Endi Bojl (©Reuters)
Endi Bojl (©Reuters)

Dandok pod imperativom

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.03.21. | 13:45

Lilivajtsi u 2. kolu prvenstva Republike Irske dočekuju Fin Harps

Posle pet osvojenih titula u prethodnih sedam godina, prošla sezona se u Dandoku doživljava kao veliki neuspeh. Lilivajtsi su je okončali na trećem mestu, daleko od šampiona Šamroka, toliko da i da šampionat nije skraćen na pola, teško da bi bio konkurent za tron. Ove sezone cilj je ponovo pehar prvaka, ali Dandok nije krenuo najsjajnije.

Na startu takmičenja ekipa Šejna Kigena remizirala je na strani kod Slajgo Roversa 1:1, a u drugom kolu tim sa Orijel Parka biće domaćin, ovaj put protiv Fin Harpsa (18.45). Gost je u protekloj kampanji jedva preživeo, zauzevši jedno mesto iznad crte, sa bodom razlike u odnosu na Šelburn, koji je u plej-autu ispao iz lige.

Izabrane vesti

18.45: (1,55) Dandok (3,60) Fin Harps (6,25)

Tradicionalno, Dandok na svom stadionu u direktnim obračunima sa Fin Harpsom dobro prolazi, a na poslednjih šest utakmica zabeležio je pet pobeda i jedan remi. Međutim, poslednji put ove dve ekipe su odigrale meč na Orijel Parku u oktobru prošle godine i on je završen nerešenim rezultatom 0:0.

Remi protiv Slajgo Roversa na otvaranju sezone nije neuspeh, jer rival je završio u gornjem domu u prošloj kampanji. Za predstojeći okršaj trener Kigen, koji je pred start takmičenja preuzeo kormilo od Italijana Filipa Đovanolija, koji je vraćen u stručni štab, igraće na isti način kao i u prošlom meču, u formaciji 3-5-2, gde su Džunior Ogedi-Uzokve i Patrik Hoban odgovorni za mučenje odbrambene linije suparnika. Za ovu utakmicu domaći trener može da računa na sve svoje igrače.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------

Sa druge strane, Fin Harps na duel dolazi vrlo motivisan, posle pobede od 1:0 protiv Bohemijansa, započinjući ovo prvenstvo Republike Irske na najbolji način. Očekuje se da će trener Oli Horgan igrati sa taktičkim sistemom vrlo sličnim onom na prošloj utakmici, međutim, favorizujući odbrambenu organizaciju i kontranapade po bokovima.




tagovi

Republika IrskaIrska 1DandokFin Harps

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara