Komentari na vest

Darko Kovačević: Napašćemo Portugalce sa dva špica

b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Samo napred braco,pustite ove pesimiste. Lako je biti pesimista,treba podrzati I verovati u ove momke. Ima kada su I mene razgovarali,Ali I dalje verujem u njih ✊✊✊✊✊✊✊
V

Viva anarhija

pre preko 2 godine

Piksi je bio majstor fudbala i svetska klasa, ali pobednički karakter teško, dobar deo karijere išao linijom manjeg otpora i igrao u Japanu... Za Jugovića i Vidića može da kažemo pobednički karakter... Piksi je verovatno bio bolji igrač od mnogih ali Dejo, Mijat, Šuker, Juga, Boban, Miha, Jarni i još mnogi igrači približnih godina su napravili mnogo bolje karijere... Bokšić i Piksi su u isto vreme bili u Marseju, a Bokšić je bio jedan od najbitnjih igrača kada je Marsej osvojio lš 1993. godine... To je bila najača generacija svih vremena na ovim prostorima... Meho Kodro je postao legenda Real Sosijedada i dogurao do Barselone, Robi majstor fudbala je bio u Barsi i Realu, Katanec je igrao u onoj moćnoj Sampdorii Vujaduna Boškova sa Verhovodom, Manćinijem, Vijalijem, Lombardom, Paljukom etc. koja je izgubila od Barselone 1992. godine. Milinko Pantić je At. Madridu doneo titulu u Španiji, Miroslav Đukić je legenda tada moćnog Superdepora i Valensije gde je igrao dva finala lš i jedan od najboljih defanzivaca 90-ih u Primeri... Ima tu mnogo još igrača približnih godina koji su napravili vrhunske karijere poput Zvonimira Solda koji je legenda Šturgarta ili Jokana koji je Španiji ostavio vrliki trag i imao svoju ulogu u osvajanju titule Deportiva u Primeri.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Pikso je bio vodja na terenu to je dokazao u Zvezdi i sa drzavnim grbom na dresu nemoj sa te podsecam protiv spanaca
N

Nitro pvc

pre preko 2 godine

Kad pogledam Tumbakovica, pa unazad onog sirotana sto mu mafija uvalila da vodi reprezentaciju u Rusiji (i ime sam mu zaboravio), i kad to uporedim sa ovim Piksijevim ciklusom> >>Pa ljudi! Oni kao da ne treniraju isti sport!!! Sta god Piksi uradio u Portugalu, razgalio je srca ovog naroda i pristupom i vidjenim na terenu! Bravo majstore i legendo! Na pobedu! Pa sta Bog da!
k

kost

pre preko 2 godine

Osim ta dva spica i Tadica.. Primicemo 4.. Ne lozite se