©FSS
©FSS

Dame sigurne u proveri protiv Bosne i Hercegovine: Het-trik Tijane Filipović, Čanković spakovala pet golova

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.04.23. | 17:41

Ubedljiva provera ženske reprezentacije Srbije u prijateljskoj utakmici (6:0)

Ženska reprezentacija Srbije savladala je Bosnu i Hercegovinu u prijateljskom duelu odigranom u Staroj Pazovi, a posebno raspoložena bila je Jelena Čanković, fudbalerka Čelsija koja je imala ulogu asistenta kod pet od šest golova (6:0).

Naše dame su već u prvom poluvremenu stekle prednost od pet golova, a Jelena Čanković osim što je režirala het-trik Tijane Filipović sa golom je spojila i Alegru Poljak i Milicu Mijatović.

Izabrane vesti

U nastavku su reprezentativke Srbije golom Nevene Damjanović postavile konačni rezultat dok je selektor Dragiša Zečević iskoristio je priliku da pruži šansu i rezervistima.

Za tri dana fudbalerke očekuje nova provera, protiv Južne Afrike, selekcije koja će učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu.

SRBIJA - BOSNA I HERCEGOVINA 6:0 (5:0)

/Poljak 23, Filipović 26, 38, 41, Mijatović 30, Damjanović 64/

SRBIJA: Kostić, Lazerević (68. Vučković), Frajtović, Slović, Damjanović, Pavlović (46. Ilić), Mijatović (46. Matić), Damnjanović (46. Čavić), Čanković (61. Stupar), Filipović, Poljak (61. Sremčević).

BOSNA I HERCEGOVINA: Hodžić, Sabanović, M. Hasanbegović, Piskić (46. Velagić), Spasojević (78. Grebena), Aleksić, Grabus (46. Gačanica), Kapetanović, Medić (46. Gavrić), Krajsumović, Krso.


tagovi

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara