galaksiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.02.22. | 17:15

Prvo na pozajmici, pa ugovor

Kreće nova tura dokazanih fudbalera ka MLS ligi. Stopama Đerdana Šaćirija, koji se dogovorio sa Čikago Fajersima kreće Daglas Kosta, po ugovoru i dalje igrač Juventusa.

Brazilski fudbaler, koji je poslednjih šest meseci igrao za Gremio, ali navijače baš i nije uspeo da ubedi u kvalitete, postaje novi član Los Anđeles Galaksija. Dogovoreno je da Daglas Kosta prvih šest meseci bude na pozajmici iz Juventusa, a na leto kada mu istekne ugovor sa Starom damom potpisaće na godinu i po dana za klub iz Grada anđela.

Izabrane vesti

U Galaksiju su oduševljeni što su uspeli da se dogovore sa Brazilcem.

Daglas je igrač svetske klase, dokazani šampion na najvišem nivou. Njegove sposobnosti da kreira i završi akciju će podići naš napad za još jedan nivo. Uzbuđeni smo što ćemo ga imati u timu i jedva čekamo da počne sezona“, rekao je Greg Vani, trener Galaksija.

Činjenica je da Daglas Kosta ima bogatu karijeru, jer je igrao i osvajao trofeje u Šahtjoru, Bajernu i Juventusu, ali njegova zvezda polako silazi s horizonta i pitanje koliko će ga voljni motiv nositi kroz MLS ligu, pošto se ni u Gremiju nije baš natrčao, preskočio je veliki broj utakmica. 


tagovi

Daglas KostaLA Galaksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara