Bernardo Silva: Neprihvatljivo! Gvardiola: Dobro, Bernardo je mogao bolje

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.20. | 21:37

Ni u Sitiju nisu sasvim sigurni

Svi na istom zadatku, ali ne u istim ulogama. Pa tako i kontradiktorne izjave iz tabora Mančester Sitija posle poraza u gradskom derbiju od Junajteda. Dok Bernanrdo Silva iskreno priznaje da su Građani odigrali ispod nivoa, Pep Gvardiola mora da pazi kakav će uticaj njegove reči imati na ekipu.

Pa je tako prvi Silvin komentar posle meča bio...
Neprihvatljivo. Bili smo dobri dok nismo primili gol. Znali smo koliko su dobri igrači Mančester junajted kad krenu u kontre, tako da je to neprihvatljivo. Moraćemo da pogledamo utakmicu opet i saslušamo šta Pep ima da kaže. Ali tim poput našeg ne sme da gubi ovoliko utakmica. Moramo da vidimo šta ne ide kako treba i da se potrudimo da ne pravimo toliko grešaka“, pokajnički je rekao Portugalac.

Izabrane vesti

Međutim, sasvim suprotan stav iz usta Pepa Gvardiole.
Neprihvatljivo? Nisam saglasan. Igrali smo zaista dobro, možda smo u prvom poluvremenu morali da budemo malo agresivniji u poslednjoj trećini. Pre svega Ilkaj Gundogan i Bernardo na svojim pozicijama, ali u drugom poluvremenu smo bili malo bolji“, smiren je Gvardiola, mada nije propustio priliku da malo pecne Bernarda Silvu.

Sve ostale je branio. Pa je na pitanje o Edersonovim greškama kategorički odgovorio.
Ederson je izvanredan golman. Nisam došao ovde da sudim mojim igračima“.

Kad su ga upitali o tome što je Aleksandar Zinčenko neuobičajeno mnogo ulazio u centar igrališta brecnuo se i na ostrvske novinare.
Radio je to i kad smo osvojili 100 bodova i kad smo uzeli četiri titule u jednoj sezoni. Nije to novo“.

Činjenica je ipak da je Gvardiola ove sezone izgubio sedam prvenstvenih mečeva. Više nego u bilo kojoj drugoj sezoni u trenerskoj karijeri.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara