Alves i Mesi (©Reuters)
Alves i Mesi (©Reuters)

Dani Alves pali vatru: Mesi ne uživa u PSŽ-u, nadam se da će se vratiti na leto

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.22. | 18:43

“Želim da još malo uživamo zajedno na terenu”, poručuje Brazilac

Muziku za uši navijača Barselone, koji još nisu preležali Mesijev odlazak iz kluba, pustio je Dani Alves. I to do daske.

U danima kada su krenule spekulacije kako je Mesijev otac kontaktirao čelnike Barselone sa pitanjem "postoje li uslovi da se Lionel vrati na leto na Nou Kamp", Alves je sipao kroz intervju za ESPN benzin na vatru, tj priču.

Izabrane vesti

Brazilac ne samo da misli da ima šanse da se Mesi vrati, nego veruje da će se u julu to i desiti.

Po meni, Mesi ne uživa u PSŽ-u, jer Leo je taj koji utakmice čini posebnim, a on to radi kada se oseća dobro, komotno, kada uživa na terenu. A, kada Mesi uživa, onda uživaju i svi koji su s njim na terenu”, počeo je priču Alves.

I nastavio je da navodi vodu na priču o povratku argentinskog genijalca.

“Mesi, po mom mišljenju, ne oseća se u Parizu kao kod kuće. Njegov dom je ovde. Leo je živeo na najlepšem mestu na svetu, u Barseloni i tu je radio ono što najbolje ume i voli. Želim da se vrati, da ponovo igramo zajedno, da barem još malo uživamo zajedno na terenu”.

Podsetio je Alves šta mu je Mesi svojevremeno govorio.

“Leo mi je uvek govorio: Gde možeš da odeš, a da ti bude bolje nego ovde? Proverio sam i u pravu je – nigde nije bolje nego ovde. I kada je odlazio, poslao sam mu poruku sa tom rečenicom koju je on meni rekao. Iz nekih razloga on sada nije ovde, a ja se nadam da će se vratiti. I nadam se da kada se to desi, da ću biti ovde, da još malo uživamo zajedno. Svako ko je otišao iz Barselone – zažalio je. Neki to neće priznati, jer ne vole da priznaju da su na gubitku, ali svako ko je otišao shvatio je da nigde nije bolje nego ovde”, podvukao je Dani Alves.

Posle salvi zvižduka koje je dobio od navijača PSŽ-a, opcija Mesijevog povratka kući postaje sve realnija.


tagovi

Dani AlvesLionel MesiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara